Дискусии: Football Manager 2009

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Дискусии: Football Manager 2009

Мнениеот Angoff » 06 юли 2009 22:23

Всеки предполагам знае...Footboll Manager 2009,мда същата тази поредица на Sport Interactive,която ни е докарвала до безсънни нощи пред pc-то с цел да видим любимия си отбор там,където му е мястото...а именно на върха :!:

Реших да пусна тази тема за да видя дали има фенове на супер реалистичния футболен мениджър и да спрем за момент да се джафкаме на тема Левски-ЦСКА , Ботев-Локо Пд и т.н и т.н ами да седнем и да обменим идей за играта,успехи...кой какви е постигнал и така на татак... сега аз ще съм първия,който ще направя сефтето и ще пусна снимков материал от играта с мойте успехи ... за момента играя с Хайдук(Сплит) !!! Еталон за развиване на собствена школа , изобщо хърватските отбори са доста симпатични и до един следват политиката на собствените кадри ...

Почнах с Хайдук (Сплит)...медийте ми даваха 3-то място преди началото на сезона и с право...бюджета за трансфери беше сведен до минимум и нямаше,как да правя покупки ... шефовете на отбора не ми оставиха шанс и...реших да привлека играчи на свободен трансфер , ударих на камък с трансфера на Стефан Апиа и се поразрових малко из свободните агенти ... и,както се случва често намерих един нешлифован диамнт !

Бивш юношенски национал на Бразилия до 17 мача за селесао и 5 гола , дясно крило ... но умее да играе и в центъра на терена и,като таран напред ... Ренато Едуардо де Оливейра Рибейро за по-кратко ... Ренато на 23 г юноша на Атлетико Минейро минал през Коринтианс Вашку да Гама и за последно играл в Макаби Хайфа... разбира се не бях сигурен за качествата му и пуснах един от скаутите си да ми даде информация...оказа се ,че играча е добър и го привлякох ( поне парите за заплати бях доста добри от порядъка на 7000 евро на седмица за ключов играч ).

Следващият ми трансфер беше Роберто Волпато Нето , отново на свободен трансфер отново бразилец...този път на 29 години Вратар

Имах нужда от още няколко попълнения за да атакувам върха в Хърватска-та Лига и нямах друг избор освен да продавам...Хърватите имат добро име в Европа и не вярвях да има спънки при евентуални трансфера извън клуба...и бях прав няколко играча от 2-рия отбор заминаха за по-200-300 хиляди Евро но не бяха достатъчни и жертва се оказа една легенда на хърватския футбол,Борис Живкович...мда този Борис Живкович защитаващ цветовете на Леверкузен-Щутгарт и Портсмут ...все пак беше на 32 г. и му взех 400 хиляди евро от Лех(Познан),продадох си и титулярни дефанзивен полузащитник Сърджан Андрич за 1 милион иии почнах с покупките...

Мауро Сехас - 22 годишен Аржентинец от Текос(Мексико) - 350 000 евро...златен играч ! ... дясно крило но аз го пусках,като бърз нападател и вкара 6 гола за 12 мача и 3 асистенции много полезен за тима...едва изкара полусезона и Оксер ми предложиха 2.5 милиона Евро + 25% от следваща продажба...на такава оферта не се отказва 8-)

Ваня Дзаферович-24 годишен Хърватин от (Локо Сф) 450 000 евро ... желязен стълб в защитата ми и вече КАПИТАН на отбора !

Диего Лагос - 22 годишен Атакуващ Халф Ланус(Аржентина) 50 000 евро...много талантливо момче , нооо неможа да се наложи и го продадох на Емполи за 700 000 евро на полусезона .

Това бяха трансферите...а в отбора имах много ама много талантливи играчи ... като вратаря Даниел Субасич защитниците Борис Пандза и Иван Стринич в халфовата линия Сениджат Ибричич и Синиша Линич и в предни позиции миналия през Динамо Киев Томислав Бусич и новоизгряващата звезда на Европейския футбо и евентуалното ново попълнение на Валенсия Никола Калинич !!!

Станах шампион и влязох в групите на ЛЕ...преминах ги но там на шеснайсетина финала ме спря отбора на Спортинг Лисабон след 2 минимални победи ;) ...

През новия сезон 2009/2010 купих доста играчи...но най се открояваха детето чудо на еквадорския футбол Диего Калдерон , бързоногото мексиканско крило/бек Адриан Алдрете , атакуващия халф от Наполи Андреа Русото,който съумях да привлека на свободен трансфер след,като Наполи му предложиха нищожен договор и аз,като трансферна лисица го прилапах без пари 8-) успя да изкара половин сезон при мен след една дузина голове и асистенции Бордо решиха да задействат клаузата му в договора,която поставих от ... 5 000 000 евро и се договорих за още 25 % от следващия трансфер .... изобщо прекрасен трансфер !!!
Успях да привлека и един никому неизвестен младеж от Риека...Санди Кризман,който ми направи впечатление в мача помежду ни а и на скаутите се хареса и броих 650 000 евро , а на свободен трансфер взех и тяхната звезда Анас Шарбини на свободен трансфер след,ходене по мъките най-после склони да играе на стадион ПОЛЮД в Сплит ;)
Влязох в ШЛ след 2 победи над Тампере .... мръсните финландци ме измъчиха страхотно !!!
Паднах се в една група със отборите на Севилия,Олимпиакос и Палермо ... класирах се,като 2-ри...голям късмет извадих с 2-те победи над Олимпиакос последвани от 2-та Х с Палермо и Севилия и се класирах след Севилци ... стисках палци за добър жребий но уви ... падна ми се страшилището АС MILAN ...и така дойде денят на първия мач :
23 Февруари 2010 година стадион Полюд 21:45...билетите се разпродадоха и на стадиона имаше 34 901 екзалтирани навиячи с шахматните знамена в червено и синьо 8-) !!!

Титанат AC Milan е разбит ... Сплит и половин Хърватска ликува !!!
http://pics.data.bg/zoom/shared/d856dfa ... 944f4ffc35

Геройте !!!
http://pics.data.bg/zoom/shared/187c873 ... bf898a2712

Новата звезда на Хърватския футбол...Санди Кризман !
http://pics.data.bg/zoom/shared/72abc17 ... dc64013623

Ето и целия състав за сезон 2009/2010 ...!
http://pics.data.bg/zoom/shared/131f026 ... 7c5b7c44f8

Ще се радвам тая тема да се развие ;) и да обсъждаме играта тук...истинските футболни фенове знаят за какво говоря :roll:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Re: FM 09 !!!

Мнениеот SkArY_9 » 06 юли 2009 22:29

Аз съм фен на играта от както беше "CM", ако имате някаква затруднения, със слагането на пачове и изобщо всичко за играта ме питайте, на разположение съм.

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 06 юли 2009 22:29

http://fmsupportersbg.org/phpbb/index.php

Можеш тук да сложиш кариерата си. Много добър форум :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 юли 2009 22:34

Смятам в най-скоро време да почна да я играя! ;) Не съм я играл досега,но някак си ми харесва,че има развитие в играта,а точно тези игри са най-яките :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Мнениеот dra6ky9 » 06 юли 2009 22:35

Миналата ваканция цялата с един приятел по цели нощи сме играли 08,но 09 също е доста добра но не ми харесва без вариант "Go on Holiday" без това е изключително глупаво въпреки че не го използвам,само за национални отбори ако някои ми каже откъде да дръпна пач за да си продължа сейфа ЗАДЪЛЖЕН ДО ГРОБ!
When you walk..

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 06 юли 2009 22:35

аз играя на 9.0.1 щот немоа намеря работещ кей ген за 9.0.3 :(
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 06 юли 2009 22:37

Аз пък още си играя на FM 2006! :mrgreen:
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 юли 2009 22:38

Е браво бе . Най после нещо което да ми хареса поздравления към автора. Аз също искам да я играя но ми е трудно като не разбирам много английски :(
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
lilweezy
Контакти:

Мнениеот lilweezy » 06 юли 2009 22:39

И аз съм много зарибен и в момента съм със Суиндън от втора дивизия на Англия и преди 1 сезон се качих в първа.2015 година съм и отбора ми е пълен с българи по-късно ще сложа снимка да видите колко съм добър :) :) :)
ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!

Потребителски аватар
[1948]CSKA
Контакти:

Мнениеот [1948]CSKA » 06 юли 2009 22:41

От къде да истегла играта
Footboll Manager 2009 :?

Върни се в “Игри и забавления”