Финалът също на 100% е Барселона - Реал Мадрид. Ел Класико на финалния мач, в който Реал Мадрид ще спечели със сигурност. Реал Мадрид има страшно много власт и пари, няма да е шега ако кажа, че те са един голям спонсор на Уефа. С цената на всичко са решили отново да са ''НАЙ'' във всичко като станат първия отбор с две титли в ШЛ поред. Вчера са потвърди информацията ми за дирижирания жребий, много хора не вярваха, но няма да казвам от къде ми бе информация, всичко се потвърди, дори предимството на Реал Мадрид да е домакин в реванша.
viewtopic.php?f=&t=191298
Реал Мадрид е новият носител на ШЛ - 100% ГАРАНАЦИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Реал Мадрид е новият носител на ШЛ - 100% ГАРАНАЦИЯ

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- storm
- Контакти:
Ех жалко за Юве, но щом казваш,че ще е така значи няма смисъл да гледам мачовете. Мерси,че ми спести време.. 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- modor
- Контакти:
Бързо залагай всичко каквото имаш 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
- Контакти:
Само не виждам манекена РОНАЛДО срещу Бардзали(най-добрия защитник след Неста) и срещу Лихщайнер кво ша прави. Не се излагайте феновете на Реал - Роналдо е въздух под налягане, който срещу Атлетико имаше комични отигравания и на няколко пъти топката му се оказа като нещо, което за първи път вижда. Там Модрич е сила ама е контузен
-
- Контакти:
Последните 20 год Реал имат само Двама истински футболисти- Зидан(най-големия, който съм гледал), но той стана такъв в ЮВЕ и Роналдо(най-добрата 9-ка) станал такъв в БАРСА !!! МАКАРОНА КАЗА - финал БАРСА-ЮВЕ
- shotgun blues
- Контакти:
bez-nick написа:Финалът също на 100% е Барселона - Реал Мадрид. Ел Класико на финалния мач, в който Реал Мадрид ще спечели със сигурност. Реал Мадрид има страшно много власт и пари, няма да е шега ако кажа, че те са един голям спонсор на Уефа. С цената на всичко са решили отново да са ''НАЙ'' във всичко като станат първия отбор с две титли в ШЛ поред. Вчера са потвърди информацията ми за дирижирания жребий, много хора не вярваха, но няма да казвам от къде ми бе информация, всичко се потвърди, дори предимството на Реал Мадрид да е домакин в реванша.
значи според теб ,Реал ще спечели финала срещу Барселона заради власт и пари.....тоест никой не пита Меси,Суарез,Неймар и т.н кво мислят по въпроса..излизат Реал вкарва 10 гола и печели купата ,а играчите на Барса са подкупени или УЕФА им е наредила да паднат ?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:bez-nick написа:Финалът също на 100% е Барселона - Реал Мадрид. Ел Класико на финалния мач, в който Реал Мадрид ще спечели със сигурност. Реал Мадрид има страшно много власт и пари, няма да е шега ако кажа, че те са един голям спонсор на Уефа. С цената на всичко са решили отново да са ''НАЙ'' във всичко като станат първия отбор с две титли в ШЛ поред. Вчера са потвърди информацията ми за дирижирания жребий, много хора не вярваха, но няма да казвам от къде ми бе информация, всичко се потвърди, дори предимството на Реал Мадрид да е домакин в реванша.
значи според теб ,Реал ще спечели финала срещу Барселона заради власт и пари.....тоест никой не пита Меси,Суарез,Неймар и т.н кво мислят по въпроса..излизат Реал вкарва 10 гола и печели купата ,а играчите на Барса са подкупени или УЕФА им е наредила да паднат ?
Истински футбол отдавна няма, всичко е ''MONEY'' и власт в света, а футболът е част от този меркантилен и комерсиален свят. Как ще стане не знам, аз ви казвам кой ще спечели ШЛ, достатъчна е една дузпа в този финал или един неотсъден фал, дребни неща ще решат такъв финал, който може да се реши и с ''половин гол''.
-
- Контакти:
Брато ти си в голям филм. Така като гледаш физиономийте на Бардзали, Бонучи и Лихщайнер дали им пука за Фифа и Уефа. Май не знеш как в дома на Бонучи са влезли крадци и той ги пребил. Дали ша пусне Роналдо да си прави смешните финтове в Торино ?
Защо постоянно си натрапвате глупавите "размисли и страсти" не мога да разбера? Сега какво излиза, ако Реал съвсем честно си спечелят ШЛ е било нагласено? Тоест трябва Реал задължително да не спечелят купата за да изглежда теорията ти измислица?
В нас българите явно е генетично заложено за всичко да търсим причината в конспирации и измами щом нещо не се случва според очакванията и желанията, които имаме. 

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Върни се в “Кошче за отпадъци”