Новите екипи на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- aide_morqci
- Контакти:
Новите екипи на Черно море
Предлагам тук да коментираме новите екипи на моряците.Като за начало ще попитам някой знае ли какви ще бъдат 

Re: Новите екипи на Черно море
aide_morqci написа:Предлагам тук да коментираме новите екипи на моряците.Като за начало ще попитам някой знае ли какви ще бъдат
а от къде си сигурен ,че ще има нови екипи
- waFry BSFC
- Контакти:
- aide_morqci
- Контакти:
ЕМИЛ написа:aide_morqci написа:Предлагам тук да коментираме новите екипи на моряците.Като за начало ще попитам някой знае ли какви ще бъдат
а от къде си сигурен ,че ще има нови екипи
Източник: "Тема Спорт"
На 5 юли във Варна ще пристигне и новата спортна екипировка на тима, която е произведена от немската фирма JAKO. Първият екип е в традиционните зелено-бели цветове, а цветът на резервния се пази в изненада.

Мисля че този ще бъде официалния:

А резеервния щял да бъде изненада.Дано не е някоя кофти изненада ,като на Нафтекс:
Аз се надявам да е нещо такова:

или това:

официалният сайт :http://jako.de/silver.econtent/catalog/jako/fussball/spielbekleidung

А резеервния щял да бъде изненада.Дано не е някоя кофти изненада ,като на Нафтекс:

Аз се надявам да е нещо такова:

или това:

официалният сайт :http://jako.de/silver.econtent/catalog/jako/fussball/spielbekleidung

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
ако това ще ви е резервният ,то той ще е като на Вихрен
И това ще е много тъпо

- to6kata1912
Тия екипи са абсолютно същите със старите на вихрен ....

ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
- aide_morqci
- Контакти:
ЕМИЛ написа:ако това ще ви е резервният ,то той ще е като на Вихрен![]()
![]()
И това ще е много тъпо
Вероятно ще са по-различни (черни гащета в официалния)и някой други промени ще има ако са по поръчка,но не знам нищо официално.

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
днес минах през Тича да си взема карта и гледах точно новите фланелки,които са пуснати в продажба.Ами какво да ви кажа,същите са като от миналата годинa,с минимална разлика,че на яката я няма емблемата и леко на ръкава се различава,иначе са същите и ми казаха,че са едно към едно с официалните екипи на отбора.И не са Jako,а са Тommy.Jako са само тренировачната екипировка.Само,че за резервен екип в продажба няма,а за на отбора резервния екип нищо не казаха 

За вас моряци ний живеем...