Част от стадионите за Мондиала остават без Интернет
Аз ли не съм в ред или този свят се е побъркал ! Да отидеш чак в Бразилия , да гледаш мач ! И тогава за какво ти е Интернет по време мач ?!
Няма ли да гледаш мач ?! Явно е по важно да драскаш глупости в Интернет от това да гледаш мача за който си платил !!!
Част от стадионите за Мондиала остават без интернет
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Част от стадионите за Мондиала остават без интернет
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
Re: Част от стадионите за Мондиала остават без интернет
Е как за какво.Няма да може да се тагнат. 

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Е как за какво.Няма да може да се тагнат.
Да ги тагне да не кажа кой , къде и с какво

На журналистите повече им е нужен интернет.
-
То и тука в форума е така 80% не гледат мачовете а по време на мачовете пишат простотии.
Rali forever in my hearth.
Rali forever in my hearth.
Дай тогава и по всички кафета, площади и като цяло публични места където има wifi да бъде спрян - ти все пак си излязъл навън, а не да джиткаш с телефона си. Ако си пенсионер няма как да го разбереш.
- alexveselinov
- Контакти:
Ужас! Сега как феновете ще споделят или лайкват стауси по-време на мач 

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Децата да му мислят
За тях това е бедствено положение 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
hijack1 написа:Дай тогава и по всички кафета, площади и като цяло публични места където има wifi да бъде спрян - ти все пак си излязъл навън, а не да джиткаш с телефона си. Ако си пенсионер няма как да го разбереш.
Малоумника , да те питам аз - за какво ти е Интернет на стадиона ако не си журналист а ?! Отишъл си да гледаш мач , а не да се тагваш , снимаш и т.н. !!!
Точно от такива като теб ми се повръща като влезна в кино , театър или съм на концерт ! Много в важно всички да разберат всички къде са , а после се чудят що някой им е отарашил дома докато са се правили на интересни !
Поне за мен в кино , театър , стадион , спортна зала се ходи да се гледа нещо(филм,постановка,концерт,спортно събитие) , а не всички идиоти в лицевата книга , дрисък(twitter) и т.н. да разберат къде си сега !
И такива като теб като видя как не спират да чатят и т.н. по време на концерт ми идва да им счупя вратлето.Отишъл си на някакво събитие и никакви уважение към хората които са на сцената !
Ако не си ходил на театър да ти кажа , че там хора учтиво молят идиоти като теб да си изключат телефоните в началото на представлението.
- Черният козел
- Контакти:
Треа се види ,че съм у молу

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.