В България няма закони (за пореден път се убеждаваме)!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

В България няма закони (за пореден път се убеждаваме)!!!

Мнениеот spartaka » 11 юли 2009 00:01

Може ли такова нещо,не че примерите са малко,но просто неска гледах повторението на Шоуто на Слави където бяха гости баща и син и където разказваха тяхната покъртителна история,която олицетворява България днес,за жалост.Може ли престъпниците да имат такива привилегии и права,да не говорим за циганите,че тук вече пък направо не ми се говори,а в случая за цигани престъпници,пиша тази тема просто,защото тук вече наистина се възмутих,най вече и от безсилието на едни нормални бг граждани,с което ги е дарила милата ни родина.Не може да ти влезе някай си мангал да краде в твоя собственост да ти умре на прага,че току виж се бил стреснал толкова силно от пистолета,че получил инфаркт и сега човека го съдят,а да не говорим и за тъпите инстинкти на циганите,зарадо което сумати време това семейство не може да спи нормално от страх за живота си,болна,болна бг действителност,на човек чак да му се приплаче от тази наша хорска безпомощност,а дъжавата нищо не прави,тук престъпника и циганина имат повече закони и за финал само ще кажа понеже знам,че ако това беше в америка,човека можеше да си го гръмне тоя като нищо и законащеше да си е на негова страна,както е и редно,Жалки Български Закони-жалко и за нас хората на днешното време,просто това да не се случва на никой :( :( :(
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
Red_champions

Re: В България няма закони (за пореден път се убеждаваме)!!!

Мнениеот Red_champions » 11 юли 2009 00:06

Аз го гледах този разказ накрая днес и също бях ...потресен да кажем!Незнам как е тази работа,но...
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 11 юли 2009 00:13

да живее наща велика и невероятна държава казвам аз...

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 11 юли 2009 01:54

За това и аз съм за АТАКА !!! Само АТАКА и това е... лъжат ли не лъжат ли не знам.. но поне има някаква надежда в тях или поне.. аз имам надежда че ако те бяха спечелили леко по леко ше ги разкарат тия цигани.. не съм расист.. или пък нацист , НО МИ ОМРАЗНА ТОЧНО ОТ ТАКИВА ИСТОРИИ КАТО ТАЗИ .. НЯМА НИКАКВИ ЗАКОНИ ЗА ТИЯ ПРАВЯТ СИ КАКВОТО ИСКАТ И ВСИЧКИ МЪЛЧАТ ЗА ТОВА НЕ ПРИЗНАВАМ НИТО ГЕРБ , нито който и да било.. БСП и ДПС даже и не ги коментирам тях.. а то не че зависи само от партиите де.. но... Бойко поне е казал да помага колко повече може за футбола.. ако помогне поне за това ще се радвам.. днес гледах мача и 94 година и.. днес приятелски мач на " Героите от 94 САЩ " и ми стана хубаво на душата... макар че не го гледам за първи път.. сърцето ми отново беше изпълнено с щастие макар и да е мач от преди 15 години .. особено като слушах коментара на Балъков.. как Лечков му се е карал когато той е отишъл при него да му помогне и той му викал: " Не ми взимай мойте топки " и как Стоичков и Костадинов са се карали когато той подава на единия пък другия не доволен че не е подал на него... какви времена какво нещо.. всичко бих дал за да го изживея това поне още веднъж :|

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 юли 2009 02:18

Още има хора,които не са разбрали,че Атака е най-добрата реклама на ДПС! :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

dhs13
Контакти:

Мнениеот dhs13 » 11 юли 2009 03:46

Още има хора,които не са разбрали,че Атака е най-добрата реклама на ДПС!

няма какво да се учудваш, щом има 'хора' които гледат Слави :)
[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 11 юли 2009 03:56

W84me написа:Още има хора,които не са разбрали,че Атака е най-добрата реклама на ДПС! :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Той за това Болен се умълча като го надушиха откъде взима кинти за партията... По-смешни от атакистите няма, може би само тия еднодневки ЛИДЕР ..

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 11 юли 2009 17:57

Вие сте болни и вие сте смешни
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 11 юли 2009 17:57

flashfreak написа:
W84me написа:Още има хора,които не са разбрали,че Атака е най-добрата реклама на ДПС! :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Той за това Болен се умълча като го надушиха откъде взима кинти за партията... По-смешни от атакистите няма, може би само тия еднодневки ЛИДЕР ..

а герберите как сте?отговор-без акъл!

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 12 юли 2009 19:24

Red_champions написа:
flashfreak написа:

а герберите как сте?отговор-без акъл!

как реши, че подкрепям ГЕРБ ??? бъркаш много :) аз съм от онези 7-8%, които знаят кое е единственото правителство от 89та насам, което направи животът ни по-добър и не се влияя от популистки обещания, които обаче този път са за доброто на държавата, защото дават подплатена с правилните хора надежда.

а относно атакистите, моля проверете компроматите със съмнителните спонсори на Атака, свързани с любимите ви дпс... откакто съществува атака - дпс бележи небивал растеж и още по-твърд електорат.

Върни се в “Свободна зона”