Славия - Черно море, 31 кръг, 22 май 17:30
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Славия - Черно море, 31 кръг, 22 май 17:30
Още един шампионатен мач, този път срещу високолетящия тим на Славия. На Тича ни пръснаха цвайтера и едва спасихме точката, така че няма да е лесно. Вече си личи почерка на новия им треньор -- нямат нищо общо със сбирщината на Радуканов. Сигурен съм, че ще бъдат фактор в първенството следващия сезон. Надявам се да играем сериозно, както обеща Бат' Кольо.
Re: Славия - Черно море, 31 кръг, 22 май 17:30
Райков се завръща в игра дано да влезе бързо във форма.Прогноза 1:1 и да не забравяме ВСИЧКИ НА ФИНАЛА
https://www.youtube.com/watch?v=-kF6_R7HcSc 

yavorescu написа:Още един шампионатен мач, този път срещу високолетящия тим на Славия. На Тича ни пръснаха цвайтера и едва спасихме точката, така че няма да е лесно. Вече си личи почерка на новия им треньор -- нямат нищо общо със сбирщината на Радуканов. Сигурен съм, че ще бъдат фактор в първенството следващия сезон. Надявам се да играем сериозно, както обеща Бат' Кольо.
Славия са в подем и повечето играчи се борят за да останат на Овча купел със зъби и нокти.Видяхме каква битка спретнаха на Герена и какво направиха сините.Аз лично съм на мнение да не се напъваме въобще,а да се опитаме да играем футбол и да си пробва Кольо различни варианти.Дано се отървем без контузии и наказания за финала,другото е майтап работа.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Бат'Кольо пак ще врътне странен състав за крайното 2:0 

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Съдийската комисия към БфС се е спряла на две имена, от които да бъде избран главен арбитър на финала за Купата между Левски и Черно море. Спорът за трофея е на 30 май от 20:00 часа в Бургас и ще бъде предаван пряко по Нова ТВ.
Очаква се съдия да е някой измежду Ивайло Стоянов и Георги Кабаков. Първият е с по-големи шансове да получи наряд. Рефер номер 1 на България за 2014 година Стоянов ръководи полуфинала реванш между Левски и Лудогорец на "Герена", който завърши 1:0 за домакините.
Именно 33-годишният петричанин свири двубоя от редовния сезон между сините и Черно море в София, завършил с 1:0.
Георги Кабаков е бил главен рефер на 3 мача на столичани през настоящата кампания, като в тях те са записали 1 победа (над Лудогорец с 3:2) и 2 поражения (от Славия с 1:3 и 0:1). Любопитно е, че пловдивчанинът не е получавал наряд за нито една среща на Черно море през сезон 2014/15.
Очаква се съдия да е някой измежду Ивайло Стоянов и Георги Кабаков. Първият е с по-големи шансове да получи наряд. Рефер номер 1 на България за 2014 година Стоянов ръководи полуфинала реванш между Левски и Лудогорец на "Герена", който завърши 1:0 за домакините.
Именно 33-годишният петричанин свири двубоя от редовния сезон между сините и Черно море в София, завършил с 1:0.
Георги Кабаков е бил главен рефер на 3 мача на столичани през настоящата кампания, като в тях те са записали 1 победа (над Лудогорец с 3:2) и 2 поражения (от Славия с 1:3 и 0:1). Любопитно е, че пловдивчанинът не е получавал наряд за нито една среща на Черно море през сезон 2014/15.
3:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
-
- Контакти:
Заблуждавате се че Славия са отбор.... просто нашите го бяха отписали тоя мач, ясно е че се пазят за финала, предполагам че и вашите ще подходят по същия начин
levskarski написа:Заблуждавате се че Славия са отбор.... просто нашите го бяха отписали тоя мач, ясно е че се пазят за финала, предполагам че и вашите ще подходят по същия начин
Като гледах как се хвърлят на кръв вашите,не мисля че бяха отписали нещо.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!