Вие сте фенове на ЦСКА или Левски, защото това са двата най-рекламирани отбори в България от 1948 г. и единствената причина да сте левскар и цесекар е, защото тези два отбора в продължение на 60 години са насаждани на масите и са обирали челните места и вероятно в населеното ви място не е имало футболен отбор или ако е имало той не е бил нищо особено и сте си избрали ЦСКА или Левски, защото така е било модерно, както днес е модерно да си от Лудогорец, защото те са силните и привличат децата с играта си.
Аз избрах ЦСКА, защото Сираков и Лафчис ми бяха противни и заради най-успелият български футболист Христо Стоичков. Първото ми съзнателно дерби, което гледах между двата отбора беше 7:1 и въпреки това останах от ЦСКА.
Всички ние от ЦСКА и Левски сме техни фенове заради титлите и купите, защото ако не бяха те и толерирането им от властта през всичките тези 60 години те отдавна щяха едва да мъждукат като едни други два софийски отбора.
Да изясним и нещо друго. Ние не сте от ЦСКА, защото сме комунисти, а вие не сте от Левски, защото сте големи демократи и борци за свобода, ако бяхте такива щяхте да сте от Славия
Едно огромно браво на всички, които са избрали друг от тези два отбора, защото тяхната любов не е комерсиална като нашата, която тънко са ни прокарали през времето като златотърсачка оплела богаташ.
Какво е вашето мнение?
АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
АНКЕТА: Заради комерсиалност ли сте от Левски и ЦСКА, или?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Re: Да приключим с този тъп спор веднъж завинаги
Ако си честен почтен и добър човек няма как да си от ЦСКА. Отбор който е създаден със зли намерения и да бъде на върха за сметка на другите отбори с цената на всичко. Най-престъпната и тоталитарна власт в България за цялата ни многовековна история е създава това отроче за да му бъде за имидж, престиж и избиване на комплекси. Всеки един който прочете историята на комунистическия урод трябва да го е срам до гроб, ако някога е бил от това нещо. Трябва да си дребна, жалка, крадлива и престъпна душа за да подкрепяш комунистическото ГМО ЦСКА. Един нормален човек трябва да заплюе и затрие това нещо. Така трябва да приключи спора. ЦВУ, ЦДНА или пък ЦФКА или каквото още се е наричало да отиде завинаги в историята защото така е редно!
да в тази тема блика от интелект,една причина,да не съм за някой от двата отбора. 

moreto vn написа:да в тази тема блика от интелект,една причина,да не съм за някой от двата отбора.
Да бе, как забравих, вие като се псувате със Спартак го правите много интелигентно, затова си от ЧМ
- Андре-Пиер Жиняк 96
cska-632 написа:Вие сте фенове на ЦСКА или Левски, защото това са двата най-рекламирани отбори в България от 1948 г. и единствената причина да сте левскар и цесекар е, защото тези два отбора в продължение на 60 години са насаждани на масите и са обирали челните места и вероятно в населеното ви място не е имало футболен отбор или ако е имало той не е бил нищо особено и сте си избрали ЦСКА или Левски, защото така е било модерно, както днес е модерно да си от Лудогорец, защото те са силните и привличат децата с играта си.
Аз избрах ЦСКА, защото Сираков и Лафчис ми бяха противни и заради най-успелият български футболист Христо Стоичков. Първото ми съзнателно дерби, което гледах между двата отбора беше 7:1 и въпреки това останах от ЦСКА.
Всички ние от ЦСКА и Левски сме техни фенове заради титлите и купите, защото ако не бяха те и толерирането им от властта през всичките тези 60 години те отдавна щяха едва да мъждукат като едни други два софийски отбора.
Да изясним и нещо друго. Ние не сте от ЦСКА, защото сме комунисти, а вие не сте от Левски, защото сте големи демократи и борци за свобода, ако бяхте такива щяхте да сте от Славия
Едно огромно браво на всички, които са избрали друг от тези два отбора, защото тяхната любов не е комерсиална като нашата, която тънко са ни прокарали през времето като златотърсачка оплела богаташ.
Какво е вашето мнение?
Първо: Левски не е отбор рекламиран от 1948г насам... Още пра дядо ми е бил левскар, след това дядо ми, баща ми и аз...
Второ: Смятай какъв фен си на ЦСКА щом си ги избрал заради омраза към Сираков и Лафчис и какъв комплекс си придобил след 7:1...
- Аз съм фен на Левски защото съм обикнал отбора още от малък когато с баща ми ходихме да ги гледаме, а не защото мразя ЦСКА или Стоичков.
Трето: ЦСКА си е създаден от комунисти по-време на комунизма и не ме интересува дали сте комунисти, комунисти има във всички отбори в България, включително и в Славия.
Четвърто: Разбирам, че вашата любов е комерсиална, все пак вие сте на стадиона само когато печели отборът ви, а започне ли да губи се изнизвате още след 60-та минута.

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
За какво става въпрос във темата....

само един капиталист може да е от цска ,всички които сме комунисти и милеем и за България сме от Левски ,това е отбора на народа ,всичко друго е ала-бала !
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:cska-632 написа:Вие сте фенове на ЦСКА или Левски, защото това са двата най-рекламирани отбори в България от 1948 г. и единствената причина да сте левскар и цесекар е, защото тези два отбора в продължение на 60 години са насаждани на масите и са обирали челните места и вероятно в населеното ви място не е имало футболен отбор или ако е имало той не е бил нищо особено и сте си избрали ЦСКА или Левски, защото така е било модерно, както днес е модерно да си от Лудогорец, защото те са силните и привличат децата с играта си.
Какво е вашето мнение?
Първо: Левски не е отбор рекламиран от 1948г насам... Още пра дядо ми е бил левскар, след това дядо ми, баща ми и аз...
Второ: Смятай какъв фен си на ЦСКА щом си ги избрал заради омраза към Сираков и Лафчис и какъв комплекс си придобил след 7:1...
- Аз съм фен на Левски защото съм обикнал отбора още от малък когато с баща ми ходихме да ги гледаме, а не защото мразя ЦСКА или Стоичков.
Трето: ЦСКА си е създаден от комунисти по-време на комунизма и не ме интересува дали сте комунисти, комунисти има във всички отбори в България, включително и в Славия.
Четвърто: Разбирам, че вашата любов е комерсиална, все пак вие сте на стадиона само когато печели отборът ви, а започне ли да губи се изнизвате още след 60-та минута.
Кофти е да си за някой отбор, защото вашите с ати го втълпили заради втълпяването да си от него, защото е кръстен на национален герой.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Левски е религия и не си я избираш заради конкретен мач, конкретна победа или заради някоя статия в медиите.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
bodil написа:moreto vn написа:да в тази тема блика от интелект,една причина,да не съм за някой от двата отбора.
Да бе, как забравих, вие като се псувате със Спартак го правите много интелигентно, затова си от ЧМ
Ние като се псуваме със Спартак,го правим нормално както е по света!Навсякъде има градско съперничество.И във Варна,и в Пловдив,и в Милано,и в Ливърпул.Във всички тези градове,както и в хиляди други,градското дерби е най-важният мач.Но само в силно тоталитарни страни грандовете са ползвали и ползват(в БГ)протекцията на властите.За съжаление варненското дерби,надявам се временно,го няма.Но когато се играеше,ЧЕРНО МОРЕ беше наказан,при първо провинение,за 6 (шест) мача без домакинство.За ударен резервен вратар на противника с бутилка минерална вода!Да видим какво ще получи Левски за трето провинение???Защото тези два итбора се ползват със специално отношение от държавата,футболният съюз и журналистите.За съдиите няма даже да загатвам.За мен най-ужасна е ролята на родната журналистика.Тя е с главна заслуга,при промиването на мозъци.От времето на компартията.И пагубните последици са налице.Най вече за другите софийски отбори.Защото всички сме свидетели,как в Надежда и Овча купел на мач ходят само малцина най верни и предани фенове.Не че на Герена и на Армията много ходят де.В другите градове мисля,че не е толкова зле.Защото който си обича градът,ще си подкрепя и отбора.По повод журналистиката и пропагандата искам да припомня смешната новина,че великото мега българско дерби вълнувало даже колумбийската прогресивна общественост.....защото било на шесто място в света???А бе айол,вие сте на второ място в България!Как може да сте на шесто в света!Без да ползва подобни медийни близачи и платени клакьори,пловдивското дерби отдавна е изместило софийското.Всички го знаем и го виждаме.Гледаш как на стадиона има пълни два сектора,зад вратите,а останалите сектори пустеят....после четеш за небивал интерес,не само у нас,но и в чужбина.Е това на някои им промива мозъците,а други ни разсмива!Не че Родината няма нужда от цирк!Има разбира се ,но циркът е изкуство и е интересен,когато ни го поднасят талантливи жонгльори и акробати!Само с жалка изтъркана клоунада,няма да стане!
Върни се в “Футбол - България”