СЪДБАТА НА ТИМОНОВ И МАНЧЕВ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

СЪДБАТА НА ТИМОНОВ И МАНЧЕВ

Мнениеот delqnski47 » 23 юли 2009 13:08

Спешна сбирка ЦСКА, Ботев, БФС решава съдбата на Тимонов и Манчев в Европа :!:

В четвъртък, от 16.30 часа, в сградата на БФС ще се проведе спешно изслушване на Ботев и ЦСКА по случая "Тимонов и Манчев", научи Sportal.bg. Имено след него ще стане ясно дали тези двама футболисти ще получат картотеки и ще могат да вземат участие в първия официален мач на червените в Лига Европа, който ще се играе на 30 юли.

Нашата медия разбра, че казусът е бил обсъждан на тайна среща от спортно-техническата комисия и днес, за която така и не бе разгласена официална информация.

Както е известно, преди около месец Тодор Тимонов и Николай Манчев прекратиха договорите си с Ботев за неизплатени заплати по вина на клуба и заведоха дела в Пловдивския районен съд, като същевременно започнаха тренировки с ЦСКА.

От футболния съюз обаче настояха двамата да минат през Арбитражната комисия, иначе заплашиха, че ще им бъдат спрени състезателните права.

Отговорът на ЦСКА бе незабавен и от своя страна армейците настояха БФС да картотекира Тимонов и Манчев до четвъртък. В противен случай от "Армията" се заканиха, че към футболния съюз ще бъдат заведени искове за обещетение както от страна на ЦСКА, така и от потърпевшите състезатели.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: СЪДБАТА НА ТИМОНОВ И МАНЧЕВ ОТ 16.30!

Мнениеот delqnski47 » 23 юли 2009 13:09

Аз съм оптимист,че всичко ще свърши в наша полза!Вие как мислите :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 23 юли 2009 13:14

delqnski47 написа:Аз съм оптимист,че всичко ще свърши в наша полза!Вие как мислите :)

Би трябвало всичко да е наред щом вече са разтрогнали
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 23 юли 2009 13:14

Братле щом става въпрос и за БФС въобще не съм спокоен но и аз си мисля че всичко все пак ще бъде наред.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 юли 2009 13:15

[quotedelqnski47 на 23 Юли 2009 13:09

Аз съм оптимист,че всичко ще свърши в наша полза!Вие как мислите ][/quote]

Лично аз съм песимист.Събитията от последните няколко години показват,че ще се направи всичко възможно да се попречи на клубът.А нашите за пореден път ще получат отговор от УЕФА,че централата няма практиката да се намесва в работите на местните футболни централи,стига в спора да не са замесени чуждестранни играчи!Ще пийнеме за пореден път една студена водица.Дано да не съм прав!Но пък и примери за двоен стандарт има бол,така че....да се надяваме!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 23 юли 2009 13:16

Зависи, в БФС работят изключително "кадърни" хора, които си вършат работата по един излючително "съвестен" начин.
Ако в БФС имат поне млако срам ще разрешат този казус, така както трябва, ако пък не,"титаните" казаха много ясно, ще има съд до дупка.Въпреки всичко, нека видим днес какво ще сътворят маймуните на Борислав Михалйов.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 23 юли 2009 13:18

Е нормалното положение е-щом не са им плащали да разтрогнат и да могат да играят в ЦСКА даже без Арбитраж.Христов ритка известно време в Левски със служебна картотека миналата година.Тимонов засега се налага в отбора и е важен.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 23 юли 2009 13:18

Old_death написа:[quotedelqnski47 на 23 Юли 2009 13:09

Аз съм оптимист,че всичко ще свърши в наша полза!Вие как мислите ]

Лично аз съм песимист.Събитията от последните няколко години показват,че ще се направи всичко възможно да се попречи на клубът.А нашите за пореден път ще получат отговор от УЕФА,че централата няма практиката да се намесва в работите на местните футболни централи,стига в спора да не са замесени чуждестранни играчи!Ще пийнеме за пореден път една студена водица.Дано да не съм прав!Но пък и примери за двоен стандарт има бол,така че....да се надяваме![/quote]

Абсолютно, най-кофти ви попречиха като ви подариха лиценза въпреки милионите дългове, които ОЩЕ имате :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 23 юли 2009 13:19

Red Army написа:Братле щом става въпрос и за БФС въобще не съм спокоен но и аз си мисля че всичко все пак ще бъде наред.

Брат има си правила пьк и те са свободни агенти ще бьде зверско нагло да не ги пуснат при нас така че ще ги пуснат ;)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 23 юли 2009 13:20

Пичове незнам какви съдилища,бат митко където е замесен пряко или косвено-битка не губи :mrgreen:
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Върни се в “ЦСКА”