Януарски трансферен прозорец - сделки и очаквания !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MAREK_DUPNICA
Контакти:

Януарски трансферен прозорец - сделки и очаквания !

Мнениеот MAREK_DUPNICA » 24 дек 2014 20:13

Тук ви предлагам да споделяме очаквани сделки , финализирани сделки , слухове и т.н.
МАРЕК ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Марек - Ференцварош 3:0
Марек - Байерн Мюнхен 2:0
Марек - Абърдийн 3:2
Марек - Копенхаген 2:0
Марек - Залцбург 4:2
Марек - Видеотон 3:2
Марек - Волфсбург 1:1

Марек - Генк 1:1

На линия
Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Януарски трансферен прозорец - сделки и очаквания !

Мнениеот boabbb » 24 дек 2014 20:33

Ами да почна аз с Арсенал ... Вчера гледах фантасмагории в сайтовете - 50 млн. паунда за Кавани :lol: По-реална изглежда сделка с Нюкасъл за Муса Сисоко или Шейк Тиоте :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 дек 2014 20:49

Италианският гранд Милан ще се освободи от Фернандо Торес. Испанският голмайстор се завръща в родния Атлетико (Мадрид), съобщи “Скай Италия”. Двата клуба разменят Алесио Черчи и Торес, които ще бъдат преотстъпени съответно в Милано и Мадрид. Все още сделката не е официално обявена, но двата клуба вече са се договорили, а играчите имат желание да сменят отборите си и се очаква това да стане факт идните дни.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 24 дек 2014 20:50

boabbb написа:Ами да почна аз с Арсенал ... Вчера гледах фантасмагории в сайтовете - 50 млн. паунда за Кавани :lol: По-реална изглежда сделка с Нюкасъл за Муса Сисоко или Шейк Тиоте :roll:

И аз прочетох слухове за Кавани, в които едва ли има смисъл, просто прави покупката на Уелбек без смисъл. Иначе ти като фен на Арсенал би ли бил за един такъв трансфер.

На линия
Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 дек 2014 20:57

sunscres92 написа:
boabbb написа:Ами да почна аз с Арсенал ... Вчера гледах фантасмагории в сайтовете - 50 млн. паунда за Кавани :lol: По-реална изглежда сделка с Нюкасъл за Муса Сисоко или Шейк Тиоте :roll:

И аз прочетох слухове за Кавани, в които едва ли има смисъл, просто прави покупката на Уелбек без смисъл. Иначе ти като фен на Арсенал би ли бил за един такъв трансфер.

По-скоро съм против :roll: Не ми се нрави особено тоя ... Задължително е да вземеме свестен опорен халф и евентуално защитник :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MAREK_DUPNICA
Контакти:

Мнениеот MAREK_DUPNICA » 24 дек 2014 21:04

Италианският футболен гранд Интер е постигнал договорка за личните условия на германския национал Лукас Подолски, разкрива "Кориере дело Спорт".

29-годишният нападател на Арсенал има желание да напусне "Емиратс", след като загуби мястото си в титулярното си място в състава на лондончани. Подолски има само седем мача във Висшата лига от началото на кампанията, като във всеки един от тях е влизал като резерва и все още не е отбелязал гол.

Предстоят преговори между двата клуба, като не е изключен и вариант за преотстъпване на германеца на "нерадзурите" до края на сезона с опция за закупуване. Новият наставник на Интер Роберто Манчини иска да подсили състава с класен нападател през зимата и Подолски е цел номер 1.

Италианците обаче са готови да дадат максимум 6 милиона евро, което е по-малко от половината от платените от Арсенал 11 милиона лири за играча на Кьолн през 2012 година. Подолски има контракт с лондончани за още 18 месеца.
МАРЕК ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Марек - Ференцварош 3:0
Марек - Байерн Мюнхен 2:0
Марек - Абърдийн 3:2
Марек - Копенхаген 2:0
Марек - Залцбург 4:2
Марек - Видеотон 3:2
Марек - Волфсбург 1:1

Марек - Генк 1:1

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 дек 2014 21:30

tevez написа:
Италианският гранд Милан ще се освободи от Фернандо Торес. Испанският голмайстор се завръща в родния Атлетико (Мадрид), съобщи “Скай Италия”. Двата клуба разменят Алесио Черчи и Торес, които ще бъдат преотстъпени съответно в Милано и Мадрид. Все още сделката не е официално обявена, но двата клуба вече са се договорили, а играчите имат желание да сменят отборите си и се очаква това да стане факт идните дни.

Още лятото трябваше да стане тая схема. Видно е, че и двамата не се чувстват комфортно в настоящите си отбори.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 24 дек 2014 22:36

От сега ви казвам - ако видите някакви спекулации за офанзивни играчи и особено нападатели, които са свързвани с Арсенал изобщо не пишете тук, защото няма никакъв смисъл. Първо до колкото знам нямаме достатъчно пари за трансфери, а се нуждаем от класен централен защитник и опорен полузащитник. Пък и точно нашето пестеливо ръководство никога няма да даде 50 млн паунда за прехвален нападател като Кавани. Не, че не добър, но максимум 20-25 млн паунда да струва.
Victoria Concordia Crescit

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 24 дек 2014 22:38

Ако ще даваме много пари за нападател по-добре да е за Бензо. Въпреки че съм против всякакви трансфери на офанзивни играчи през зимата, защото имаме предостатъчно. CB и DM са задължителни и дано вземем и двете. :)
Victoria Concordia Crescit

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 дек 2014 23:31

Споделям предходните мнения. Кавани е добър нападател, но сумата, за която се спекулира, е прекалено висока според мен. На първо място си мисля, че това са само слухове. Действително в момента на Арсенал са нужни повече дефанзивен халф и централен защитник. Нападателите ни далеч не са най-класните в света, но не там са най-големите проблеми на отбора.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - Свят”