Мнениеот Paralel » 07 юни 2014 12:38
[center][/center]Реалният фаворит за спечелване на Световното първенство! Почти всички играчи на Германия са в разцвета на силите си и през последните два сезона играят футбола на живота си. Време е и Йоаким Льов да докаже защо му се гласува толкова голямо доверие.
Аз много харесвам Ройс, но не мисля, че неговата липса би изиграла толкова голяма роля - по-скоро ще има по-малко вариативност в отбора, но класата няма да падне. Схемата на Германия си е 4-2-3-1, а лично аз виждам отбора им по следния начин:
*********************** титуляри*******************************резерви
***********************Гьотце************************************Клозе
*********Шурле*****Йозил*******Мюлер********Дракслер**Кроос/Подолски**Гроскройтс
**************Лам***********Швайни**************************Кедира
Хьоведес*Мертазакер*Хумелс*Боатенг******Дурм********Гинтер
**********************Нойер*************************************Вайденфелер
Относно потока на Германия - в групата им единствено Португалия може да даде реален отпор и то при условие, че звездите на Реал Мадрид, най-вече Роналдо, са възстановени и във форма. На осминафинал ще се изправят срещу победителят в групата на Русия, Южна Корея, Алжир и Русия - най-вероятно Русия. На четвъртфинал срещу победителят измежду Франция, Босна, Швейцария и Нигерия, като най-вероятно това ще е Франция. Там смятам, че ще ги чака Бразилия, където вече много трудно може да се определи явно изявен фаворит, както досега.