Да си фен....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Да си фен....
Не съм фен просто защото обичам футбола,фен съм защото отбора,който защитавам с песните и виковете си е,и винаги ще бъде в сърцето!Дори и да не отида на мач на любимия отбор,аз го подкрепям морално ,мач след мач,защото това е мое задължение!Да си фен не е избор,това е задължение!И ако си станал веднъж такъв,трябва да бъдеш завинаги!Обичам футбола от дъното на душата си и от душата на червата си,но преди всичко обичам любимия си отбор!Отбора с който съм израстнал като човек и личност,да същия който ме е възпитал за различни ценности.Това е най-великото нещо на света-да бъдеш фен!Наблюдавам мачовете от Шампионската Лига,те ме вдъхновяват толкова много,самата атмосфера-стадиона,феновете,тревата,отбора,коментатора и дори рекламните пана,това е нещо невероятно!Няма значение къде,как и защо играе любимия отбор,аз подкрепям една кауза-победа и пак победа!Всеки който не е фен,няма да може да ме разбере,защото да си фен,това е уникално изживяване!Ще бъда фен до края на живота си,без значение дали в инвалидна количка,в болнична стая или в къща за милиони!Благодаря на всички фенове,които четат темата ми!
[center]
[/center]

- petrof
- Контакти:
Re: Да си фен....
Да си фен е нещо прекрасно. Обаче да си фен на БЪЛГАРСКИ отбор е още по-прекрасно... 

ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
-
- Контакти:
Добре казано, а като гледам и си фен на правилния отбор, за което заслужаваш още по-голямо уважение. 

R3D_aNd_M37h написа:Добре казано, а като гледам и си фен на правилния отбор, за което заслужаваш още по-голямо уважение.
Няма правилен отбор!Има отбор който обичаш и отбор който не обичаш!
[center]
[/center]

Converse написа:R3D_aNd_M37h написа:Добре казано, а като гледам и си фен на правилния отбор, за което заслужаваш още по-голямо уважение.
Няма правилен отбор!Има отбор който обичаш и отбор който не обичаш!
Вярно...правилни отбори няма!
ogrizko написа:И на какви точно ценности те е възпитал отбора викаш ?
Ценноста да уважам другите отбори и изобщо да уважавам,да съм оптимист във всяка една ситуация,има още много други,но ти сам можеш да ги разбереш...Виждам.че си фен на Черно Море,сам знаеш какво е чувството,когато любимците ти вкарат гол,още повече когато победят,може би единствената ти искрена радост (поне при мен е така)...
[center]
[/center]