Министерство на спорта?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Министерство на спорта?
Махнаха се турчолята и БСП,дойде Герб!Сега ще ни върнат ли министерството на спорта?Аз лично не съм чул да говорят за това,а единствено "ще развиваме спорта".Някой знае ли,дали скоро Бойко е казал нещо за това?
Re: Министерство на спорта?
Споменаха за Лечков, но той категорично заяви, че остава кмет.
http://www.dnevnik.bg/sport/2009/07/07/ ... l_na_dams/
http://www.dnevnik.bg/sport/2009/07/07/ ... l_na_dams/
[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]
Едва ли ще направи нещо такова,дори както каза мисли за премахване на някои министерства.
От Бай Бойко се чува само............''Станишев и виновен''!Не съм чул и аз да имат идея да правят такова министерство,макар че според мен трябва да има.Дано им дойде акъла скоро че нещата отиват на зле.
А и още нещо......................
СМЪРТ ЗА СЕЛСКИЯ!!!
А и още нещо......................
СМЪРТ ЗА СЕЛСКИЯ!!!
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!
Бате Боико каза 4е сьс сигурност ще вьрне министерството на спорта.,за министри кандидати са Иво Тонев и Свилен Неиков!!!
ма ние и такова ли министерство сме имали????
Не е най-важно да има министерство на спорта, а да има държавна политика в областта на спорта.
Ако ще е само да се назначат министри и чиновници, които по цял ден да гонят секретарките из министерството - полза никаква. Ако не се отделят пари за спорта, ако няма закон, ако никой не се интересува от материята, то един министър ще стои само като чучело и няма да свърши за 5 стотинки работа.
Не знам как си го представяте, но за възхода на спорта е необходима помощта и волята на много министерства - на финансите, на регионалното развитие и благоустройството, на образованието, на здравеопазването и т.н. Няма ли съвместни усилия, всяко начинание е обречено.
И затова аз предпочитам да се изготвят 5 програми за развитие на спорта в страната, по които да работят всички министерства, отколкото министър без реална власт да промени нещо.
Ако ще е само да се назначат министри и чиновници, които по цял ден да гонят секретарките из министерството - полза никаква. Ако не се отделят пари за спорта, ако няма закон, ако никой не се интересува от материята, то един министър ще стои само като чучело и няма да свърши за 5 стотинки работа.
Не знам как си го представяте, но за възхода на спорта е необходима помощта и волята на много министерства - на финансите, на регионалното развитие и благоустройството, на образованието, на здравеопазването и т.н. Няма ли съвместни усилия, всяко начинание е обречено.
И затова аз предпочитам да се изготвят 5 програми за развитие на спорта в страната, по които да работят всички министерства, отколкото министър без реална власт да промени нещо.
БАТ3 БОЙКО е спортен човек,може да се сети че има такова нещо като СПОРТ.

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Ще има министерство на спорта, и най - вероятно министър ще е Свилен Нейков!