Георги и Валентин Братоеви отпаднаха от състава на националния отбор за световното първенство в Полша, съобщи сайтът на волейболната федерация. Старши треньорът Пламен Константинов освободи близнаците след края на международния турнир "Хуберт Вагнер" в Краков.Решението за освобождаването на близнаците е изцяло спортно-техническо, коментира наставникът, който наследи на поста Камило Плачи.
Одобрявате ли това решение и как според Вас то ще се отрази на възможностите на отбора?
[offtopic]Само да вметна че близнаците откровено не цепеха басма на Федерацията и открито заявяваха проблемите - точно така както Пламен Константинов искаше[/offtopic]
Жоро и Вальо Братоеви отпадат от Световното
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Жоро и Вальо Братоеви отпадат от Световното
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- modor
- Контакти:
Re: Жоро и Вальо Братоеви отпадат от Световното
Заради тези вътрешни интриги ще страдаме много.... 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- rebelheartous
- Контакти:
За мен е добро решение. Константинов си знае работата и съм сигурен, че с основание отпадат. 

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
Изненадан съм много. Жоро Братоев нещо боксуваше и като цяло играта му не беше на това ниво от Олимпиадата, но пък има опит на големи първенства, стана и най-добрият разпределител в Лондон. Гошко играеше и много с центровете и можеше да разнообразява играта, освен това импровизираше и често пускаше някоя топка, докато Добри е малко като Андрей- предпочита играта в края. За Вальо съм още по-изненадан. Това означава, че четвъртият ни посрещач в Полша ще е Мирослав Градинаров. Без да го обиждам, но това момче едва ли ще е по-добър от Валентин. Най-малкото Братоев играе в чужбина и има и той опит от големи форуми. Изненадващо решение при всички положения. Сега ще е интересно какво ще решат с диагонала ни. 

TodorT написа:Изненадан съм много. Жоро Братоев нещо боксуваше и като цяло играта му не беше на това ниво от Олимпиадата, но пък има опит на големи първенства, стана и най-добрият разпределител в Лондон. Гошко играеше и много с центровете и можеше да разнообразява играта, освен това импровизираше и често пускаше някоя топка, докато Добри е малко като Андрей- предпочита играта в края. За Вальо съм още по-изненадан. Това означава, че четвъртият ни посрещач в Полша ще е Мирослав Градинаров. Без да го обиждам, но това момче едва ли ще е по-добър от Валентин. Най-малкото Братоев играе в чужбина и има и той опит от големи форуми. Изненадващо решение при всички положения. Сега ще е интересно какво ще решат с диагонала ни.
Тоше, нали знаеш, че близнаците бяха и все още са близки с Матей. Не си мълчат, открито демонстрират мнението и подкрепата си към Казийски и ръката на Данчо Лазаров и Любо Ганев според мен отново е скрита под обяснението "Решение на спортно-техническия щаб". Затова нищо не ме изненадва. А и досега търпяха Жоро Братоев, защото нямаше друг резервен вариант освен Добри. След като Андрей се завърна просто спирка няма
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Да, знам, Роска. Най-интересното е, че точно Вальо и Георги са най-големите му привърженици в отбора, а ако Матей се върне това означава, че точно Вальо ще отпадне от състава. Има логика и в това, което казваш. А така написано, че решението е изцяло спортно-техническо е малко като да бягаш пред вятъра....
П.П. Някой знае ли дали контролите с Франция и Бразилия в Ботевград ще са отворени за медии и фенове ?

П.П. Някой знае ли дали контролите с Франция и Бразилия в Ботевград ще са отворени за медии и фенове ?
Последна промяна от TodorT на 20 авг 2014 16:28, променено общо 1 път.
- atanas7510
- Контакти:
Странно но да оставим Пламен да работи кой знае каква е причината. Пък и Пламен Константинов е доказал, че не цепи басма на никого.
[offtopic]Ако някой друг се чуди- контролите с Франция и Бразилия са отворени за фенове и цената на билета е 3 лв
[/offtopic]

- Karsa Orlong
- Контакти:
Дано Константинов не е поддал и сега да кляка пред ръководството на федерацията. Иначе за мен Жеков е безумно слаб разпределител, много се радвах, когато Братоев го смени, но явно пак ще ми трови нервите.
Върни се в “Световно първенство по волейбол”