"Локо"(Сф) няма бъдеще в този си вид, заяви песимистично асът на тима Сашо Бранеков след успеха над " Нефтохимик" с 3:0."Имам договор за още една година , какво е казал г-н Гигов, трябва да попитате него. Аз лично не виждам как ще се оправят нещата.Аз съм човек, който казва нистината.Не виждам как ще се оправят нещата в " Локомотив" .На този етап не са добри.Дано да е както казва президента. Иначе нещата между нас в отбора са перфектни. Разбираме се, няма дрязги в съблекалнята", сподели още защитникът. И анализира мача:Дори срещу " Лудогорец", яко си мотивиран, може да вземеш трите точки", сподели юношата на ЦСКА, който се разписа срещу бургазлии.
/Стандарт/
Този клуб няма бъдеще!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Този клуб няма бъдеще!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Re: Този клуб няма бъдеще!
Е как, бе
Гигата вчера така се изказа, само цветя и рози, класа щял да добавя ... Смешен е вече тоя
После пак ще има тото с бат Венци

Леевски, оле

-
- Контакти:
Човека разбрал истината
boabbb написа:Е как, беГигата вчера така се изказа, само цветя и рози, класа щял да добавя ... Смешен е вече тоя
После пак ще има тото с бат Венци
boabbb,вече съм в тотален шах относно Локомотив(София)
П.П.Извинявам се за дублажа на темата.
Последна промяна от FLANKER на 28 апр 2014 18:06, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Каквато ни държавата такъв ни и футбола . Фразата за клуба без бъдеще може да се отнесе към всеки един в БГ . Президенти - мутри , футболисти - връзкари , треньори - шушомиги ,в някой клубове и платени фенове. Добре че някой клубове използвайки стари връзки плащат на пресата за да им рисува розови краски иначе всички мачове щяха да се играят пред около 50 човека .
имат да взимат пари играчите, за това е това загатване
това
напълно ги разбирам и подкрепям...
това
напълно ги разбирам и подкрепям...

Локомотив за нас е всичко!!!
-
- Контакти:
Еми браво на Бранеков, казал си е нещата както са.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
rere написа:Каквато ни държавата такъв ни и футбола . Фразата за клуба без бъдеще може да се отнесе към всеки един в БГ . Президенти - мутри , футболисти - връзкари , треньори - шушомиги ,в някой клубове и платени фенове. Добре че някой клубове използвайки стари връзки плащат на пресата за да им рисува розови краски иначе всички мачове щяха да се играят пред около 50 човека .
Кратко, точно и ясно - това е истината!
Съединението прави силата!
Офтопик:
Да се закрива. Футбола е за хората, а на мачовете например между Славия и Локо Сф., се издирва 4-ти за карти
k_oleto написа:Да се закрива. Футбола е за хората, а на мачовете например между Славия и Локо Сф., се издирва 4-ти за карти
Ако друг беше на нашето дередже, двама за сантасе нямаше да се съберат.