Мара Общата, Хари Потър или какво означава да си измекяр..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мара Общата, Хари Потър или какво означава да си измекяр..

Мнениеот bilyaletdinov » 17 юли 2014 14:16

Днес попаднах на състава на юношите до 19 години за ЕП в Унгария. Направи ми впечатление, че в отбора е попаднал Стефан Велков. Всичко щеше да е нормално, ако един от членовете на Изпълкома на БФС преди време не се беше изцепил, че този юношески национален отбор е "тесен" на Велков и той няма да играе повече за него. Много странно как след поредния провален опит за трансфер на Велков, момчето попада в националния отбор на Сашо Димитров без да има записана нито една минута в квалификационните турнири за ЕП в Унгария? Как така се получава, че един път националният отбор ти е тесен, а когато вече се класирал на ЕП попадаш в състава :roll: За кой път този измекяр, който иначе обича да чете морал и да говори за провидения, се измята от думите си :roll:
Босът на Сла­вия Венци Стефа­нов отсече, че изгряващата звезда на "белите" Стефан Велков повече няма да играе за националния отбор на България до 19 години.
Според шефа на столичния клуб 16-годишният талант вече бил на се­риозно ниво за младеж­кия национален тим до 21 години.
"Не ме интересува в какви списъци е бил обя­вяван Стефан. Предупре­дих изрично треньора на юношите, че Велков вече е изиграл последния си мач за отбора до 19 години и вече ще го пускам само в младежкия национален отбор", каза Стефанов пред "24 часа".
"Не може да играе в юношеския национален, в младежкия национален, а при мен да е в мъжете на Славия. Стефан да не е Хари Потър или Мара Общата?"
"И аз в моите списъци за Славия съм сложил Меси и Неймар и си ги чакам да дойдат. А дано. Та така и при юно­шите има да чакат Сте­фан Велков. Забранил съм да ходи там. Ще играе единствено за младежите и точка."
"И не става въпрос за бойкот, а за доброто на момчето. Ето, Миро Ива­нов и Янис Карабельов съм ги пуснал при юно­шите и ще помагат с как­вото могат", завърши Стефанов.

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Тик-Так1892
Контакти:

Re: Мара Общата, Хари Потър или какво означава да си измекяр..

Мнениеот Тик-Так1892 » 17 юли 2014 14:23

Стига сме се хфащали за такива неща.Нека пожелаем успех на Александър Димитров и момчета да представят достойно България на това европейско.

urkoto

Мнениеот urkoto » 17 юли 2014 14:25

Ех този чичо Венци. Не е баш Майка Тереза, но е морален стожер отвсякъде. Особено като стане дума да се приберат едни парички.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
zaraber
Контакти:

Мнениеот zaraber » 17 юли 2014 14:38

Да, и в националния отбор отново няма нито един футболист от носителя на Купата на БФС. Нищо, че момчетата биха и "Славия" с националите.
Няма мое, няма твое - светът е БЕРОЕ!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 17 юли 2014 15:11

Този Венци Стефанов е смешен тип! Приказва колкото да не заспи! Само му прочетете старите изказвания за телевизиите, първенството да бъдело излъчвано по платени канали, много не му е ясна на горкия! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Marco Reus
Контакти:

Мнениеот Marco Reus » 17 юли 2014 16:30

bilyaletdinov написа:Днес попаднах на състава на юношите до 19 години за ЕП в Унгария. Направи ми впечатление, че в отбора е попаднал Стефан Велков. Всичко щеше да е нормално, ако един от членовете на Изпълкома на БФС преди време не се беше изцепил, че този юношески национален отбор е "тесен" на Велков и той няма да играе повече за него. Много странно как след поредния провален опит за трансфер на Велков, момчето попада в националния отбор на Сашо Димитров без да има записана нито една минута в квалификационните турнири за ЕП в Унгария? Как така се получава, че един път националният отбор ти е тесен, а когато вече се класирал на ЕП попадаш в състава :roll: За кой път този измекяр, който иначе обича да чете морал и да говори за провидения, се измята от думите си :roll:
Босът на Сла­вия Венци Стефа­нов отсече, че изгряващата звезда на "белите" Стефан Велков повече няма да играе за националния отбор на България до 19 години.
Според шефа на столичния клуб 16-годишният талант вече бил на се­риозно ниво за младеж­кия национален тим до 21 години.
"Не ме интересува в какви списъци е бил обя­вяван Стефан. Предупре­дих изрично треньора на юношите, че Велков вече е изиграл последния си мач за отбора до 19 години и вече ще го пускам само в младежкия национален отбор", каза Стефанов пред "24 часа".
"Не може да играе в юношеския национален, в младежкия национален, а при мен да е в мъжете на Славия. Стефан да не е Хари Потър или Мара Общата?"
"И аз в моите списъци за Славия съм сложил Меси и Неймар и си ги чакам да дойдат. А дано. Та така и при юно­шите има да чакат Сте­фан Велков. Забранил съм да ходи там. Ще играе единствено за младежите и точка."
"И не става въпрос за бойкот, а за доброто на момчето. Ето, Миро Ива­нов и Янис Карабельов съм ги пуснал при юно­шите и ще помагат с как­вото могат", завърши Стефанов.

Според мен,Велков има с какво да помогне на този отбор.А брътвежите на Венци е излишно да се коментират.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 17 юли 2014 16:33

Велков е талант и трябва да подкрепим развитието му. Не заслужава да му се проваля кариерата, заради идиотските изказвания на един неуравновесен тип с голям шкембак. Моля ви, нека не превръщаме детето в изкупителна жертва на олицетворението на човешката глупост!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 17 юли 2014 16:37

Ма какъв е Венци Стефанов, че да забранява на някой да играе за национала?

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 юли 2014 16:49

Колеги, не слушайте какво плямпа В.С.!
Стефчо е талант и това го знае всяко хлапе, а другият не си заслужава коментарите.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Национален отбор”