Време е, да спасим Левски. Моля помогнете ни.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Tatone
Контакти:

Време е, да спасим Левски. Моля помогнете ни.

Мнениеот Tatone » 22 дек 2014 11:07

В Неделя сутрин или т.н. "сутринта на равносметките" се събудих умислен. Бях сънувал сън. Въпреки, че до три сутринта пъхах в пазвата на красива руса певица двадесетолевки, сънувах други неща. Вероятно нещо съм се прецакал в главата защото вместо да сънувам как въпросната певица продължава изпълнението си но на друго място аз сънувах как спасявам любимият ми отбор.

Нека да дам малко предистория. Аз съм на 35 години. Роден съм през вече далечната 1979 година в София. Казвам се Александър и съм Левскар от ... винаги. Помня първите мачове на които ходих с дядо ми, голям левскар от ... винаги. Брат му беше станал шампион с „Септември при ЦДВ“ през 1948 година но въпреки това той беше роден левскар, лека му пръст. Да си левскар, ми казваше дядо, това е много голямо нещо. Помня как стоях до него на Герена, как всички го поздравяваха и той тях. Помня как ми казваше, кой е с номер 10 и кой с номер 3. "Това е "Кокала", а онова е Емо Спасов. Това е Сираков а онзи който много меша е "Гибона". Да си левскар е нещо велико. Не знам защо. Нямам обяснение. Сърцето ми прескача лудо щом видя зеленият терен а на него сините момчета. Радостта която съм получил от тях е незабравима. Помня всеки велик момент на който съм присъствал а те за 30 години са много. Всеки който ме познава, знае колко важен е Левски за мен. Аз съм със синьо сърце и синя душа. Левски това е моят живот, моето семейство е Левски и в прекият и в преносният смисъл.

В Неделя сутрин лежах на леглото и си мислих. Мислих си за Левски. Последните години бяха ужасни. Последните месеци кошмарни. Последните дни трагични. Това не е Левски. Тъпа мутра начело, гамени на стадиона, слаби футболисти, възможно най-ограниченият в мисловен аспект треньор, изгонени ветерани и специалисти. Това се нарича разруха.
Лежах в неделя сутринта и мислих, защо трябва да има такава разруха, като ме има мен. Защо като има хора като мен, после ще поясня, трябва нашият отбор да страда. После се сетих. Сетих се защо. Защото хората като мен нищо не правят. Стоят си . Гледат отстрани и ... само това. В събота докато пусках паричките между двете прелестни гърди на очарователната певица, не си давах сметка, че това може би е спасението на моят Левски. Не гърдите, въпреки че и те биха били добро лекарство.

Хората които обичат Левски и изкарват повече от добре в България не са малко. Нека да се съберем. Има толкова много организации. Нека някоя от тях да ни събере. Да организира събиране на Герена например. Нека да се съберем и да решим важните въпроси. Аз сам не мога да помогна на моят отбор, но с вас съм сигурен, че ще успеем. Всеки месец мога да пъхам в пазвата на ... мога да давам в определен офис 100 лв за Левски. 100 лева от Александър на 35 г. от София. Да, срещу моите 100 лв. ще имам място на стадиона. Моето място. Както едно време моят дядо имаше такова място. Срещу моите 100 лв на месец ще получа картичка за Великден и нова година от любимият ми отбор. Ще ползвам 20% отстъпка в фирменият магазин ще мога да избирам президент на клуба и ще бъда поканен на някое от многото срещи с играчите на Левски през годината.

Аз мога да отделя по 100 лв на месец за Левски. Ще съм горд левскар. Друг може би ще може да отдели по-малко. Например по 20 лв на месец. И той ще има място на стадиона, може и да не е толкова хубаво като моето но ще е там и ще бъде един от нас. И той ще може да избира президент и да ползва 5% отстъпка в магазина. И той ще се среща с играчите и ще получава картички за празниците. Колко могат да отделят по 20 лв за Левски. Хиляди.

Нека направя няколко прости сметки за вас.

Ако 3 000 човека дават по 1 200 лв ( 12 месеца х 100 лв ) на година ще се съберат 3 600 000 лв.
3 000 човека. Това са само 3 000 човека. Аз съм един от тях. Познавам поне още 5 човека които ще го направят. Значи остават още 2 995. Не са много, нали?

Ако 10 000 човека дават по 240 лв ( 12 месеца х 20 лв ) на година ще се съберат 2 400 000 лв.

Сега да ги съберем 3 600 000 + 2 400 000 = 6 000 000 лева.
13 000 човека със свои места на стадиона. Прибавете към тях и тези които ще дойдат но няма да могат да помагат всеки месец. Прибавете ТВ правата и към тях парите от магазина защото и това се печели стига да знаеш как. Прибавете и парите от трансфери на играчи от школата.

Ще се получи една сума за която онзи на който не искам да спомена името иска да му целуваме свинските джолани.

А това е само песимистичната сметка. Левски е клуб на милиони а аз ви говоря за 13 000 човека.

Сега към същинският въпрос. За да се получи това елементарно нещо описано по-горе трябва да се създаде организация.

МОЛЯ ВИ, ГОСПОДА ОТ ДЕСЕТКИТЕ ЛЕВСКАРСКИ ОРГАНИЗАЦИИ. МОЛЯ ВИ, ОРГАНИЗИРАЙТЕ НИ. ВИЕ ПОКАЗАХТЕ НА ЦЕЛИЯТ СВЯТ, ЧЕ МОЖЕТЕ. ПОКАЗАХТЕ ГО НА 24.05.2014. МОЛЯ ВИ НАПРАВЕТЕ ТАКА, ЧЕ НИЕ ХОРАТА КОИТО ГЛЕДАМЕ ОТСТРАНИ И МОЖЕМ ДА ПЛУВАМЕ ДА ПОМОГНЕ НА УДАВНИКА. МАЛКО НИ ТРЯБВА, МАЛКО НО БЕЗ ДА НИ ПОБУТНЕТЕ НЯМА ДА СКОЧИМ.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Моля ви, организирайте ни, за да спасим ЛЕВСКИ

Мнениеот Странджата » 22 дек 2014 11:25

Зала Сливница е била пълна -1000 души. Ами да се направи един турнир - всеки месец по две срещи например на ветерани, обединени в различни отбори ветерани - (левскари или които няма да искат пари, за да играят в Сливница). Направете билетите по 25 лева, картите - по сто - минимум 50 000 на месец. Така и ветерани, и привърженици ще дадат своя дял, а ще има и на какво да се радват поне два пъти в месеца. Организирайте по това време търгове, срещи, разпродажби - мръднете малко, левскари.
Защо да търсим организации - нали има клубна управа, тръст. Къде е тази клубна управа, кой за какво получава пари, толкова ли няма заплата за един свестен менъджер. Червените как го правят - срещички, не знам си какво, но все капе ...

Tatone
Контакти:

Re: Моля ви, организирайте ни, за да спасим ЛЕВСКИ

Мнениеот Tatone » 22 дек 2014 11:31

Странджата написа:Зала Сливница е била пълна -1000 души. Ами да се направи един турнир - всеки месец по две срещи например на ветерани, обединени в различни отбори ветерани - (левскари или които няма да искат пари, за да играят в Сливница). Направете билетите по 25 лева, картите - по сто - минимум 50 000 на месец. Така и ветерани, и привърженици ще дадат своя дял, а ще има и на какво да се радват поне два пъти в месеца. Организирайте по това време търгове, срещи, разпродажби - мръднете малко, левскари.
Защо да търсим организации - нали има клубна управа, тръст. Къде е тази клубна управа, кой за какво получава пари, толкова ли няма заплата за един свестен менъджер. Червените как го правят - срещички, не знам си какво, но все капе ...

Да, и така ще се получи. Въпреки че постоянно да се организират всеки месец по пет-шест такива събития ще е много трудно.

Иначе за сегашната управа. Такава няма. Има един олигофрен, престъпник който някак е завършил право в някъде на изток, един "финансов смешник' и един ултра тъп спортен директор. Това е управата. Тя определено не може да помогне на Левски. Точно обратното. Може да си го убие ей така, с лекота. Вече го е повалила и остава само едно последно замахване....

Не искам да се сравняваме с червените сестри. Те се опитват но са малко, бедни са а и не го правят по-правилният начин. И все пак сам забелязваш, че правят нещо. Факт. Ние ( АЗ ) само си стоим и гледаме. Аз не съм организатор. Нямам качества. Но мога да бъда организиран. Повечето сме такива. Малко са тези които могат да водят. Търся водачът. Лидерът който да ни изведе, да ни подаде ръка в която да изсипем нашият дан.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Re: Време е, да спасим Левски. Моля помогнете ни.

Мнениеот the_blue_fan » 22 дек 2014 11:33

Пишете на Тръст "Синя България". За сега са получили 15 % от Левски като са постигнали споразумение да участват с 1 милион на година във финансирането на клуба. Ако милионите се увеличат и процентите ще се вдигнат и така ако мустака остане с 49% Левски е на феновете!
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 22 дек 2014 11:37

the_blue_fan написа:Пишете на Тръст "Синя България". За сега са получили 15 % от Левски като са постигнали споразумение да участват с 1 милион на година във финансирането на клуба. Ако милионите се увеличат и процентите ще се вдигнат и така мустака остане 49% Левски е на феновете!

Добре. Точно за това говоря. Нека тези господа и дами да ни организират. Ще ги чакам. Това ми е молбата. Нека да започнем отнякъде. Ако аз трябваше да ги търся то нямаше да имам проблемът за който писах вече. Нямам претенции кой ще е този който ще ни поведе. Трябва само да го направи. Едно писмо покана за среща с дата и място. Нека да започнем и след това съм сигурен, че ще се получат нещата.

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 22 дек 2014 11:39

Сега по-важно е да се спаси БК Левски :!:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 дек 2014 11:42

Написах същото съобщение в темата за БК "Левски", но вярвам, че ще свърши работа и тук:
Мисля, че може да се направи нещо по-просто и по-ефикасно (според мен): дарителска кампания с SMS-и. Цена на един SMS: примерно 2 (два) лева, които отиват директно по сметка на клуба (като се приспадне сумата за оператора). Това трябва да се обяви официално по медиите, за да няма никой никакви притеснения за това, къде ще отидат парите му. Смятам, че два лева няма да са голям проблем за един истински левскар, а всеки който желае, може да изпрати и повече SMS-и. Нека да покажем, че наистина сме много и сме силни! :)
П.П. Моля, нека красноармейците да не коментират по темата, освен ако не искат да кажат нещо наистина умно и съществено, което се съмнявам че ще могат да направят. ;) Благодаря предварително... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 22 дек 2014 11:44, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 22 дек 2014 11:44

Ето ви левскари и моето скромно мнение.Аз съм си Моряк от както се помня.Но сега темата е за вас,затова-пускате си мачовете на Левски по интернет и аз ви казвам,че поне два пъти/а може и четири на сезон/,ще получите пари и от мен.А понеже навън живеят около 1.5-2млн българи,повечето от тях ще си пуснат да гледат левски с любимият си отбор.И ако приемем че от 2млн българи в чужбина всяка седмица поне 100 000 ще гледат мач на вашият отбор/кой защото е левскар,кой заради неговият си отбор/,ето ви още едни примерно 100 000 по 1 паунд да речем/или евро,или два лева/=200 000 лева минимум.Това е на седмица!!!Четири мача са 800 000 лева месечно/или малко повече ако има пети мач/.Аз ви го гарантирам този приход.Само че "тъпаците" управляващи футбола,предпочитат тези пари да не влизат в клубовете,а в нечии джобчета по дръга схема.А сега да погледнем реалноста в очите.Има ли интерес Батков илии Лупи това да стане?От една страна да/ако го направят те/,от друга страна ако го направят феновете-НЕ.Има и други начини за печелене на пари.Някой написа че трябва спортен мениджър.Ако ви кажа колко начина за вкарване на пари в клубовете си са измислили в ОК,няма да повярвате.Това без ТВ правата естествено.И макар да не съм левскар/а отявлен ваш "враг"/ви давам тази идея,защото все от някъде трябва да излети прословутата бяла лястовица.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 22 дек 2014 11:48

Опитвам се да покажа, че освен да даваш може да си ангажиран с клуба. Ти, твоите деца и т.н.

Не само да дадеш някакви пари.

Даваш колкото си определил че можеш да дадеш
1. веднъж годишно
2. два пъти годишно, преди старта на първият и втория сезон
3. всеки месец

В зависимост от това колко даваш от клуба ти дават:
1. място на стадиона - точно определено ( както е с абонаментните карти )
2. правото да избираш президент на всеки да речем 5 години
3. покани за среши с футболистите през годината
4. отстъпка в магазина на клуба
5. разни други малки неща ( картичка за нова година, Коледа и Великден от отбора )

Така освен че даваш ще си ангажиран и със самият клуб.

Има и други неща но нека започнем от простите работи.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 22 дек 2014 11:50

Готвача написа:Ето ви левскари и моето скромно мнение.Аз съм си Моряк от както се помня.Но сега темата е за вас,затова-пускате си мачовете на Левски по интернет и аз ви казвам,че поне два пъти/а може и четири на сезон/,ще получите пари и от мен.А понеже навън живеят около 1.5-2млн българи,повечето от тях ще си пуснат да гледат левски с любимият си отбор.И ако приемем че от 2млн българи в чужбина всяка седмица поне 100 000 ще гледат мач на вашият отбор/кой защото е левскар,кой заради неговият си отбор/,ето ви още едни примерно 100 000 по 1 паунд да речем/или евро,или два лева/=200 000 лева минимум.Това е на седмица!!!Четири мача са 800 000 лева месечно/или малко повече ако има пети мач/.Аз ви го гарантирам този приход.Само че "тъпаците" управляващи футбола,предпочитат тези пари да не влизат в клубовете,а в нечии джобчета по дръга схема.А сега да погледнем реалноста в очите.Има ли интерес Батков илии Лупи това да стане?От една страна да/ако го направят те/,от друга страна ако го направят феновете-НЕ.Има и други начини за печелене на пари.Някой написа че трябва спортен мениджър.Ако ви кажа колко начина за вкарване на пари в клубовете си са измислили в ОК,няма да повярвате.Това без ТВ правата естествено.И макар да не съм левскар/а отявлен ваш "враг"/ви давам тази идея,защото все от някъде трябва да излети прословутата бяла лястовица.

Да, и това е много добро перо за печелене на пари. Още едно. Само организация трябва да има.
Хубаво е когато човек въпреки, че не е съпричастен дава такова градивно мнение. Начини за печелене на пари има доста. Стига да можеш да ги приложиш, да знаеш как и да не си ... тъпа мутра или прост футболист.

Върни се в “Левски”