ВЛ | 10-ти кръг | Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 1:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата?

Анкетата завърши на 02 ное 2014 08:14

Победа за Манчестър Сити
10
40%
Равен
2
8%
Победа за Манчестър Юнайтед
13
52%

Общо гласове: 25

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

ВЛ | 10-ти кръг | Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 1:0

Мнениеот Rofles » 27 окт 2014 20:53

[center]Etihad Stadium[/center]
[center]Изображение[/center]
[center]02.11.2014/15:30[/center]
[center]Изображение - Изображение[/center]
[center]Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед[/center]
[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mgBAWa4M2gs[/youtube][/center]

[center]Live on: NovaSport[/center]
Последна промяна от Rofles на 27 окт 2014 21:30, променено общо 5 пъти.
Изображение[/center]

suareshampion

Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Мнениеот suareshampion » 27 окт 2014 21:04

Тук ще победи новия господар на град Манчестър а имено Ман Сити .Съдиите изоставиха ,вече втора година червения отбор на града и сега виждаме на кое място са ,видяхме ги и миналата година . Вчера пак играха ганкиното .Аз продължавам да си държа на прогнозата ,че Ван Гаал няма да завърши първенството и ще бъде изгонен . До момента има само 13 точици а очакванията на заблудените фенове бяха много по големи .И след тоя мач мъките на червения отбор ще продължат .И преди да сте ми задали въпроси за моя отбор ,аз ще си призная ,че без Суарес сме много слаби .Кой луд продаде най добрия ни играч ? Собственика на отбора ,разбира се .Но и почти всички наши малоумни фенове искаха той да напусне и сега виждаме резултата.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 окт 2014 21:04

02 октомври или 02 ноември ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 27 окт 2014 21:06

Едно от любимите ми дербита (като фен на Челси).
За мен има два евентуални развоя за този мач. 1. Юнайтед ще успеят да вземат точка или три, а освен това ще се противопоставят на "шампиона". 2. Сити ще смаже Юнайтед.
Искрено се надявам да видим вариант 1.
Двата отбора влизат в този мач с много амбиции... Сити с две поредни грешни стъпки (2:2 с ЦСКА и загубата от "чуковете"), докато Юнайтед настроението е по-добро. Отбора започва да изглежда все по-добре и по-добре (убедих се срещу Челси), ЛвГ започва да изчиства състава, а освен това и Рууни ще се завърне след наказанието. Като добавим, че Юнайтед нямат какво да губят от този мач, то напрежението се стоварва върху Сити и това ще се отрази положително на Юнайтед.
Очаквам едно тактическо надлъгване до първия гол. След това шоуто ще започне!
По-скоро клоня към Юнайтед, но не изключвам и хикса.
Последна промяна от riak4 на 27 окт 2014 21:07, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 27 окт 2014 21:06

iliev72 написа:02 октомври или 02 ноември ?!

Ти как мислиш? :roll:

Arsenal_Loko_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Arsenal_Loko_Plovdiv » 27 окт 2014 21:11

suareshampion написа:Тук ще победи новия господар на град Манчестър а имено Ман Сити .Съдиите изоставиха ,вече втора година червения отбор на града и сега виждаме на кое място са ,видяхме ги и миналата година . Вчера пак играха ганкиното .Аз продължавам да си държа на прогнозата ,че Ван Гаал няма да завърши първенството и ще бъде изгонен . До момента има само 13 точици а очакванията на заблудените фенове бяха много по големи .И след тоя мач мъките на червения отбор ще продължат .И преди да сте ми задали въпроси за моя отбор ,аз ще си призная ,че без Суарес сме много слаби .Кой луд продаде най добрия ни играч ? Собственика на отбора ,разбира се .Но и почти всички наши малоумни фенове искаха той да напусне и сега виждаме резултата.

А за какво трябва вие феновете на Ливърпул да лижете г*за на футболист, който преди две години заяви, че ако в края на сезона не се класирате за ШЛ иска да напусне и миналото лято (2013 г.) с триста зора го задържахте. Ако си бяхте спазили обещанието към него сега може би щеше да е в Арсенал. Според мен Стъридж като се върне в игра ще се пооправите.
Victoria Concordia Crescit

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 окт 2014 21:12

Надявам се Фалкао да успее да играе в този мач, Рууни да се завърне по-силен и мотивиран от всякога, а Агуеро да няма ден!

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 27 окт 2014 21:15

suareshampion написа:Аз продължавам да си държа на прогнозата ,че Ван Гаал няма да завърши първенството и ще бъде изгонен . До момента има само 13 точици а очакванията на заблудените фенове бяха много по големи .И след тоя мач мъките на червения отбор ще продължат .И преди да сте ми задали въпроси за моя отбор ,аз ще си призная ,че без Суарес сме много слаби .Кой луд продаде най добрия ни играч ? Собственика на отбора ,разбира се .Но и почти всички наши малоумни фенове искаха той да напусне и сега виждаме резултата.

Осъзнаваш ли как звучиш? "Ние сме слаби, ама важното, че сме пред вас и вие сте по-зле". Лошо е положението! :oops:

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 27 окт 2014 21:20

1-3

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 27 окт 2014 21:24

1:7 и червените дяволи нямат спирачки до края на шампионата.Това ще бъде велик и приломен мач.Бием ги жестоко Сити и просто няма кой да ни спре до финала на шампионата.МОЩНО ШАМПИОНИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Манчестър Ю”