Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 23 сеп 2014 18:10
Искрено се надявам Лудогорец да мисли за Реал и как там да се представи достойно но.... ГОЛЯМОТО НО!
Ако в Разград са поне малко умни ще знаят, че и да се пазят за Реал и да не се пазят разлика няма да има. Това не им е я Партизан я ПСВ че моментната форма да им даде шансове.
Освен това Лудогорец би предпочел да не дава допълнителна преднина на ЦСКА, въпреки, че след отпадането си от ШЛ може да навакса известно изоставане, време ще има.
При това положение мисля, че тоя път няма да ни се отвори парашута и разградчани ще вземат 3 точки. Единствената ми надежда е в това, че точно в мачовете с Лудогорец бием точно когато ми се вижда най-трудно да се случи :D
Между другото Лудогорец играе трудно срещу надъхан противник, независимо каква е разликата в класите. В тоя ред на мисли трябва да сберат 2-3 читави младока и да им кажат, че сега е момента да атакуват титулярно място. Това определено може да докара главоболия на Дерменджиев, но точно "аспирините" ще го преживеят (rofl)
Честно казано просто се надявам в тоя мач Левски да играе. На мен лично по принцип това ми стига в повечето мачове, да бъдат отбор а не трупа. И все пак се надявам на изненада и победа хх
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]