Нагласеният обрат на Челси срещу Кардиф Сити?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bez-nick

Нагласеният обрат на Челси срещу Кардиф Сити?

Мнениеот bez-nick » 12 май 2014 18:52

Как ще го коментирате, гледах запис от мача, по-явно уговорен мач, не съм виждал в цялата история на Висшата лига, изкуственият отбор просто се подигра с футбола за пореден път!

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Re: Нагласеният обрат на Челси срещу Кардиф Сити?

Мнениеот drakata » 12 май 2014 18:57

пиши на УЕФА разбирачо
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 12 май 2014 19:03

Това е Висшата лига на Англия,не на България .Правиш ли разлика :?:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 май 2014 19:09

Така е, аз го нагласих. 8-)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 12 май 2014 19:10

hd29 написа:Това е Висшата лига на Англия,не на България .Правиш ли разлика :?:

:? Щом мача на Ливърпул с Нюкасъл е бил нагласен, какво пречи и този на Челси да е такъв? :roll:
CTAHKO написа:Няма по-нагласен мач от този 8-) И на лаиците вече е ясно що за стока са докерчетата от Ливърпул 8-) По такъв смешен начин да искаш да станеш шампион е срам за феновете на отбора. А после ще ми говорят за феърплей ;) Аз ако съм на тяхно място, на момента сменям клубните си пристрастия. Толкова смешно изпросен червен картон до сега не съм виждал. Дано от ФА ги разследват за този мач 8-)

:)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 май 2014 19:13

извинете го съществото..... Просто така е научен да си обяснява нещата от живота. Всичко, което не му харесва е неестествено, несправедливо и подло!
Очаквам да се появи и друг свинчок, който да обясни, че е знаел предварително резултата и го е играл с малко пари, щото е джентълмен и не иска да забогатява с много ;) и малко му стигало. А баламурниците, които се заблуждават, че не е така ще бъдат изядени от прасета-динозаври и наказани от синьото БФС!
Image
Image
Image

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 12 май 2014 19:24

russia написа:

:? Щом мача на Ливърпул с Нюкасъл е бил нагласен, какво пречи и този на Челси да е такъв? :roll:
CTAHKO написа:Няма по-нагласен мач от този 8-) И на лаиците вече е ясно що за стока са докерчетата от Ливърпул 8-) По такъв смешен начин да искаш да станеш шампион е срам за феновете на отбора. А после ще ми говорят за феърплей ;) Аз ако съм на тяхно място, на момента сменям клубните си пристрастия. Толкова смешно изпросен червен картон до сега не съм виждал. Дано от ФА ги разследват за този мач 8-)

:)

Такива ''разбирачи'' са много вредни за "продукта'' наречен футбол у нас.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 май 2014 19:25

russia написа:

:? Щом мача на Ливърпул с Нюкасъл е бил нагласен, какво пречи и този на Челси да е такъв?

Плах опит за прехвърляне на проблемите на докерчетата от болната глава върху здравата :lol: Вашият нагласен мач всички го видяха вчера, поне да го бяхте направили като хората, ами то си беше чиста пародия :lol: Да се чуди човек как да си изпроси два жълти картона и накрая му хрумна гениалната идея да си ги изпроси докато бие центъра :lol: Абе новатори сте :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 12 май 2014 19:40

Абе тикви, какво като е висшата лига на Англия? Да не би в България да е измислено черното тото? Ебахти наивниците има на тоя свят.

Върни се в “Футбол - Свят”