Ще бъде ли подпрян брутално ''отбора на народа'' във финала?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Ще бъде ли подпрян брутално ''отбора на народа'' във финала?
Какво мислят неутралните фенове. Аз очаквам денонощна работа на ченгетата със съдиите, за да е подготвено всичко преди финалната среща. Жалко, че от Черно море засега не се заявили, че искат съдия от чужбина, но нищо чудно дори да заявят желанието, то да не бъде уважено, просто защото лобито на ченгесарския клуб е прекалено голямо. Аз лично очаквам брутална съдийска подкрепа, на моменти ще е доста жалко да се гледа дори, с всички сили ще искат да се спаси на всяка цена ченгесарския сезон!
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Ще бъде ли подпрян брутално ''отбора на народа'' във фин
Ще бъдеш подпрян ти брутално изотзад.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

-
- Контакти:
"Дали ще има аванти в стил "За каузата Левски" не знам, но и да има, пак ще вдигнем купата", допълни външният халф на Черно море Симеон Райков.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Синьо сърце написа:Ще бъдеш подпрян ти брутално изотзад.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Варненските селяни голям страх ги тресе.
То не беха стадиони, публики, съдии и т.н. Ето за стадиона им се угоди, ама те пък си намериха за друго да плачкат.

terata написа:Варненските селяни голям страх ги тресе.То не беха стадиони, публики, съдии и т.н. Ето за стадиона им се угоди, ама те пък си намериха за друго да плачкат.
![]()
То хубаво, ама този не е варненец.
Тема с цел провокация. Такива трябва да бъдат изтривани веднага.
Бива злоба,страх и коплексарщина,ама това вие пуберите и мислене нямате. Това ви остана:ще паднете,защото нас ще ни "подпрът". Пълни тъпанари.
Р.Р. Това ми е първия груб коментар. Проверете.
Р.Р. Това ми е първия груб коментар. Проверете.
Xamy написа:terata написа:Варненските селяни голям страх ги тресе.То не беха стадиони, публики, съдии и т.н. Ето за стадиона им се угоди, ама те пък си намериха за друго да плачкат.
![]()
То хубаво, ама този не е варненец.
Тема с цел провокация. Такива трябва да бъдат изтривани веднага.
Баш от Максуда си е.

Върни се в “Кошче за отпадъци”