Познавам много ЦСКА-ри и знам, че това е пътя и че колкото и да е трудно вероятно ще успеем да го извървим и докараме до победен марш. Имаме нужда от това "наказание". Това е истинското пречистване и колкото и да е трудно това трябва да бъде сторено. Знам, че ЦСКА е идеал за много хора. Хора на честта. Момичета и момчета, които обичат червената фланелка.
На нашите сърца не пречи факта, че ще започнем от А окръжна. Така трябва. До тук се е стигнало.
Не оставяйте мутрите и олигарсите да си разиграват коня на наш гръб и да направят една огромна симулация и подигравка със всички отбори в българския професионален футбол. Не се сравнявайте с тоя или оня, защото ние сме ЦСКА.
Призовавам ви, армейци - настоявайте - А ОКРЪЖНА! Никакви бизнес интереси. Чист ЦСКА! И НАЙ-ВАЖНОТО - ЧЕСТНОСТ СПРЯМО ОСТАНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В НАДПРЕВАРАТА!
ЦСКА в А окръжна - Веднага!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА В А ОКРЪЖНА - ВЕДНАГА!
Респект за мнението ти колега! 

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

След 10 години като се лутаме още по селата и цяла София е със сини и зелени екипи и забравили вече кои бяха ЦСКА ... ще видите каква глупост е това. Отидем ли в А окръжна ... ше си останем там
Колкото щяха да идват великите бизнесмени ако се махне Томов, толкова и тогава някой ще помогне.

[center]

[/center]

- Megatron_69
- Контакти:
Съгласен,но да намерим поне един Металик,че да станем ЦСКАъ 1948... 

Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
-
- Контакти:
Да,бе?Кире,ти ли си?Иначе за първи път да сме на едно мнение,но е много важно,кои ще са собствениците,аз съм категорично за оставането на Иво Манджуков и Милко Георгиев,който не ги познава,може само да си тълкува от мненията по форумите и изказванията на разни олигофрени.Пътя на ЦСКА е чистилището,никакви обединения с когото и да било.
Последна промяна от Тик-Так1892 на 25 май 2015 22:46, променено общо 1 път.
Подкрепям! Важното е да запазим някаква чест и достойнство! Аз няма да припознавам никакви хибриди!
Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите.
Айнщайн
Айнщайн
Твърдо съм против, след като сме се осрали до уши, да се скрием по селата и държавата да го духа с едни 10 милиона. Начина да си върнем борча е да сме в елита, където при малко по-кадърен мениджмънт можем да генерираме нужните средства. Дори едно влизане в групите на ЛЕ, което не е ЧАК толкова трудно, би ни решило проблема до голяма степен.
Всеки друг вариант, при който вземем чужд лиценз и останем, или други полузаконни врътки, аз лично не подкрепям и няма да съм фен на подобно формирование. Моят ЦСКА не е цигански катун, който получава всичко безплатно за сметка на данъкоплатеца.
Всеки друг вариант, при който вземем чужд лиценз и останем, или други полузаконни врътки, аз лично не подкрепям и няма да съм фен на подобно формирование. Моят ЦСКА не е цигански катун, който получава всичко безплатно за сметка на данъкоплатеца.
Кировец написа:Познавам много ЦСКА-ри и знам, че това е пътя и че колкото и да е трудно вероятно ще успеем да го извървим и докараме до победен марш. Имаме нужда от това "наказание". Това е истинското пречистване и колкото и да е трудно това трябва да бъде сторено. Знам, че ЦСКА е идеал за много хора. Хора на честта. Момичета и момчета, които обичат червената фланелка.
На нашите сърца не пречи факта, че ще започнем от А окръжна. Така трябва. До тук се е стигнало.
Не оставяйте мутрите и олигарсите да си разиграват коня на наш гръб и да направят една огромна симулация и подигравка със всички отбори в българския професионален футбол. Не се сравнявайте с тоя или оня, защото ние сме ЦСКА.
Призовавам ви, армейци - настоявайте - А ОКРЪЖНА! Никакви бизнес интереси. Чист ЦСКА! И НАЙ-ВАЖНОТО - ЧЕСТНОСТ СПРЯМО ОСТАНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В НАДПРЕВАРАТА!
+++, но дали синьото БФС ще е съгласно

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Ако стане това, което мислят, ще сте посмешището на България. Ако Литекс се преименува на ЦСКА, край с истинския ЦСКА, колкото и да увъртате, това просто ще е Литекс.
ДА!Трудно ще е но това е истината и пътя.Желая ви успех и не позволявайте да ви лъжат за пореден път с измислени спасители и сливания.Спасете си отбора!Той пак ще е в А група но ще е ЦСКА!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България