Паразитни инфекции и гъбички обща тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
parazit

Паразитни инфекции и гъбички обща тема

Мнениеот parazit » 03 дек 2014 01:07

Някои хора цял живот нямат паразити в тялото,а други могат да ги прихванат само от допир или ядене на некачествена храна и неизмити плодове и зеленчуци.
Преди 60 дни си поръчах храна от чужбина,която нямаше тук и се натрових.Явно не добре запечатана е развила бактерии,които се развиват в паразити.В резултат на това се заразих със следните неща.

Смукалници или по-известни като плоски червеи

Изображение

В крайния етап на развитие отиват в черния дроб и започват да го смучат и разяждат.Предизвикват камъни в бъбреците и чернодробна цироза.В по-краен етап дори е нужна чернодробна трансплантация.

Кръгли Червеи

Изображение

Гадното при тях е,че могат да отидат по цялото тяло и да заседнат дори във вените.Аз имам в генеталите и тънкото черво,а вероятно и на други места като мозъка.Ако заседнат повече време причиняват деформация на крайниците,a дори и смърт.

Изображение

Гъбична инфекция-Кандидоза преченява силен сърбеж и обрив.Покрива езика с бял налеп и дори може да причини отток в генеталиите.

Изображение

Утре ще взема изследванията си да не сън се заразил и с Хепатит B или C

Това са нещата,които досега ми откриха.Смених много доктори.Изгубих 5 килограма за 20 дни.Кожата ми побеля и изгубих доста сили,като и зрението ми намаля.Иман понякога капчици кръв при уриниране заради възпалени бъбреци.Силен сърбеж по тялото и обриви.Понякога ми изтръпват крайниците.Най-зле беше,когато пих сироп и явно от странична реакция главата ми се вкочани,а крайниците ми почнаха да треперят.Това се случи 3 пъти за 3 дена.Оптимист съм,че ще се правя

Действах доста безразсъдно и никога не съм мислил,че може да се заразя.Винаги съм бил в перфектно здраве и рядко съм ходил при доктори.Не правете моята грешка и се пазете.Ценете здравето си.Паразитите не са шега работа.Колкото до ника ми е съвпадение.Взех го от известната японска манга Паразит.

Ако имате някакви ваши подобни проблеми ги споделете.Сигурен съм че може да направим добра дискусия.

Achtung_Juden

Re: Паразитни инфекции и гъбички обща тема

Мнениеот Achtung_Juden » 03 дек 2014 01:15

Eбати дебилите безработни има в тоя форум :lol:
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 дек 2014 02:03

Не се подигравай с такива работи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
pinkopinkito
Контакти:

Мнениеот pinkopinkito » 03 дек 2014 03:44

С хепатит Б и Ц трудно ще се заразиш от храна, виж с хепатит А е напълно възможно. Не знам откъде си поръчвал храна, ама с доста бонуси си я получил. Няма да се плашиш, лечими са паразитите. Очевидно си чел тук-таме къде се развиват и до какви усложнения водят, но те съветвам да се успокоиш и да не мислиш за това. Клиниката на дадено заболяване (паразитоза в твоят случай) винаги изглежда безкрайно лоша, но много рядко се получава точно такъв вид клинична картина.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 дек 2014 07:48

Бактерии, които се развили в паразити... АЙДЕ НЯМА НУЖДА!!! Някои хора учат по 6 години за да дават диагнози, а във форума преписвачи от грешни сайтова са решили да се правят на интересни :evil: :evil: :evil:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 03 дек 2014 10:31

Баси гнусната тема... :evil:
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 03 дек 2014 11:39

Андре-Пиер Жиняк 96 написа:Баси гнусната тема... :evil:

Да се обезпаразити на момента!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 03 дек 2014 11:44

Как само започва темата: поръчах си храна от чужбина...по голям майтап не бях чел.
Проблема на колегата е "паразитофобия"(а може и да е паразитомания).
Спокойно - паразит на parazit око не вади ;)

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 03 дек 2014 11:55

visentii написа:Как само започва темата: поръчах си храна от чужбина...по голям майтап не бях чел.
Проблема на колегата е "паразитофобия"(а може и да е паразитомания).
Спокойно - паразит на parazit око не вади ;)

Което ме навежда на мисълта, че трябва да докладваме темата, заради неточното заглавие, което следва да е "Паразитни инфекции и гъбички - фен тема".
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 03 дек 2014 14:25

Паразите, а жълта чорбичка тече ли ти? :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”