Марек 1:3 Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Марек 1:3 Черно море
Предстои ни още един задължителен мач ....няма да е лесно, обаче пък се надявам да си върнем за загубата на Тича и да си запазим шансовете за 6 място, понеже трябва да гоним другите пред нас 

Последна промяна от ogrizko на 10 ное 2014 12:42, променено общо 2 пъти.

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: Марек - Черно море
Марек каквото може ще направи за да вземе нещо в мача, ако ще с борцови похвати и пукане на топката. Не изключвам шанса да изкопчат нещо, но по-скоро победа за Морето, в момента просто формата на двата отбора е на различно ниво.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
0 : 0
0 : 1 !! Време му е на Марчин да се разпише
Паланков е наказан за този мач. Няма да ни бъде лесно, то се знае. Дано да победим.
-
- Контакти:
По-добрия отбор сме. Играем агресивен футбол, комбинативен и мачкащ. Просто излизаме да играем нашата си игра и това е, като очаквам да победим. Победихме Славия навън, както и Хасково, отбори под нас в класирането, така, че няма изобщо място за страх и притеснения. Отсъствието на Паланков ще се компенсира от Жоро Божилов, категоричен съм, че бързо го отписаха, има какво да даде на отбора, дори и в новия стил на игра. Не знам какво бави и задържа, знам само следното: щом Кольо научи неспасяеми за футбола дърводелци като Мищо Лазаров, Ради Бачев, Танко Дяков, дори Миро Манолов....и апотеоза - Курьор да играят футбол, че дори и да блестят по терена, то и Божилов може да научи на каквото му потрябва.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Походът към първата шестица продължава с победа 0:1!
Re: Марек - Черно море 8.11 събота 14.30
Е след като вече се вижда живец в отбора, няма как да не сме оптимисти. Успех Моряци !
П.с.: Нямам нищо против Кольо да направи Божилов най-полезния ни играч. Готов съм публично да обещая да черпя Кольо една мастика ако успее
П.с.2: BRF, пускам тото на твоята прогноза
П.с.: Нямам нищо против Кольо да направи Божилов най-полезния ни играч. Готов съм публично да обещая да черпя Кольо една мастика ако успее

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Re: Марек - Черно море 8.11 събота 14.30
Кролик написа:Е след като вече се вижда живец в отбора, няма как да не сме оптимисти. Успех Моряци !
П.с.: Нямам нищо против Кольо да направи Божилов най-полезния ни играч. Готов съм публично да обещая да черпя Кольо една мастика ако успее![]()