Междодругото колега Санди гледаш ли а ??? Левски газят факт!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:С парите на Цветан Василев е лесно да мачкаш, с тях и аз мога. Купуваш скъпи чужденци на кило и готово, ставаш шампион на България.
Tobacco написа:1982 написа:С парите на Цветан Василев е лесно да мачкаш, с тях и аз мога. Купуваш скъпи чужденци на кило и готово, ставаш шампион на България.
Ботев с парите на Цветан Василев мачкат ли?
Преди да катастрофират Емил Коен и Владимир Федяев като бяха при вас,случайно да сте станали шампиони?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
rabex написа:Голям Левски в решителния мач но нека все пак не избързваме .........Кой каквото ще да говори но Тити си върши работата по възможно най добрия начин!!!
Междодругото колега Санди гледаш ли а ??? Левски газят факт!!
1982 написа:Tobacco написа:1982 написа:С парите на Цветан Василев е лесно да мачкаш, с тях и аз мога. Купуваш скъпи чужденци на кило и готово, ставаш шампион на България.
Ботев с парите на Цветан Василев мачкат ли?
Преди да катастрофират Емил Коен и Владимир Федяев като бяха при вас,случайно да сте станали шампиони?
Те бързо си отидоха, не е имало време, докато Цветан Василев провери откога налива пари в Левски.
За Ботев - конкуренцията там не е чак толкова смешна, в баскета имаш един ЛукОйл за съперник, други няма.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта