Обичаме Ви, ЧЕВЕНИ ШАМПИОНИ !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Обичаме Ви, ЧЕВЕНИ ШАМПИОНИ !
Честито на всички фенове на ЦСКА.Дадохме нашия отговор на всички гадости, които се изписаха...Нов трофей за ЦСКА, а това което видях от Иван Иванов и Сашко Тонев, ме накара да се почуствам горд.Червени сме, горди сме, само Ц-С-К-А обичаме !!
-
- Контакти:
Re: Обичаме Ви, ЧЕВЕНИ ШАМПИОНИ !
na ma4a ima6e edin transparant ;tuka sme i taka 6te bade.ivinagi 6te ni ima za zalost na govedata
- Alex Tomov
Alex Tomov написа:какво друго може да се о4аква от един тур4ин![]()
да пише правилно на родния ни език
едва ли те са малоумници...
Поне нямаме фен с ник "Вуцов" или "Батков"... а за турците... ми съжелявам - нямаш сънародници

YNWA!
-
- Контакти:
Прасета победихте 1 мач и се радвате се едно сте спечелили шампионска лига или Уефа незнам каква е тази ваша радост но ако бях на ваше място затънали в проблеми и секи ден да знаеш че може да си в В група ... ама вие сте прасенца и не мислите а биете 1 мач и се радвате ... и това ви е а последно щото се мислите за най добрите и ше падате
Със синьо знаме в нашите ръце ще разбием всичките свине нашата страна е БЪЛГАРИЯ шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ !
.... вярно е че цска игра през по голямата част на мача по добре и е логично да спечели мача както и стана ...... големия въпрос обаче е - защо Литекс играха толкова слабо .... дали заради залозите които бяха много в тяхна полза .. не знам - трябва Сашо Диков да питаме ..... и всъщност не е ли крайно време Гриша Ганчев да купи цска - и без това всички знаят че е цесекар - то и поради тази причина Литекс се хвърлят като на живот и смърт срещу Левски - не толкова заради себе си ... а заради цска ... а това си е голяма далавера - най добрия провинциялен отбор да играе срещу вечния ти враг а в мачовете помежду ви да е неузнаваем ..... да ... и така се печелят титли .... не щото си кой знае какво ... тросто никой не ти скача и ти е лесно , лесно , лесно .....
-
- Контакти:
Alex Tomov написа:какво друго може да се о4аква от един тур4ин![]()
да пише правилно на родния ни език
едва ли те са малоумници...
Абе "българина" , като пишеш на български какво е това "о4аква" или вашата българия е по-"разли4на"

Последна промяна от georgio_armani на 04 авг 2008 02:18, променено общо 1 път.
Има истина една и тя е ЦСКА
"1:17 ГР."
"1:17 ГР."
- cska_liverpool
- Контакти:
Честито на всички АРМЕЙЦИ,няма да пиша романи ще кажа само едно...тази вечер показахме че не сме некой да е отбор....а ние сме ЦСКА 

RED OR DEAD
ЦСКА си е ЦСКА,какво то и да се случи със най-титулования клуб в България ЦСКА е създаден да печели решителни мачове като този
Евала на нашите юноши Чипев,Тонев,Тошев,Иванов,Златинов.................
Вие сте бъдещето на Българския футбол

Евала на нашите юноши Чипев,Тонев,Тошев,Иванов,Златинов.................

Вие сте бъдещето на Българския футбол

- silver_sky_boy
- Контакти:
за пореден път доказахме кои сега е номер едно.Нека видят всички в България че ЦСКА винаги ще са силни с които и да е състав.Най-много ми хареса снощи че момчетата наистина знаеха за кого играя,знаеха кои цветове защитаваха и знаеха за кои играят