Какво става по пътищата ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Какво става по пътищата ???

Мнениеот Заклет Левскар » 30 мар 2015 16:45

Колеги, по пътищата се води истинска война. Футболните проблеми, които тук дискутираме са бял кахър в сравнение с този истински проблем. Може би почти всички тук шофираме. Днес пак загинали, за вчера да не говорим - черна неделя. Защо е тази агресия, защо е това незачитане на закона? Защо не се спазват ограниченията?
За един миг можем да се превърнем в убийци или да ни бъде затрито цялото семейство. Умират невръстни деца, други деца остават без родители. Всичко е поради неспазване на закона за движение по пътищата - употреба на алкохол, превишена скорост, неправоспособност, неправилно изпреварване, отнемане на предимство, купени книжки и т.н.
Призовавам за разум и толерантност на пътя.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
viali69

Re: Какво става по пътищата ???

Мнениеот viali69 » 30 мар 2015 16:53

Самоунищожаваме се ! Факт !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Reckless

Мнениеот Reckless » 30 мар 2015 16:54

Така ще е докато ЗДП се възприема, като нещо прецакващо а не, като осигуряващ оптимална безопасност.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 30 мар 2015 17:00

На всякъе стават катастрофи, каква е тази тема...
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 30 мар 2015 17:05

На мен ми убиха каквото и да е желание да шофирам извънградско с кола. Всеки път между 2 и 3 пъти трябва да набивам спирачки за да не ме отнесе поредния джигит тръгнал да изпреварва.
Изображение

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 30 мар 2015 17:10

Балкански Орел написа:На всякъе стават катастрофи, каква е тази тема...

И сигурно като изключим Индия и Бангладеш навсякъде е "прието" и "нормално" да се кара в насрещното, да се изпреварва спрял на спирката трамвай от ЛЯВО!!!, да се пие и да се кара... на магистралата да се кара с кой колкото може да вдигне... Вероятно е така щом задаваш този въпрос.
Проблема не е само в нас, а и в "контролните" органи - МВР, които самите нарушават правилата за движение по пътищата, а категорично отказващи да съблюдават за спазването им. Ако не е една шепа катаджии в София и тук-таме по някоя камера дето я работи, я не - всички останали служители на МВР се возят в патрулките и не взимат никакво отношение по нарушението на ЗДП. Всяко нарушение на ЗДП като действие е престъпление, за което именно се налагат наказания според същия този закон. е - питам аз защо патрулката от 3-то РПУ не спре нарушител, който пред тях нарушава закона влизайки в забранена за движение улица? Примери - дал Господ. А оправдания - е... за тях сме царе, ама като се обърне каруцата последно се сещаме да попитаме защо някой, на който му се плаща да съблюдава за спазването на закона не си върши работата. В НОРМАЛНИТЕ държави кварталното ченге може да ти напише глоба, че си спрял неправилно, а ти ще се извиниш гузно и ще отърчиш да си я платиш веднага!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 30 мар 2015 17:21

Има и един друг момент, като тръгне някой идиот да кара с 20-30, особено ако зад него е някой нервак, почва да се опитва да го изпревари на най-идиотски места, без видимост, или просто да рискува, с надеждата,че ще успее да се шмугне в платното си, преди насрещният да го е отнесъл. Трябва да има и минимална скорост и за неспаването и да са по-серозни наказанята, такъв провокира повече опасни стуации.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

redchampions
Контакти:

Мнениеот redchampions » 30 мар 2015 17:28

Така е, не стига, че хората вече имат по 1 дете, ами и се избиват по пътищата. Както е тръгнало, нашите внуци ще се познават всички поименно.

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 30 мар 2015 17:35

Така е защото държавата и полицията не си мърдат задниците. Пълно е с шофьори от ромски произход без завършен 8 клас да карат коли за по 50 - 100 000 лева, а оня ден щеше да ме блъсне един 14г. келеш без книжка откраднал колата на баща си - пак мангал. Полицията ги хваща и ги пуска, защото са заедно и не искат да имат проблеми. Я ако има закони и се спазват - така ли ще е? Няма кой да следи за реда и не се учудвам , че вече и по Тв мангалите станаха толкова нагли и безочливи. Няма държава - само тикви и то какви. :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 30 мар 2015 17:44

Проблемите са страшно много! Манталитет, избиване на комплекси, алкохол, наркотици, липса на инстинкт за самосъхранение, неизправност на колите и пътищата и много други! За мен радикално трябва да се промени всичко по западен пример, само в третия свят Русия е по - зле от България! Лошото е, че си зависи от нас, а аз вяра в българите много отдавна съм загубил! Докато витае усещането за беззаконие и безнаказаност винаги ще има примитивни, маргинални комплексари (тарикатчета), които ще демонстрират липсата си на съзнание по пътищата, просто защото това е норма в българското общество!

Върни се в “Свободна зона”