ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!

Мнениеот Sole » 18 юли 2009 18:22

Стефан Стоянов 18 юли 2009 08:46
Съвместна публикация на в-к 7 дни спорт и Gong.bg
Коментарите на двойката ПСВ Айндховен и Черно море може да се окажат повече от комични. Моряците имат идеалния шанс да стигнат до двубой с футболен колос. Шансовете на Никола Спасов и отбора му да елиминират холандците са нищожни.

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Re: ГОНГ:комично и излишно е да се коментира Айндховен-Ч.Море!

Мнениеот iisskkrreenn » 18 юли 2009 18:24

Аз си мисля пък ,че в България ПСВ няма да вземат Победа.
Няма такива журналисти.хаххаа
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 юли 2009 18:28

така е няма такъв ТЪП коментар.Аз го коментирах това и в друга тема,но сега пак ще го напиша понеже бях много издразнен и обиден от мнението и отношението на това журналисче към моя отбор.А все пак именно това е бълг.отбор,който на този етап може да доведе може би най-класния отбор в България,след 2-3 години когато Левски игра в шамп.лига.А в гонга,някакво мижаво коментарче на Стефан Стоянов,което поне мен ме обижда с отношението си към БГ участниците и по-специално към Черно море.За 4.море-ПСВ "нямало какво да се каже,коментарите били излишни"-ами гледай си тогава мега "грандовете" Бате,Баку или Екранас.Ако за мач на БГ отбор срещу подобен класен отбор няма какво да се каже,то тогава това журналистче да си хвърля дипломата,която има за журналист.И шансовете били нищожни.Да,може да са не повече от 5% ,но едва ли това журналисче е говорело така преди мачовете на Левски с Верде,с Шалке и т.н.ама нали сега е Ч.море и са нищожни.И все пак оставало задоволството,че щял да гледа класен отбор у нас.Не уважаем журналисте.Ще гледаш как български отбор се изправя срещу един от клубовете от големия елит на Европа,иначе ако искаш да си гледаш големи отбори,можеш всяка година да го правиш не много далеч,тук до Гърция прескачай и гледай всяка година шамп.лига на живо.А на мача Ч.море-ПСВ ще гледаш БЪЛГАРСКИ отбор срещу голям такъв,а не само т.нар.голям от теб.
Естествено това по-горе го казвам с уговорката,че успеем да елиминираме молдовците,където изобщо няма да е лек.Затова и се бях зарекъл,че няма да коментирам ПСВ преди да сме отстранили и на теория Искра,но това мнение днес в голяма медия с голяма трибуна,каквато е Гонг.бг просто ме обиди и се възмутих.Естествено и преди да започнете да ме псувате,казвам че това все пак си е мое виждане и мнение...
За вас моряци ний живеем...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 18 юли 2009 18:29

Журналистите от Гонг и в-к "7 дни спорт" да не си правят труда да идват в Бургас на 6-ти август за да не изпаднат в комична ситуация :!:

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 18 юли 2009 18:35

Разбира се че не трябва да се коментира Черно Море.Нито пък Литекс.Само Лявски и Цецекато.Те са България.Шопът,който е най-чист българин,е казал: "От Витоша по-високо нема,от Искаро по-длибоко нема!"Перефразирано сега,това е "Извън София не е България".Пусти комплекси на бивши селяни станали граждани!
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 юли 2009 18:36

тази публикация е от нивото на Г.А.,който снощи в ефира на Ринг се изказа по подобен начин.А това падане на нивото на този журналист не прави чест на гонг и седем дни.И ако някой снощи го е чул какво каза Г.А. по Ринг,то тогава е чул и как после хубаво кривия го нареди тактично.Просто не знам с тези си жалки изказвания и коментари,които правят някои журналисти какво целят.

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 18 юли 2009 18:41

ДОБЪР ДЕН ПЪРВО
Пък Шампиони По-късничко :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ChernoMore
Контакти:

Мнениеот ChernoMore » 18 юли 2009 18:46

Затова Българския футбол е на този хал, заради такива псевдожурналистчета. ( и моля ви не се заблуждавайте софия не е България има и други градове )

На линия
Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 юли 2009 18:46

Шопи , Лявски , Цецека ?
Все пак това са думи на спортен "журналист".
От години в българската журналистика нивото е ниско , много , много ниско.
Меркантилноста и явното заяждане е начин на живот за много от тези списвачи.
Не прехвърляйте разочарованията си , там където не трябва.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 юли 2009 18:47

HenryII написа:Етър Шампион! :geek: :geek:

e дано първо се върнете в елита на А ггрупата ни,пък за шампиони после ще видим.Но определено хубав град като Търново(истинската столица на България) заслужава да има отбор в елита,а и не само той.Също и центрове като Търново,Русе,Враца,Добрич според мен заслужават и дано скоро някой инвестира в местните им отбори и се изкачат в А група.Но от друга страна защо ли,че ще вземат да се класират за някой европейски турнир,но това за "нац.медии" няма да представлява интерес и на тях не им пука какво се случва в такива центрове.За тях има само два центъра на футбола в България и по-точно един,в София-левски и цска

Върни се в “Черно море”