Черно море завърши наравно - 1:1, при гостуването си на Левски в единствената контрола преди участието си в турнира Лига Европа, което стартира на 16 юли с мач срещу Искра-Стал от Молдова в Бургас. На стадион "Георги Аспарухов" играчите на Емил Велев откриха с попадение на Христо Йовов веднага след почивката, а Йордан Юруков изравни в 70-ата минута.
Очаквайте подробности!
ЛЕВСКИ - ЧЕРНО МОРЕ 1:1
1:0 Йовов 46
1:1 Юруков 70
ЛЕВСКИ: Петков, Бензукан, Рабех, Генев, Минев, Гаджев, Тасевски, Бардон, Зе Соарес, Н.Димитров, Йовов (Митрев, Вагнер, Жоазиньо, Сърмов, Киров, Христов, Иса)
ЧЕРНО МОРЕ: Пиргов, Кулибали, Александър Александров, Каспер Ларсен, Адемар, Д. Георгиев, Борносузов, Александър Александров-Кривия, Здр. Лазаров, Юруков, Манолов (Илчев, Стоянов, Г. Илиев, М. Лазаров, Димов, Бачев, М. Петков, Домакинов, Дяков, Р. Николов, Т. Колев)
ЖЪЛТИ КАРТОНИ: Тасевски, Генев; Кулибали, Алекс
СЪДИЯ: Александър Костадинов
СТАДИОН: "Георги Аспарухов"
Черно море направи 1:1 с Левски в София в контрола
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- 4eRn0m0r4y
- Контакти:
Черно море направи 1:1 с Левски в София в контрола
САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ
Re: Черно море направи 1:1 с Левски в София в контрола
това сега какво е ние знаем как завърши мача кви подробности кви пет лева къв е смисъла на темата.
LEVSKI_FOREVER
- Sagittarius
Пошла работа,но все пак това е контрола.Напълно равностоен мач.Лошо впечатление ми направи съдията с тази префиненост с която постоянно свиреше фалове с полза на левскарските бразилски лилипути Жоазиньо и другия,и на Тасевски.С чисти единоборства печелехме топката,той-фал,какво да направим,че нашите като махнем Кривия са много здрави физически?Такива фалове в Европа никой няма да им даде.Гледах новите,гледах,Адемар определено обезличи Зе Соарес,спечели всяка персонална битка,стоеще си в зоната,а не като Периш да хуква да бележи голове дето не му е работа....другия не го забелязах,но забелязах,че всичките им атаки през него заварваха огромна празна зона,той беше просто статист на теренаДругите-добре,Димов с поредно отлично включване,много добро включване и на Милен Петков,при халфовете конкуренцията ще е жестока,също и на вратата.Кулибали не е за централен защитник и си е идеалния десен бек 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Зе обезличен
може си пуснете на повторение няколко ситуации

Зе Соарес мина точно само един път през Адемар,когато изистихме топката от голлинията първото полувреме.Други опасности които да е създал не си спомням
повечето опасности на левски минаваха през нашата дясна зона.И аз също си мисля,че Кулибали си е за десен бек,а Сашко и Танко са много по-добре сработена двойка

За вас моряци ний живеем...
zlatan написа:това сега какво е ние знаем как завърши мача кви подробности кви пет лева къв е смисъла на темата.
Ми , смисъла е пича да се види автор на неква тема......баси тъпото

„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.
mursusaid написа:Зе Соарес мина точно само един път през Адемар,когато изистихме топката от голлинията първото полувреме.Други опасности които да е създал не си спомнямповечето опасности на левски минаваха през нашата дясна зона.И аз също си мисля,че Кулибали си е за десен бек,а Сашко и Танко са много по-добре сработена двойка
Бега бе, ми тоя Адемар , да си го пазите да не ви го отмъкнат от Реал М............стига бееееееееееее

„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.
bacedesko написа:mursusaid написа:Зе Соарес мина точно само един път през Адемар,когато изистихме топката от голлинията първото полувреме.Други опасности които да е създал не си спомнямповечето опасности на левски минаваха през нашата дясна зона.И аз също си мисля,че Кулибали си е за десен бек,а Сашко и Танко са много по-добре сработена двойка
Бега бе, ми тоя Адемар , да си го пазите да не ви го отмъкнат от Реал М............стига бееееееееееее![]()
![]()
па и тия другите дето те кефят хахааахаах
"ПА" ти се научи да пишеш.А това мен кой ме КЕФИ си е за мен и моя отбор.На теб като не ти харесва,недей коментира.Тук става въпрос за Черно море,не за Левски

За вас моряци ний живеем...
- Sagittarius
А вие за какъв го мислтие пък Зе Соарес?За Кристиано Роналдо ли?Какъв е тоя пък,че да не го обезличи Адемар?Свлаете ги тези очила най-после бе,Адемар тотално го надигра вашия тропанчо.Кажете-колко пъти Зе премина през Адемар?Нито един път,а колко пъти нашия му взе единоборства?Всеки път.Николай Димитров на другото крило развинти Ларсен и това ви беше играта,нищо друго освен да атакувате към слабия датчанин....и да симулирате с вашите нежни джуджета.В Европа няма да получите нито един фал от тези,които ви дадаха днес
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
- 4eRn0m0r4y
- Контакти:
луевски момчета сега следва да паднете от сант незнам си кви
и ше ва призная за наи добрите прсото ще мина от луевски!!!
Кур за уевски але але але
и ше ва призная за наи добрите прсото ще мина от луевски!!!
Кур за уевски але але але
САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ