Негово величество треньора.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Негово величество треньора.

Мнениеот loko29 » 11 ное 2014 14:36

Това са най-хулените и най-често сменяваните хора но като се позамислих стигнах до извода ,че треньора е половин отбор колкото и клиширано да звучи това.Е то няколко примера:В Локо сф след "голямия специалист" Генов който направи неуспешен опит да откара отбора в "Б" група дойде М.Васев,изгони 5-6 черни "Перли" на Генов и с останалите момчета плюс още 2-3ма направи отбор който започна да играе футбол.Черно море бяха последни при Станков,Спасов ги промени за една седмица и сега са претенденти за 6тицата.Ботев с многоте скъпи "звезди "на Стоилов миналата година заемаше същото място в класирането като сегашния на Вуцов отбор събран от тук от там.Балъков успя да разсипе за половин сезон всичко хубаво което беше постигнал Стойчков за 2 години.С.Младенов всеки сезон започва с нов отбор и все е в тройката.Разбира се че всяко правило си има изключение.В Левски докато е тонев който и да е треньор няма да постигне нищо.А най-куриозното е че отбора който прави чудеса в Европа след С.Стоев играе без треньор.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

cuzco
Контакти:

Re: Негово величество треньора.

Мнениеот cuzco » 11 ное 2014 14:48

+++++++++++++БЕЗ КОМЕНТАР!!!!! АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ,НЯМА КАКВО ДА ДОБАВЯ!!!!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 ное 2014 15:04

cuzco написа:+++++++++++++БЕЗ КОМЕНТАР!!!!! АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ,НЯМА КАКВО ДА ДОБАВЯ!!!!!

Закривай :lol: ,майтапя се!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 ное 2014 15:21

Разбира се, че треньора играе важна роля за изграждането на един тим.От Васев и момчетата съм повече от доволен( като изключа двата мача с Левски).Вижда се и положителната промяна в отборите на Ботев(Пд), Черно море и донякъде Локо( Пд).За тимовете на ЦСКА ,Лудогорец и Берое , пък е излишно да пиша.Определено има спад в играта на Литекс.Славия няма да коментирам.Там Тумбака е основният вредител.Все си мисля,че на този етап, един Стефан Грозданов би свършил чудесна работа на Левски, а не Херо или Гонзо.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

redchampions
Контакти:

Мнениеот redchampions » 11 ное 2014 15:25

За съжаление, по малко по-различен начин стоят нещата в националния. Там няма трансфери - които и 11 от примерно 50 да избереш, все няма да уцелиш читави футболисти :cry:

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 11 ное 2014 15:49

Като говорите за треньор, та се сетих за едно подскачащо,пърхащо с ръчички,грухтящо около тъч линията,запотено,мазно чучело,много приличащо на шиле със самочувствие на Хеленио Херера, същество!Ако някой не го познае,явно не гледа български футбол!

мили

Мнениеот мили » 11 ное 2014 15:57

миле гърбавия написа:Като говорите за треньор, та се сетих за едно подскачащо,пърхащо с ръчички,грухтящо около тъч линията,запотено,мазно чучело,много приличащо на шиле със самочувствие на Хеленио Херера, същество!Ако някой не го познае,явно не гледа български футбол!

Мисля, че го познах.
Емоции подходящи за деца до 6 годишна възраст.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 ное 2014 16:16

FLANKER написа:Разбира се, че треньора играе важна роля за изграждането на един тим.От Васев и момчетата съм повече от доволен( като изключа двата мача с Левски).Вижда се и положителната промяна в отборите на Ботев(Пд), Черно море и донякъде Локо( Пд).За тимовете на ЦСКА ,Лудогорец и Берое , пък е излишно да пиша.Определено има спад в играта на Литекс.Славия няма да коментирам.Там Тумбака е основният вредител.Все си мисля,че на този етап, един Стефан Грозданов би свършил чудесна работа на Левски, а не Херо или Гонзо.

Фланкер, да разбирам ли, че от мачовете ви с ЦСКА си доволен?
Последна промяна от damyanov1963 на 11 ное 2014 16:17, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 11 ное 2014 16:16

В България е важно спред мен треньора да има по-особен характер и така да се каже да не се "дава" на играчите, а да им всява респект.
В това отношение съм много доволен от работата на Васев до момента.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 ное 2014 16:20

damyanov1963 написа:
FLANKER написа:Разбира се, че треньора играе важна роля за изграждането на един тим.От Васев и момчетата съм повече от доволен( като изключа двата мача с Левски).Вижда се и положителната промяна в отборите на Ботев(Пд), Черно море и донякъде Локо( Пд).За тимовете на ЦСКА ,Лудогорец и Берое , пък е излишно да пиша.Определено има спад в играта на Литекс.Славия няма да коментирам.Там Тумбака е основният вредител.Все си мисля,че на този етап, един Стефан Грозданов би свършил чудесна работа на Левски, а не Херо или Гонзо.

Фланкер, да разбирам ли, че от мачовете ви с ЦСКА си доволен?

Ами да, Дамянов.Или да го кажем така -до 60-та минута. ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Локо София”