Спортна база Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
parazit

Спортна база Берое

Мнениеот parazit » 19 апр 2015 22:54

Изображение

Това е бившият стадион Локомотив в Стара Загора.Базата разполага с три терена.Два големи и един по-малък с изкуствено игрище.Тя ще бъде използвана и за тренировъчни терени за Евро 2015 u17.

Изображение

Днес се игра на нея за пръв път.Берое u17 победи с 6-0.Санди или някой от Стара Загора ако има взможност да щракне няколко снимки да я видим по-подробно.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: Спортна база Берое

Мнениеот action66 » 19 апр 2015 23:40

parazit написа:Изображение

Това е бившият стадион Локомотив в Стара Загора.Базата разполага с три терена.Два големи и един по-малък с изкуствено игрище.Тя ще бъде използвана и за тренировъчни терени за Евро 2015 u17.

Изображение

Днес се игра на нея за пръв път.Берое u17 победи с 6-0.Санди или някой от Стара Загора ако има взможност да щракне няколко снимки да я видим по-подробно.

Само пет сме отборите,които видимо нямат проблеми и или вече инвестират или скоро започват да инвестират в базата си.Това са "Лудогорец" , "Литекс" , "Берое" , "Черно море" и "Славия".
Иначе не знам дали автора си спомня,че на този стадион "Локомотив" , големия "Ювентус" бе победен в едно дъждовно време от "Берое" с 1:0.Мисля,че гола вкара Петко Петков.....

Потребителски аватар
milenkorak
Контакти:

Мнениеот milenkorak » 20 апр 2015 00:00

action66 написа:

Изображение

Само пет сме отборите,които видимо нямат проблеми и или вече инвестират или скоро започват да инвестират в базата си.Това са "Лудогорец" , "Литекс" , "Берое" , "Черно море" и "Славия".
Иначе не знам дали автора си спомня,че на този стадион "Локомотив" , големия "Ювентус" бе победен в едно дъждовно време от "Берое" с 1:0.Мисля,че гола вкара Петко Петков.....

Гола падна в 82-та минута от дузпа и негов автор бе Георги Стоянов (Бръснара).

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 20 апр 2015 07:22

Това не е стадион Локомотив , а тренировъчния терен към него. Самият стадион Локомотив ще се реновира тепърва и също ще е част от базата на Берое . Освен това спортен к-с Берое освен официалния стадион разполага с още 1 затревен наскоро терен и с терен с изкуствено покритие.

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 20 апр 2015 07:23

Нашите инвестират здраво ,бази и в ДЮШ. Резултатите го показват и ще продължават да се подобряват!
Вчера U17 разби Дунав Русев с 6:0 ,днес играем с канарите ,пак на същото място.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 апр 2015 09:03

Тоз варел зад вратата със "Загорка" ли е пълен? Че и стълбичка сте му сложили даже :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 апр 2015 09:07

action66 написа:

Изображение

ТЕЦ "Марица изток" в чия база инвестира?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 20 апр 2015 09:17

ТЕЦ "Марица изток" в чия база инвестира?

Инвестицията е на Община Стара Загора!Давай!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
baigeorgi
Контакти:

Мнениеот baigeorgi » 20 апр 2015 09:46

Браво това е пътя футбола в България да вдигне нивото си

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 апр 2015 10:00

action66 написа:...Само пет сме отборите,които видимо нямат проблеми и или вече инвестират или скоро започват да инвестират в базата си.Това са "Лудогорец" , "Литекс" , "Берое" , "Черно море" и "Славия"...

Това "скоро започват да инвестират" ми напомня надписа на вратата на едно кафене: "Утре кафето е безплатно". :lol: "Черно море" чака финансиране за стадион "Тича" по европейската инициатива JEREMIE. Без съмнение, честните бизнесмени от ТИМ ще "усвоят" по най-добрия начин парите (справка: гордостта на ТИМовград - стадион "Варна")... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Берое”