Пифа, Йордан Минев, Кирил Котев, Иван Иванов, ?????? ?????????,Тодор Янчев,Светлъо Петров,Иван Стоянов,?????? ??????????,Спас Делев(Руи Мигел),Владо Манчев,
Така изглежда новият ЦСКА засега.Пенев и Паредес са екип, който поне със сигурност заслужава начален кредит на доверие.Мисля ,че ние феновете трябва да ги подкрепим напълно и да им помогнем да реализират целта си, а тя без съмнение е ЦСКА отново да бъде, където са свикнали да го гледат по-възрастните привърженици.Мнения от сорта, че Любо бил бездарен и т.н. са несериозни, с оглед на това, че той едва сега започва и водеше отбор, който не е селектирал той, отбор, който ако не се казваше ЦСКА щеше да е около 5-то място.Нови собственици, нов тренъор и нови играчи, това лято е едно голямо ново начало за всички нас, нека подкрепим безрезервно проекта на Пенев и Паредес.
Проекта ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Проекта ЦСКА
Имат моето доверие ама ако тези промени загубят 2-3 титли за да спечелят една просто не ставал
dani*** написа:Пифа, Йордан Минев, Кирил Котев, Иван Иванов, ?????? ?????????,Тодор Янчев,Светлъо Петров,Иван Стоянов,?????? ??????????,Спас Делев(Руи Мигел),Владо Манчев,
Така изглежда новият ЦСКА засега.Пенев и Паредес са екип, който поне със сигурност заслужава начален кредит на доверие.Мисля ,че ние феновете трябва да ги подкрепим напълно и да им помогнем да реализират целта си, а тя без съмнение е ЦСКА отново да бъде, където са свикнали да го гледат по-възрастните привърженици.Мнения от сорта, че Любо бил бездарен и т.н. са несериозни, с оглед на това, че той едва сега започва и водеше отбор, който не е селектирал той, отбор, който ако не се казваше ЦСКА щеше да е около 5-то място.Нови собственици, нов тренъор и нови играчи, това лято е едно голямо ново начало за всички нас, нека подкрепим безрезервно проекта на Пенев и Паредес.
това ми харесва!!!
Ами за съжаление вашият отбор никога не е бил сред 4-те най-силни в Европа, не знам какво толкова ти харесва, че дори и ние нямаме успехи напоследък.Или може би си доволен от разгромните загуби в Лигата след колосалния успех над Киево.