Ще успее ли Любо Пенев в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ще успее ли Любо Пенев в ЦСКА
Хора, дано не стане както в последните години и с тази селекция. Вчера много слаб мач. Чавдаров и К. Стоянов са допуснали грешки, доколкото разбрах никой от новите не се е проявил. Любо говори за някаква физическа и тактическа подготовка, но той трябва да е наясно, че тук той трябва да избистри една основна група, на която да разчита. Трябва обаче и широчина на състава. Вземаме на проби актьори и аматьори, а искаме да изгоним най-талантливия ни юноша. А кой е казал, че Делев ще се представи по добре от Тонев, вярно талантлив е, но е на същите години и няма опит в отбор като ЦСКА. Да приемем, че Иван Стоянов ще е едното крило, а кой тогава другото. Тонев трябва да остане в отбора не защото е юноша на ЦСКА, а защото отборът ще има нужда от него в даден момент. В противен случай ще трябва да се разчита на Силва или Ели Маркес, двама бездушни чужденци без качества за ЦСКА. Ето сега взимаме Орлинов, който е изгонен от всеки клуб, в който е бил, но нали ще излезе без пари. В ЦСКА има поне 15 човека, които ръководството иска да разкара и в същото време продължават да се взимат рискови играчи като Орлинов. Истината лъсна- в ЦСКА наистина няма пари. Играчите на Ботев също са супер недоказани, но се разчита че ще се вземат като свободни агенти. Светльо Петров също никой не го знае в каква форма е. Играл в Азербайджан и освободен от там. А в същото време се изпуска един играч като Христо Янев, доскоро играл в първа дивизия на Франция и при положение, че в ЦСКА няма крила, нямаше крила и през пролетта. Тогава най-добрият на фланга беше онова недоразумение Удоджи. Не казвам че това което твърдя е 100 процентовата истина, но това е едната плоскост на нещата и със сигурност има нещо вярно в тези твърдения. Истината е, че порочната практика с купуването на килограм води в момента до това- ЦСКА има близо 40 играчи с договор, но половината от тях не им дреме за емблемата, а си живуркат живота с големите заплати. Купуват се нови 10 човека и пак неминуемо поне 3,4 от тях се оказва че не стават и така се трупат и трупат още и още играчи. А в Левски на пръв поглед всичко е много зле, нямат хора, но те си имат компактен и добре изграден състтав и им трябват само 2-3 да се окомплестоват още по-добре. Така че нека да не се главозамайваме, а да гледаме трезво на нещата. Не е това най-важното кой колко играчи взима, а да се подберат правилните хора и без да се взимат излишни състезатели, които само да пълнят заплатите. И шефовете да работят само с един мениджър, например Данчев, а не после да се чудят и да незнаят кой е докорал Грег Ментето. Да излезнат и да кажат наистина кой го е докарал, че да разберем кой пак се опитва да точи пари от ЦСКА. И да си стягат задниците, защото колкото и да е подготовка ЦСКА трябва да търси победата в всеки един мач, да не стане накрая 6 мача в подготовката- 6 загуби
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Ще успее ли Любо Пенев в ЦСКА
Когато пое отбора имах голями надежди, но с всеки изминат ден съм все по-разочарован от действията на чичовото!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
-
- Контакти:
Можеби др. сезо не този който идва, а др. Така беше с МЪРИ
Любо да си събира парцалите, да си вземе една чиния гореща супа и ... да се маха от ЦСКА. Да ходи да се учи на треньорски занаят на друго място и когато е готов да се върне в ЦСКА.
Някой от юношите му казал, че не иска да играе в ЦСКА. Според мен са му казали, че не искат да играят в ТОЗИ ЦСКА - на Любо Пенев, а чичовото е достатъчно тъп да го рабере.
Ако питате мен, предпочитам в отбора юношите начело с Тонев пред Л. Пенев!
Някой от юношите му казал, че не иска да играе в ЦСКА. Според мен са му казали, че не искат да играят в ТОЗИ ЦСКА - на Любо Пенев, а чичовото е достатъчно тъп да го рабере.
Ако питате мен, предпочитам в отбора юношите начело с Тонев пред Л. Пенев!
Да сте виждали успял чобанин някъде ? Има 1000-и начини един мега простак да е противен, Чичовото ги владее всичките. Давам му срок до нова година макс и играчите ще го бойкотират, но дано греша и си остане в чорбата още дълго време - каква по-добра гаранция да сме шампиоти отново.
- a boy named goo
- Контакти:
Донякъде съм съгласен с това, което си написал, но нека не забравяме, че все пак тези играчи, които пристигнаха сега, са едни от най-добре представящите се български футболисти в родното ни първенство. Факт е, че ще има разочарования, но това е нормално, предвид това колко футболисти взехме наведнъж. Хубавото нещо е, че са българи, знаят какво означава ЦСКА и със сигурност ще се раздадат за името на отбора. Вярно е, че първата контрола не се представиха на ниво, но все пак това е първа проверка, та те още дори не са тренирали с останалите футболисти на ЦСКА достатъчно, пък и каквото и да си говорим Жилина е един що-годе сериозен отбор. Нека изчакаме да изиграят още няколко мача, след тях ще си проличи повече какво ще представлява ЦСКА.
Колкото до това за Тонев, донякаде съм съгласен с решението на Любо Пенев, очевидно това момче се главозамая и се помисли за звезда. Изваждането от групата за Австрия на младите ни футболисти, поне според мен ще има нещо като изтрезнителен ефект за тях,по този начин ще най-после ще слезнат на земята и ще осъзнаят, че все още са нищо, така че един полусезон под наем в друг български клуб определно ще им се отрази доста добре. Иначе аз също смятам, че изпускането на Христо Янев е сериозна грешка, този играч щеше да допринесе за доброто на ЦСКА, но пък нали ще налагаме млади, нека видим какво ще стане.
Моето мнение е, че трябва да се остави Любо Пенев да работи спокойно, да направи подготовка, пък как ще излглежда ЦСКА, ще видим през есента, ако няма никаква промяна всички знам какво ще последва...
Колкото до това за Тонев, донякаде съм съгласен с решението на Любо Пенев, очевидно това момче се главозамая и се помисли за звезда. Изваждането от групата за Австрия на младите ни футболисти, поне според мен ще има нещо като изтрезнителен ефект за тях,по този начин ще най-после ще слезнат на земята и ще осъзнаят, че все още са нищо, така че един полусезон под наем в друг български клуб определно ще им се отрази доста добре. Иначе аз също смятам, че изпускането на Христо Янев е сериозна грешка, този играч щеше да допринесе за доброто на ЦСКА, но пък нали ще налагаме млади, нека видим какво ще стане.
Моето мнение е, че трябва да се остави Любо Пенев да работи спокойно, да направи подготовка, пък как ще излглежда ЦСКА, ще видим през есента, ако няма никаква промяна всички знам какво ще последва...
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Абсолютен некадърник.Да се учи като треньор на юношите а не на мъжкия отбор.Много е слаб а иска да отхапе голям залък.
Това, което ми прави лошо впечатление е егото на Любо и убедеността, че е безгрешен.За млад треньор е нормално да прави грешки, ама е хубаво да си ги отчита и поправя.Клубна легенда е и има още кредит на доверие.Нека си направи подготовката и изиграе няколко официални мача и ще го оценяваме.За мен има нужда от един Паро на пейката до Пенев за да му посочва грешките.Предполагам Любо му има респект още като футболист и може и да го слуша.
Времето ще покаже,след този полусезон ще се види на къде отива този отбор!

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Ако остане до началото на сезона, както и ще стане съм сигурен, че ще ни провали.....още помня глупавите му смяни на най-важните ни мачове за миналия сезон