Софийският апелативен съд оправда Брендо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Софийският апелативен съд оправда Брендо

Мнениеот -1914- » 11 юли 2014 13:20

Просто ме е срам, яд, гнус...абе, нямам думи.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/07/ ... addcomment

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Софийският апелативен съд оправда Брендо

Мнениеот Балкански Орел » 11 юли 2014 13:32

Да идва някакъв потоп и да се свършва с тази мъка наречена живот на планетата Земя.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 11 юли 2014 13:34

Нашите съдии, прокурори, политици и служители в мвр са честни и почтени люде, които никога не биха пристъпили закона. Те са неподвластни на икономически интереси и неподкупни. Щом казват, че Брендо е невинен, значи е така. Да живей!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 11 юли 2014 13:37

-1914- написа:Просто ме е срам, яд, гнус...абе, нямам думи.

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/07/ ... addcomment

Така го казваш, сякаш си очаквал нещо по-различно и сега си изненадан.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 юли 2014 13:58

Добре де , а само ще се плюнчим по форумите ли :evil:

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 11 юли 2014 14:02

za nas e toj religiq написа:Добре де , а само ще се плюнчим по форумите ли :evil:

Виж, че нищо не може да направим.
Трябва да се надяваме, да се намери един достатъчно луд, та да се взриви в парламента.
Друго решение виждаш ли? Ако си на протест, ставаш платен.
Ако този протест е по-радикален - ставаш лумпен.
Какво да се направи?

TheMelodyInMyHeart

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 11 юли 2014 14:20

От известно време гледам няколко потребителя тук, които ми се струват по-радикално настроени (т.е. усетили са, че нещата с добро в България едва ли някога ще се оправят). Обаче все ми се струва, че мислите им са насочени в грешна посока. Тъй като и аз съм мислил доста по въпроса ето ви и няколко размишления:
1) В Армения преди около двадесетина години няколко терориста нахлуха в парламента им и избиха няколко депутата и и от сорта. Какво се случи след това, къде е сега Армения и смятате ли, че ако нещо подобно стане тук ще има ефект?
2) България е преживявала няколко национални катастрофи ( но в случая аз не говоря тия за загубените територии и войни, а разни като бедствия от рода на глад, суша, наводнения и т.н.), смятате ли,че ако се преживее поне още една по-голяма катастрофа (Варненския потоп в малко по-голям мащаб) и ще се оправим?
3) България е участвала в стотици местни (на Балканско ниво) сражения, конфликти и каквото там го наречете, плюс войни на местно, континентално и световно ниво ( две световни войни). Смятате ли, че една нова война ще ни оправи?
4) България е била под управлението / командването / покровителството на страни като Византия, Османска империя, СССР и сега ЕУ в комплект със САЩ. Смятате ли, че нов покровител би ни оправил за по-добро, кой да е той и как точно?
5) Едва ли някой си мисли, че утре всички Българчета ще се събудим нови хора (включая и циганетата) и ставаме честни и почтенни и всичко почва да вървии по мед и масло, но се пак мислите ли, че такъв вариант е възможен да се оправим и как ще стане?
........
Може да се приказва и още по темата, но аз искам все пак да знам как според вас е възможно да се оправи България. Лично аз съм стигнал до едно решение, което за мен първоначално беше най-реалистично, а сега си мисля, че е единственото, но искам първо да видя какво се мисли по въпроса и евентуално после да го споделя :) :mrgreen:
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 11 юли 2014 14:25

za nas e toj religiq написа:Добре де , а само ще се плюнчим по форумите ли :evil:

Кого питаш, себе си ли :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 11 юли 2014 14:39

TheMelodyInMyHeart написа:От известно време гледам няколко потребителя тук, които ми се струват по-радикално настроени (т.е. усетили са, че нещата с добро в България едва ли някога ще се оправят). Обаче все ми се струва, че мислите им са насочени в грешна посока. Тъй като и аз съм мислил доста по въпроса ето ви и няколко размишления:
1) В Армения преди около двадесетина години няколко терориста нахлуха в парламента им и избиха няколко депутата и и от сорта. Какво се случи след това, къде е сега Армения и смятате ли, че ако нещо подобно стане тук ще има ефект?
2) България е преживявала няколко национални катастрофи ( но в случая аз не говоря тия за загубените територии и войни, а разни като бедствия от рода на глад, суша, наводнения и т.н.), смятате ли,че ако се преживее поне още една по-голяма катастрофа (Варненския потоп в малко по-голям мащаб) и ще се оправим?
3) България е участвала в стотици местни (на Балканско ниво) сражения, конфликти и каквото там го наречете, плюс войни на местно, континентално и световно ниво ( две световни войни). Смятате ли, че една нова война ще ни оправи?
4) България е била под управлението / командването / покровителството на страни като Византия, Османска империя, СССР и сега ЕУ в комплект със САЩ. Смятате ли, че нов покровител би ни оправил за по-добро, кой да е той и как точно?
5) Едва ли някой си мисли, че утре всички Българчета ще се събудим нови хора (включая и циганетата) и ставаме честни и почтенни и всичко почва да вървии по мед и масло, но се пак мислите ли, че такъв вариант е възможен да се оправим и как ще стане?
........
Може да се приказва и още по темата, но аз искам все пак да знам как според вас е възможно да се оправи България. Лично аз съм стигнал до едно решение, което за мен първоначално беше най-реалистично, а сега си мисля, че е единственото, но искам първо да видя какво се мисли по въпроса и евентуално после да го споделя :) :mrgreen:

Интересна гледна точка. Предполагам, че загубата на територия би предизвикала реакция, но като гледам какъв цирк е Сърбия, и че даже са по-бедни и от нас...

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 11 юли 2014 14:43

Трябва ни силен ръководител, с много правомощия, но за разлика от преди - този човек трябва да е патриот и да действа в интереса на България.

Върни се в “Свободна зона”