Мнениеот lionel_messi » 24 юли 2009 10:22
kartago написа:batty написа:Благодаря на ГОНГ, че ги има!
Ако не е предаването и професионалистите в него, как щяхме да разберем, че докато вчера играеха Стал и Черно море за Лига Европа, се състоя и контрола на ЦСКА. Имахме радоста да чуем контролата директно, а в срещата за Лига Европа се включваха при гол. Благодарим!

Абе вчера цяла вечер го четох това мрънкане и честно казано не разбрах каква е основната идея?! Ами имаше в същото време и контрола представяне на отбора на "ЦСКА", мисля че и този мач трябваше да се отрази! На мен лично ми се стори, че предават повече от стадиона в Молдова, но и това няма значение защото каквото и да си говорим, мача го предаваха по РАДИОТО! И май единствени ГОНГ бяха изпратили там свой представител. Миналата година гледахме мачовете на Черно Море по МСАТ, след като Ринг и Про(фан) БГ не можаха да изпратят свои екипи ( егати и спортните телевизии) може би беше редно варненска телевизия да отиде да предава мача, който интересуваше всеки нормален фен в България ?! Според мен камъните не са в градината на ГОНГ, защото те все пак предаваха мача, а в нашите така наречени " спортни телевизии"! Двадесет и първи век сме все пак!
Ама мача на ЦСКА го даваха по Канал 3..който искаше може да си го пусне да гледа,а на морето беше единствено по радио
гонг.И при това за Лига Европа,не някаква си контрола..

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..