Реших да пусна тази тема за да видя дали има фенове на супер реалистичния футболен мениджър и да спрем за момент да се джафкаме на тема Левски-ЦСКА , Ботев-Локо Пд и т.н и т.н ами да седнем и да обменим идей за играта,успехи...кой какви е постигнал и така на татак... сега аз ще съм първия,който ще направя сефтето и ще пусна снимков материал от играта с мойте успехи ... за момента играя с Хайдук(Сплит) !!! Еталон за развиване на собствена школа , изобщо хърватските отбори са доста симпатични и до един следват политиката на собствените кадри ...
Почнах с Хайдук (Сплит)...медийте ми даваха 3-то място преди началото на сезона и с право...бюджета за трансфери беше сведен до минимум и нямаше,как да правя покупки ... шефовете на отбора не ми оставиха шанс и...реших да привлека играчи на свободен трансфер , ударих на камък с трансфера на Стефан Апиа и се поразрових малко из свободните агенти ... и,както се случва често намерих един нешлифован диамнт !
Бивш юношенски национал на Бразилия до 17 мача за селесао и 5 гола , дясно крило ... но умее да играе и в центъра на терена и,като таран напред ... Ренато Едуардо де Оливейра Рибейро за по-кратко ... Ренато на 23 г юноша на Атлетико Минейро минал през Коринтианс Вашку да Гама и за последно играл в Макаби Хайфа... разбира се не бях сигурен за качествата му и пуснах един от скаутите си да ми даде информация...оказа се ,че играча е добър и го привлякох ( поне парите за заплати бях доста добри от порядъка на 7000 евро на седмица за ключов играч ).
Следващият ми трансфер беше Роберто Волпато Нето , отново на свободен трансфер отново бразилец...този път на 29 години Вратар
Имах нужда от още няколко попълнения за да атакувам върха в Хърватска-та Лига и нямах друг избор освен да продавам...Хърватите имат добро име в Европа и не вярвях да има спънки при евентуални трансфера извън клуба...и бях прав няколко играча от 2-рия отбор заминаха за по-200-300 хиляди Евро но не бяха достатъчни и жертва се оказа една легенда на хърватския футбол,Борис Живкович...мда този Борис Живкович защитаващ цветовете на Леверкузен-Щутгарт и Портсмут ...все пак беше на 32 г. и му взех 400 хиляди евро от Лех(Познан),продадох си и титулярни дефанзивен полузащитник Сърджан Андрич за 1 милион иии почнах с покупките...
Мауро Сехас - 22 годишен Аржентинец от Текос(Мексико) - 350 000 евро...златен играч ! ... дясно крило но аз го пусках,като бърз нападател и вкара 6 гола за 12 мача и 3 асистенции много полезен за тима...едва изкара полусезона и Оксер ми предложиха 2.5 милиона Евро + 25% от следваща продажба...на такава оферта не се отказва

Ваня Дзаферович-24 годишен Хърватин от (Локо Сф) 450 000 евро ... желязен стълб в защитата ми и вече КАПИТАН на отбора !
Диего Лагос - 22 годишен Атакуващ Халф Ланус(Аржентина) 50 000 евро...много талантливо момче , нооо неможа да се наложи и го продадох на Емполи за 700 000 евро на полусезона .
Това бяха трансферите...а в отбора имах много ама много талантливи играчи ... като вратаря Даниел Субасич защитниците Борис Пандза и Иван Стринич в халфовата линия Сениджат Ибричич и Синиша Линич и в предни позиции миналия през Динамо Киев Томислав Бусич и новоизгряващата звезда на Европейския футбо и евентуалното ново попълнение на Валенсия Никола Калинич !!!
Станах шампион и влязох в групите на ЛЕ...преминах ги но там на шеснайсетина финала ме спря отбора на Спортинг Лисабон след 2 минимални победи

През новия сезон 2009/2010 купих доста играчи...но най се открояваха детето чудо на еквадорския футбол Диего Калдерон , бързоногото мексиканско крило/бек Адриан Алдрете , атакуващия халф от Наполи Андреа Русото,който съумях да привлека на свободен трансфер след,като Наполи му предложиха нищожен договор и аз,като трансферна лисица го прилапах без пари

Успях да привлека и един никому неизвестен младеж от Риека...Санди Кризман,който ми направи впечатление в мача помежду ни а и на скаутите се хареса и броих 650 000 евро , а на свободен трансфер взех и тяхната звезда Анас Шарбини на свободен трансфер след,ходене по мъките най-после склони да играе на стадион ПОЛЮД в Сплит

Влязох в ШЛ след 2 победи над Тампере .... мръсните финландци ме измъчиха страхотно !!!
Паднах се в една група със отборите на Севилия,Олимпиакос и Палермо ... класирах се,като 2-ри...голям късмет извадих с 2-те победи над Олимпиакос последвани от 2-та Х с Палермо и Севилия и се класирах след Севилци ... стисках палци за добър жребий но уви ... падна ми се страшилището АС MILAN ...и така дойде денят на първия мач :
23 Февруари 2010 година стадион Полюд 21:45...билетите се разпродадоха и на стадиона имаше 34 901 екзалтирани навиячи с шахматните знамена в червено и синьо

Титанат AC Milan е разбит ... Сплит и половин Хърватска ликува !!!
http://pics.data.bg/zoom/shared/d856dfa ... 944f4ffc35
Геройте !!!
http://pics.data.bg/zoom/shared/187c873 ... bf898a2712
Новата звезда на Хърватския футбол...Санди Кризман !
http://pics.data.bg/zoom/shared/72abc17 ... dc64013623
Ето и целия състав за сезон 2009/2010 ...!
http://pics.data.bg/zoom/shared/131f026 ... 7c5b7c44f8
Ще се радвам тая тема да се развие