ЦСКА - Петролул Плоещ 12.02.2015 - 15:30ч.
Контролата ще се излъчва в клубната телевизия на ЦСКА : http://cska-live.tv/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
zlato1234 написа:Според мен ще ги биете... Гледах ги и за трети в Румъния не са кой знае какво. Може би 2:0/3:1
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
draki75 написа:Ще ми се вече да избистрим схемата на игра и в последните контроли да се види как седим на терена, и кои ще са титуляри.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:draki75 написа:Ще ми се вече да избистрим схемата на игра и в последните контроли да се види как седим на терена, и кои ще са титуляри.
Едва ли! Даже и в първите мачове срещу Локо Сф и Берое ми се струва, че няма да сме в нужната форма, но...да се надяваме, че и те няма да са
k20dan4o написа:Eй, що не спретнете една контрола с Левски в Анталия, за завършек на подготовката.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта