Правила за класиране в ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Правила за класиране в ШЛ
Не ми се търси сега, та може ли да ме светнете ако накрая Базел, Лудогорец и Ливърпул са с по 6 точки, кои показатели в каква последователност се взимат под внимание за класирането?
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
Re: Правила за класиране в ШЛ
Головата разлика.
Ако два отбора са с равен брой точки, първо се гледат преките двубои. В случая с Лудогорец(стига да стане) ще са три, затова головата разлика.
Прави се класиране само със срещите помежду им.Отпадат един вид мачовете с Реал.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- MASTER_COOL
- Контакти:
От Ливърпул в София
Не се и шегувам

Не се и шегувам

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Braveheart73
- Контакти:
На това народът му вика "Сметки без кръчмар"
По мое скромно мнение Лудогорец няма да вземе нито една точка повече в тази група
По мое скромно мнение Лудогорец няма да вземе нито една точка повече в тази група

От малък съм си Левскарче, и още викам за Сините, Любовта ми към тях не угасва със годините! С тях пияни от радост ликуваха стадионите, ех такава игра правят само шампионитееее!!!
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña
Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña
MoNteSo написа:Ако два отбора са с равен брой точки, първо се гледат преките двубои. В случая с Лудогорец(стига да стане) ще са три, затова головата разлика.
При три отбора пак се гледа мачовете по между им.
Според мен Реал ще спечели всички оставащи мачове , така , че 2 точки в мачовете с Базел и Ливърпул , ще са достатъчни за 3-то място. За 2-ро място е несериозно да се говори.
Последна промяна от veni__85 на 23 окт 2014 11:25, променено общо 1 път.
Braveheart73 написа:На това народът му вика "Сметки без кръчмар"
Те за оставане в А група щяха да се борят. Шампиони нямаше да станат. Слован и Партизан нямаше да отстранят. В групи на ШЛ нямаше да влязат. Точка в ШЛ нямаше да спечелят. Ливърпул и Реал щяха да ги бият с по 5-6-7:0...
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Braveheart73 написа:На това народът му вика "Сметки без кръчмар"
То сметките ти включваха 0т. първоначално. Както и загуби с няколко гола разлика от Реал и Ливерпул.
Явно се променят в движение.