Благодаря ГОНГ

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Благодаря ГОНГ

Мнениеот batty » 24 юли 2009 10:02

Благодаря на ГОНГ, че ги има!
Ако не е предаването и професионалистите в него, как щяхме да разберем, че докато вчера играеха Стал и Черно море за Лига Европа, се състоя и контрола на ЦСКА. Имахме радоста да чуем контролата директно, а в срещата за Лига Европа се включваха при гол. Благодарим! :)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Благодаря ГОНГ

Мнениеот kartago » 24 юли 2009 10:16

batty написа:Благодаря на ГОНГ, че ги има!
Ако не е предаването и професионалистите в него, как щяхме да разберем, че докато вчера играеха Стал и Черно море за Лига Европа, се състоя и контрола на ЦСКА. Имахме радоста да чуем контролата директно, а в срещата за Лига Европа се включваха при гол. Благодарим! :)

Абе вчера цяла вечер го четох това мрънкане и честно казано не разбрах каква е основната идея?! Ами имаше в същото време и контрола представяне на отбора на "ЦСКА", мисля че и този мач трябваше да се отрази! На мен лично ми се стори, че предават повече от стадиона в Молдова, но и това няма значение защото каквото и да си говорим, мача го предаваха по РАДИОТО! И май единствени ГОНГ бяха изпратили там свой представител. Миналата година гледахме мачовете на Черно Море по МСАТ, след като Ринг и Про(фан) БГ не можаха да изпратят свои екипи ( егати и спортните телевизии) може би беше редно варненска телевизия да отиде да предава мача, който интересуваше всеки нормален фен в България ?! Според мен камъните не са в градината на ГОНГ, защото те все пак предаваха мача, а в нашите така наречени " спортни телевизии"! Двадесет и първи век сме все пак!

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 24 юли 2009 10:22

kartago написа:

Абе вчера цяла вечер го четох това мрънкане и честно казано не разбрах каква е основната идея?! Ами имаше в същото време и контрола представяне на отбора на "ЦСКА", мисля че и този мач трябваше да се отрази! На мен лично ми се стори, че предават повече от стадиона в Молдова, но и това няма значение защото каквото и да си говорим, мача го предаваха по РАДИОТО! И май единствени ГОНГ бяха изпратили там свой представител. Миналата година гледахме мачовете на Черно Море по МСАТ, след като Ринг и Про(фан) БГ не можаха да изпратят свои екипи ( егати и спортните телевизии) може би беше редно варненска телевизия да отиде да предава мача, който интересуваше всеки нормален фен в България ?! Според мен камъните не са в градината на ГОНГ, защото те все пак предаваха мача, а в нашите така наречени " спортни телевизии"! Двадесет и първи век сме все пак!

Ама мача на ЦСКА го даваха по Канал 3..който искаше може да си го пусне да гледа,а на морето беше единствено по радио гонг.И при това за Лига Европа,не някаква си контрола.. :x
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 24 юли 2009 10:22

Извинявай,ама ако беше евро мач на един друг отбор и края на света да дойде нямаше да предават друго освен него.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 юли 2009 10:25

lionel_messi
ти сигурен ли си, че го даваха ?! Щото аз като включих даваха пресконференцията на Батков!

Потребителски аватар
Morqk
Контакти:

Мнениеот Morqk » 24 юли 2009 10:26

kartago написа:

Не е нормално да се коментира повече контролата на ЦСКА отколкото редовен мач в Лига Европа. Вярно, може да е важна за феновете им, но който много държи на тази контрола - щеше да иде на стадиона - все пак мачът е в БГ, не в някаква самообявила се за независима република. Колкото за телевизията - ако Ринг и Про.бг бяха казали, че няма да излъчват мача още няколко дни по-рано, може би можеше да се направи нещо. Все пак много по-лесно е да се праи човек с телефон, за да коментира мача, отколкото 1 камион телевизионна техника.
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 24 юли 2009 10:27

kartago написа:lionel_messi
ти сигурен ли си, че го даваха ?! Щото аз като включих даваха пресконференцията на Батков!

Да,сигурен съм.Замалко обаче прекъсна връзката,след което отново я оправиха!
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 юли 2009 10:32

Morqk,
съгласен съм с тебе, но такава ни е действителността за съжаление. Червените фенове не са само в София, на нас пък неутралните ни беше по-интересно какво става с "Морето", но така е, не откривате топлата вода. И въпреки всичко, аз съм много повече ядосан на телевизиите, отколкото на "Гонг" защото все пак те имаха коментар от Молдова! Дано днес поне головете да видим някъде!

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 24 юли 2009 10:35

kartago написа:Morqk,
съгласен съм с тебе, но такава ни е действителността за съжаление. Червените фенове не са само в София, на нас пък неутралните ни беше по-интересно какво става с "Морето", но така е, не откривате топлата вода. И въпреки всичко, аз съм много повече ядосан на телевизиите, отколкото на "Гонг" защото все пак те имаха коментар от Молдова! Дано днес поне головете да видим някъде!

Нищо лошо против ГОНГ! Обаче така се случва винаги. Предният сезон Морето игра със Щутгарт и направи супер мач в Германия. В това време по радиото се говореше само за БАТЕ Борисов и как били. От Щутгарт се включиха няколко пъти. Ясно е, че феновете на софийските отбори са много. Но така не се прави радио и то национално!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 24 юли 2009 10:40

batty написа:
kartago написа:Morqk,

Нищо лошо против ГОНГ! Обаче така се случва винаги. Предният сезон Морето игра със Щутгарт и направи супер мач в Германия. В това време по радиото се говореше само за БАТЕ Борисов и как били. От Щутгарт се включиха няколко пъти. Ясно е, че феновете на софийските отбори са много. Но така не се прави радио и то национално!

Ами така е, аз пак казвам, че съм съгласен, но все пак говорим за радио! Аз не го ли гледам мача, все ми е тая дали директно ще чуя гола или след няколко секунди! В една тема видях поуста на един червен фен, че няма грам снимка от представянето на отбора, а се мъдрят снимки от пресконференцията на Батков. Да не говорим за вашия мач..............

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”