Дата: 4 май 2014 г. (неделя)
Час: 19:30 ч.
Стадион: "Българска армия", гр. София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Kairqkov написа:Стойчо и играчоте направиха много този сезон за което е нужно уважение и поздравление. Но както във всички важни и тежки мачове на цска при младенов остава едно гадно усещане на недовършена работа. Не се сещам негов мач в който да сме излезли и да сме скочили напред пък каквото стане. Все някакви тактики защитити минути до края. Защо аджаба не се борисш за нищо. Ако ще и с -3-0 да падаме не ми пука искам цска да не се страхува а днес с лудогорец цска бяха напълнили гащите. Не искам да ги гледам така.
astra написа:Mного ме е яд за днешната загуба, защото ми писна да гледам как тоя измислен отбор Лудогорец го тикат и подкрепят. Само ще кажа, че за всичко си има ВИДОВ ДЕН и, че това няма да е вечно и това , че Перукан и Домусчиев се прегращат не означава , че тая мъжка любов ще е вечна.
Такива отбори без фенове и публика не са интересни - не съществуват дълго - пример с Кюстендил, с Ловеч - измислена работа. Някой ще каже да ама имат пари - пари, пари ама и те не са достатъчни , за да имаш фенове.
Колкото до мача с Литекс - 2-0.
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG, DoSomethingDifferent, Google [Bot], Tony_CSKA и 49 госта