Един мач ми избяга за доста пари, не можах да спя от нерви

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

komentator

Един мач ми избяга за доста пари, не можах да спя от нерви

Мнениеот komentator » 05 апр 2015 10:54

Малко искрено и лично, но не знам, просто нямам думи. Не бях играл мачове от 2 седмици заради националните отбори, които не са ми интересни, нямат хващане и дават мизерни коефиценти за фаворитите, които рядко бият лесно, но вчера реших да си пусна една права колонка - хванах Арсенал на 2 коеф., Евертън на 2.80, Рома на 2.20, Севиля на 1.60, Байерн на 2.35, Лудогорец на 1.4 и ме дъни тъпата мръсна Дженоа - водят цял мач и 1:1, най-интересното е, че и в трите ми мача - този за койтно съм заложил вкара първия гол, явно по-добре да залагам за първи гол тогава, но съм бесен. Започнах да си представям вече какво ще си купя с парите, ама накрая к*р в г*за с извинение. Всеки път като започна да си мисля, че съм спечелил и ям дървото, всеки път, писна ми, днес съм супер изнервен, снощи спах ужасно, събуждах се от нерви и се чудя да играя ли да опитам пак или по-добре да пропусна, винаги като се ядосам ям още повече сопи от мачове. До кога карък, до кога!Тези италаински минети колко пари ми дължат, отдавна съм сложил в черния списък тотаджийски отбори Милан и Интер, но явно е трябва да сложа и цялата Серия А. Ще ми олекне ако Удинезе и Дженоа изпаднат в най-скоро време, след това Милан и Интер, не е хубаво да се говори така, но това тяхното на нищо не прилича. Съжелявам ако у някого от вас съм пробудил очудване, че пускам такава тема, но не мога да си намеря място от яд...

п.с. искам само да спечеля малко повечко пари, да си купя нещо и да имам пак известна сума пари да се забавлявам и да играя, всеки път ми отнемат удоволствие разни некадърни и смешни отбори и всеки път 1 мач до заветната цел...

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Един мач ми избяга за доста пари, не можах да спя спокой

Мнениеот 727150 » 05 апр 2015 11:06

Заложи един лев , че ЦСКА няма да вкара гол до края на първенството.Ще си изкараш една лятна почивка за 1 лев.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Leeroy
Контакти:

Re: Един мач ми избяга за доста пари, не можах да спя от нер

Мнениеот Leeroy » 05 апр 2015 11:10

Споко братко, случват се и такива неща! Мен Ливърпул ме е издънвал много пъти. Моя съвет към теб е да играеш Английското, аз винаги търся Х, поне 3-4 равни мача има на кръг от Висшата лига, винаги някой измежду фаворитите се издънва..

Leeroy
Контакти:

Мнениеот Leeroy » 05 апр 2015 11:12

727150 написа:Заложи един лев , че ЦСКА няма да вкара гол до края на първенството.Ще си изкараш една лятна почивка за 1 лев.

Аз бих заложил, че още доста мачове ще ви мачкаме вас сините приятелки! :lol:

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 05 апр 2015 11:14

Ти па си намерил да играеш мачове от Италия....ревем, че в България се уреждат мачове....ама я ги виж в Италия, хващаха ги, съдиха ги и т.н.....Верона -Чезена 3:0....3:3.....с 3 гола за Чезена за .........11 минути(м/у 70-81-ва минута)....нищо работа.
Интериорни врати - Врати хармоника

komentator

Мнениеот komentator » 05 апр 2015 11:20

Leeroy написа:Споко братко, случват се и такива неща! Мен Ливърпул ме е издънвал много пъти. Моя съвет към теб е да играеш Английското, аз винаги търся Х, поне 3-4 равни мача има на кръг от Висшата лига, винаги някой измежду фаворитите се издънва..

Случват се случват се няколко пъти, ама не и десетки и все за сериозна пари - 1 мач се из*ира...Аз от гонки с кучета съм взимал добри пари, от мачове най-много 300, а колко хора познавам по 2, по 3, по 5 хиляди взеха...Играя от 10 години мачове, а някой на първата си година удрят солидна сума
Последна промяна от komentator на 05 апр 2015 11:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 05 апр 2015 11:21

Leeroy написа:
727150 написа:Заложи един лев , че ЦСКА няма да вкара гол до края на първенството.Ще си изкараш една лятна почивка за 1 лев.

Аз бих заложил, че още доста мачове ще ви мачкаме вас сините приятелки! :lol:

Ние в близко време с вас няма да играем, гответе се за мега дербита с Гранит Владая,Торнадо Безден,Витоша Бистрица ит.н.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 апр 2015 11:23

Играйте сингъли и определете си някаква печалба за деня .Това е начина .Залагаш

ли постояннно все някой мач ще те издъни .

Съвет: залагайте на баскетбол на алтернативни общо точки в мача .Обикновено минималните коеф. са 1,33—1,36 или 1,59
3 мача дапознаеш с 50 лв и ето ти 50 лв чиста печалба за деня .

Потребителски аватар
redmanutd
Контакти:

Мнениеот redmanutd » 05 апр 2015 11:30

komentator написа:Малко искрено и лично, но не знам, просто нямам думи. Не бях играл мачове от 2 седмици заради националните отбори, които не са ми интересни, нямат хващане и дават мизерни коефиценти за фаворитите, които рядко бият лесно, но вчера реших да си пусна една права колонка - хванах Арсенал на 2 коеф., Евертън на 2.80, Рома на 2.20, Севиля на 1.60, Байерн на 2.35, Лудогорец на 1.4 и ме дъни тъпата мръсна Дженоа - водят цял мач и 1:1, най-интересното е, че и в трите ми мача - този за койтно съм заложил вкара първия гол, явно по-добре да залагам за първи гол тогава, но съм бесен. Започнах да си представям вече какво ще си купя с парите, ама накрая к*р в г*за с извинение. Всеки път като започна да си мисля, че съм спечелил и ям дървото, всеки път, писна ми, днес съм супер изнервен, снощи спах ужасно, събуждах се от нерви и се чудя да играя ли да опитам пак или по-добре да пропусна, винаги като се ядосам ям още повече сопи от мачове. До кога карък, до кога!Тези италаински минети колко пари ми дължат, отдавна съм сложил в черния списък тотаджийски отбори Милан и Интер, но явно е трябва да сложа и цялата Серия А. Ще ми олекне ако Удинезе и Дженоа изпаднат в най-скоро време, след това Милан и Интер, не е хубаво да се говори така, но това тяхното на нищо не прилича. Съжелявам ако у някого от вас съм пробудил очудване, че пускам такава тема, но не мога да си намеря място от яд...

п.с. искам само да спечеля малко повечко пари, да си купя нещо и да имам пак известна сума пари да се забавлявам и да играя, всеки път ми отнемат удоволствие разни некадърни и смешни отбори и всеки път 1 мач до заветната цел...

Да случвало ми се е и на мени и то доста по болезнено:Суперджакпота в Еврофутбол преди години ми бягаха от 13 мача винаги един и познай: Ливърпул и Милан . Италианската Серия А трябва да я забравиш. Не съм уверен за Х-ве краен в Англия и дали ще са успешни,но във Вишата Лига и Чемпионшип можеш да пробваш Х първо полувреме или над 2.5 за определени отбори.Изненади има почти всеки кръг.Лично аз познах вчера,че КПР ще победи,беше добър коеф. над 5.00.Съвет от мен,не се отказвай.Избери си конкретни първенства и конкретни отбори, прочети повече статистика за тях,разбери кои залози им излизат най-много и ще успееш.Първенства за игра: Виша Лига,Чемпионшип(другите нива не те съветвам)Холандия,Швейцария,Германия. Дания и Австрия също има готови и печеливши мачове. Не играй повече от 3 мача и никога под коеф 1.5. Реал Мадрид често вкарва много голове,но почти винаги допуска,там над 3.5 е задължително да се играе всеки път 80-90% излизат. Аякс,Базел,Фейнорд,Волфсбург(този сезон) Янг Бойс,Норич,Уорфорд-това са стабилни отбори с които можеш да спечелиш.УСПЕХ
Glory Glory Man Utd

komentator

Мнениеот komentator » 05 апр 2015 11:40

За Серия А сте прави, ше се опитам да процедирам така и да я забравя!

Върни се в “Игри и забавления”