Трябва ли Любо да остане начело или трябва да бъде заменен?Кое е вашето предложение?
Смятам,че Любо има качествата,но подкрепата му в БФС е минимална а и някои в отбора умишлено го предадоха така,че е логично да си тръгне.
Моето предложение е Стойчо Младенов
Кой според вас трябва да е треньор на Национални отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Кой според вас трябва да е треньор на Национални отбор?
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

Re: Кой според вас трябва да е треньор на Национални отбор?
Не мога да си обясня как е възможна такава разлика в играта на тима в сравнение с предния цикъл. А другото, което не си обяснявам, е упоритостта на Пенев да разчита на хора като Ивелин, Манолев и още доста играчи, които очевидно не си дават зор.
Много ми се ще да имаме треньор, който да не робува на имена, ама не виждам как ще стане. Все пак бих искал да видя Стойчо Стоев начело на отбора.
Много ми се ще да имаме треньор, който да не робува на имена, ама не виждам как ще стане. Все пак бих искал да видя Стойчо Стоев начело на отбора.
Само Левски!
- dreben23
- Контакти:
Аз! 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
разбира се че стойчо. има невероятно постижение. не всеки който разполага с футболисти като бербатов, стилиян, мартин, мариян, боримиров и др. може да падне със шестица в прага:))))))))))))))))))))))))))))))))))
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Димитър Димитров - Херо
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
В националния положението е аналогично на това в Левски, докато Перуката е шеф, който и да е треньор все тая...
Щам юношите на Каузата имат 0 на 18 голова разлика в младежката ШЛ за какво бъдеще на родния футбол говорим? Кирчо, и той много си повярва, на Терзиев едно черно момче на 17 години му скри топката в Швейцария, каквъв национал, каква надежда, какъв треньор, какви пет лева...
Щам юношите на Каузата имат 0 на 18 голова разлика в младежката ШЛ за какво бъдеще на родния футбол говорим? Кирчо, и той много си повярва, на Терзиев едно черно момче на 17 години му скри топката в Швейцария, каквъв национал, каква надежда, какъв треньор, какви пет лева...
Последна промяна от pampi на 17 ное 2014 11:01, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- obi4am_pirin
- Контакти:
ascold написа:разбира се че стойчо. има невероятно постижение. не всеки който разполага с футболисти като бербатов, стилиян, мартин, мариян, боримиров и др. може да падне със шестица в прага:))))))))))))))))))))))))))))))))))
Сега безпари направи отбор на който прехваления Лудогорец диша прахта.И сега ни трябва човек със здрава ръка и добър мотиватор...смятам че Стойчо Младенов е такъв!
хахахахах

Предлагам себе си. Аз съм добър мотиватор. Нямам нужда от парите на Любо Пенев и за половината от неговата заплата ще ги мотивирам.
Методите ми са като на Илиян Киряков, като им се опре пръстчето до дупето, ще видите как всички ще почнат да играят!
Методите ми са като на Илиян Киряков, като им се опре пръстчето до дупето, ще видите как всички ще почнат да играят!
- Tribune East 1912
- Контакти:
Какво значение има кой е треньор, след като прическата командва всичко? Доато тоя смешен бретон не се махне от управлението на БФС, заедно с цялата му клика, нещата няма как да се оправят!
Който и да е треньор ,трябва да изгони най-напред тези дърводелци от Благоевград .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .