Къде е лиценза на Черно море ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- charlitobg
- Контакти:
Къде е лиценза на Черно море ?
По последни данни от БФС три отбора все още нямат лиценз.ЦСКА,Локомотив СФ и Черно море .Въпроса ми е къде е лиценза на Черно море ???? Явно няма смисъл да играем повече дори и на финала в Бургас ..
- dreben23
- Контакти:
Re: Къде е лиценза на Черно море ?
Пълно подсигуряване на "отбора на народа". Това вече е прекалено! 
Това първенство трябва да се закрие с указ от президента, станахме за смях- ще пратим отбор на седмо място в ЛЕ, това само в топ първенствата на Европа може да се случи, нашето не мисля, че е съвсем топ! Ама поне е много забавно..

Това първенство трябва да се закрие с указ от президента, станахме за смях- ще пратим отбор на седмо място в ЛЕ, това само в топ първенствата на Европа може да се случи, нашето не мисля, че е съвсем топ! Ама поне е много забавно..

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Долно уйно
- Контакти:
charlitobg написа:По последни данни от БФС три отбора все още нямат лиценз.ЦСКА,Локомотив СФ и Черно море .Въпроса ми е къде е лиценза на Черно море ???? Явно няма смисъл да играем повече дори и на финала в Бургас ..
Ама вече са изпратени уведомителните писма по клубовете и Черно море не са го получили ли?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
dreben23 написа:Пълно подсигуряване на "отбора на народа". Това вече е прекалено!
Безголовите да се съсредоточат върху дербито с безпобедните, а не да коментират неща, от които не разбират. Морето ще вземе лиценз, за разлика от вас!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Разглеждат документите.Това не означава,че няма да вземем евролиценз.Ние да спечелим КБ,нищо лошо не виждам, да спечелиш един трофей e само положително за самочуствието на отбора,няма гаранция ще е спечелим,но можем да опитаме,това е ние според възможностите.На европейските мачове българските отбори по принцип не стигат далеч,кирията е да влезеш във групите ЛЕ.За съжаление е много трудно за всеки български отбор. 

Абе, само на мене ли ми се стори, че по новините направо си казаха: Без лиценз за Европа остават ЦСКА, Локо Сф и Черно море?! Не уточниха... "за сега" или "на този етап" или нещо подобно, а направо си отсякоха - без лиценз!!!??? Дано не съм чул правилно или пък нещо да не са разбрали новинарите
Защото, едно е.. още не са прегледани документите на трита отбора и още не е решено и съвсем друго - без лиценз. Че и за първенството казаха без лиценз?! Хм... дано не съм разбрал или недочул аз
Не виждам какво би попречило да вземем лиценз за Европа, доколкото знам с финансите сме топ. Айде, за първенство да кажем стадион имаме да оправяме, но то има време. Казаха, че ще го правят, а и толкова други има с окаяни стадиони...

Последна промяна от Iceberg на 14 май 2015 20:15, променено общо 1 път.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
moreto vn написа:Разглеждат документите.Това не означава,че няма да вземем евролиценз.Ние да спечелим КБ,нищо лошо не виждам, да спечелиш един трофей e само положително за самочуствието на отбора,няма гаранция ще е спечелим,но можем да опитаме,това е ние според възможностите.На европейските мачове българските отбори по принцип не стигат далеч,кирията е да влезеш във групите ЛЕ.За съжаление е много трудно за всеки български отбор.
Абе, вие да не сте пропуснали да подадете документи за евролиценз?

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- shotgun blues
- Контакти:
dreben23 написа:Пълно подсигуряване на "отбора на народа". Това вече е прекалено!
Ако Левски вземе купата,ако искат и във В група да са ,ще играят в Европа
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Iceberg написа:Абе, само на мене ли ми се стори, че по новините направо си казаха: Без лиценз за Европа остават ЦСКА, Локо Сф и Черно море?! Не уточниха... "за сега" или "на този етап" или нещо подобно, а направо си отсякоха - без лиценз!!!??? Дано не съм чул правилно или пък нещо да не са разбрали новинаритеЗащото, едно е.. още не са прегледани документите на трита отбора и още не е решено и съвсем друго - без лиценз. Че и за първенството казаха без лиценз?! Хм... дано не съм разбрал или недочул аз
Не виждам какво би попречило да вземем лиценз за Европа, доколкото знам с финансите сме топ. Айде, за първенство да кажем стадион имаме да оправяме, но то има време. Казаха, че ще го правят, а и толкова други има с окаяни стадиони...
http://www.bfunion.bg/news/5433
Съобщение на Лицензионната комисия към БФС
14 май 2015 18:15
След проведени заседания на ЛК към БФС към настоящия момент са взети решения за издаване на лицензи, както следва:
1. Лиценз за турнирите на УЕФА
- Лудогорец
- Литекс
- Берое
- Левски
2. Лиценз за вътрешните първенства и турнири
- Ботев Пловдив
- Локомотив Пловдив
- Славия
Документите на останалите клубове са в процес на разглеждане.
Bсички заинтересовани страни ще бъдат своевременно уведомени при вземане на решения.
Председател на ЛК: Пламен
Последна промяна от greenpeak на 14 май 2015 20:18, променено общо 1 път.
sin4ec написа:moreto vn написа:Разглеждат документите.Това не означава,че няма да вземем евролиценз.Ние да спечелим КБ,нищо лошо не виждам, да спечелиш един трофей e само положително за самочуствието на отбора,няма гаранция ще е спечелим,но можем да опитаме,това е ние според възможностите.На европейските мачове българските отбори по принцип не стигат далеч,кирията е да влезеш във групите ЛЕ.За съжаление е много трудно за всеки български отбор.
Абе, вие да не сте пропуснали да подадете документи за евролиценз?
Да ти кажя нямам представа,но по новините казаха че разглеждат документите.

Върни се в “Кошче за отпадъци”