Впечатления за двата бека след мача с Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Впечатления за двата бека след мача с Левски

Мнениеот mursusaid » 07 юли 2009 21:47

Вярно,че от един мач не можем да си правим генерални изводи за двата ни бека Ларсен и Адемар.Но все пак това е единствена ни контрола и най-важния тест да се покажат пред Колъо.Аз мисля,че Адемар ще стане показа някакви умения и си личи,че може би е добър футболист.Но все пак той от доста скоро е в състава и не е свикнал и със стила ни на игра,а и да не забравяме че е трудна адаптацията на човек идващ от другия край на света и може би ще става по-добър.Но от Ларсен не съм много очарован.Почти никакво включване в офанзивен план.В дефанзивен на няколко пъти беше минаван от Н.Димитров и Минев.Не знам може и да бъркам,все пак веднъж само съм го гледал сега,но не мисля,че е по-добър от един Пихочис например.За Лазаров,не показа нещо,но неговите качества всички ги знаем и му трябва само сработеност с останалите и малко повече подготовка.И се радвам да видя Жоро в игра и дано бързо навлезе във форма
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Впечатления за двата бека след мача с Левски

Мнениеот more » 07 юли 2009 21:56

Адемар определено показа качества за малкото време което с отбора все пак му трябва време да се сработи с останалите.Ларсен беше малко по-пасивен отколкото бразилеца,но Спасов каза,е е доволен и от 2-та състава което ме води на мисълта че е може би е видял нещо в него той е треньора и си преценява най-добре.Лазаров общо взето не направи нищо запомнящо се,но от един мач трудно може да се дава определения и то контрола.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 07 юли 2009 22:00

От Адемар съм доволен но от Каспер не съм. Четох интервюто с Колето но пък той го е харесал :( - Де да знам, щом треньорът го харесва........здраве да е.Нека играе :)

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 07 юли 2009 22:02

е да,то е ясно,че Колъо си решава,все пак той е човека,който трябва да ги оценява.Ние,или поне аз съм ги гледал единствено в този мач,който все пак си е контролен.Колъо има наблюдения от тях всеки ден с работата си с отбора.Но аз просто си изказвам моите впечатления без да си натрапвам мнението :)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 юли 2009 22:09

Адемар въпреки,че игра страхливо и очевидно под напрежение напълно обезличи най-добрия и най-опасния футболист на Левски-Зе Соарес.Всяка битка му взе,даде му точно 3 корнера при които му изби топката,Зе нито веднъж не го премина като дърво,както обикновено прави със защитниците.Адемар си личи,че е печен играч и изобщо не си мислеше да влиза ургулешката в атаки като Периш например и да оголва зоната си за бързия Соарес.Класа има,преценката му е прфектна,усет има за опасноста....че той неутрализира и 3 опасни центрирания от другия бек само с отлично пласиране и игра с глава.И това при все,че очевидно голямата му сила е в атакуващ план.Другия защитник-тотална дупка.Статист.Зоната му беше оголена все едно няма човек там,поне 10 центрирания от там опасни и 1 меле при което се намеси добре,но цялата атака тръгна от негова грешка.Кулибали много нестабилен като центр.защитник,двойакта трябва да е Дяков и Сашко.Кулибали е много по-добър десен бек от Ларсен-мое мнение.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 юли 2009 23:03

Бразилеца ми хареса повече,от Ларсен.А Кулибали както каза Стрелеца е по-добрия вариант за десен бек от датчанина.
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 юли 2009 23:04

Адемар-Да, Ларсен твърдо не е за отбора !!!!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 07 юли 2009 23:30

Адемар става,Ларсен нищо не показа.А, какво става с Миро- сам срещу вратаря, вместо да стреля пуска пас към аут линията.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 07 юли 2009 23:35

по схемата на Колъо с нападателите,един да играе напред,а другия нападател да е като втори такъв,тоест по изтеглен към фланговете,ми се струва,че Лазаров ще е типичния нападател,а Миро с борбеността си ще е като втори нападател.А днес така игра с двамата отпред.А и онзи ден в интервю го попитаха за Лазаров къде ще го използва,като крило,като чист нападател или..? и Колъо си каза,че за него Лазаров си е чист нападател.А това че Миро подаде дднес го отдавам на това,че е една контрола все пак.Иначе в официален мач това си беше гол :)

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 07 юли 2009 23:40

Наистина може би трябваше да бие във вратата,а не да подава дори Юруков май се изненада от паса му и не можа да реагира дано в официалните мачове не подхожда така лекомислено.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”