Не превръщайте мача Ботев-Левски във война!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

juju
Контакти:

Не превръщайте мача Ботев-Левски във война!

Мнениеот juju » 25 апр 2014 15:32

Искам да отправя най-искрен апел към феновете на Левски за утрешния мач с Ботев на Коматево. Бях със сина си на предния за купата, който се игра на същото място и пред нас се разигра грозната картинка левскари да обстрелват бултрасите със сигнални ракети. Ние ходим точно в сектора с агитката и искаме да подкрепяме спокойно любимия си Ботев. Как да стане това, след като утре ще пристигнем на базата със свити сърца и притеснение относно животите ни. Моля ви бъдете разумни, не правете отново онова, което се случи преди няколко седмици! Не превръщайте футболната игра и удоволствието от нея в бойно поле. Всеки отива на стадиона да подкрепи отбора си, воден от любовта към него, а не от омразата към съперника. Или може би аз съм единствения на това мнение? Да се надяваме да наблюдаваме един истински дерби мач с хубав футбол и много емоции. Не го превръщайте в трагедия, която може евентуално да се случи при обстрелването със сигнални ракети. Призива е и към нашите жълто-черни фенове! В случай, че решат да си връщат на софиянци от изминалия мач.

П.С. Явно заглавието на предната ми тема не се хареса на някои хора. Ок, заключихте я, няма проблем. Но моля не пипайте тази, защото въпроса който се обсъжда в нея е доста сериозен и трябва да му се обърне подобаващо внимание.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: Не превръщайте мача Ботев-Левски във война!

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 25 апр 2014 15:37

Много си прав ! Нека да слушат и да си взимат поука !

Потребителски аватар
*•ELECTROFANATIK•*

Мнениеот *•ELECTROFANATIK•* » 25 апр 2014 15:41

Левскарите ходят на мачове не заради футбола, а заради боя, който ще предизвикат. Не очаквам обаче да дойдат много такива в Пловдив, защото знаят, срещу кои ще се изправят. И с право ги е шубе.
Aberfeldy написа:Роналдо показа на онази хипофизна хлебарка как се рита топка.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 25 апр 2014 15:46

*•ELECTROFANATIK•* написа:Левскарите ходят на мачове не заради футбола, а заради боя, който ще предизвикат. Не очаквам обаче да дойдат много такива в Пловдив, защото знаят, срещу кои ще се изправят. И с право ги е шубе.

Кой ще го е шубе от канарчета бе :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Sofia_1914
Контакти:

Мнениеот Sofia_1914 » 25 апр 2014 15:52

*•ELECTROFANATIK•* написа:Левскарите ходят на мачове не заради футбола, а заради боя, който ще предизвикат. Не очаквам обаче да дойдат много такива в Пловдив, защото знаят, срещу кои ще се изправят. И с право ги е шубе.

Доста плиткоумно е да обединяваш няколко хиляди човека под един знаменател, но това е във ваш стил...
А що се отнася до темата-напълно съм съгласен!
Само искам да добавя, че и жълтите да внимават как се държат, че предния път на Коматево една запалка ми мина на сантиметри от ухото.

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 25 апр 2014 15:53

Не е вярно,това твърдение.Дори мога,да го нареча пълна лъжа,целяща,да провокира и да разводни,иначе хубавата тема. Аз никога не съм ходил на стадиона за да се сбия с когото и да било. Ако има,такива индивида,то ги има навсякъде,не само в привържениците на Левски. Абсолютно подкрепям автора на темата,защото много хора се отказаха,да посещават стодионите имено по тази причина.
Последна промяна от emigo73 на 30 апр 2014 22:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 25 апр 2014 16:02

Разбирам авторът на темата, но тая работа с апели няма да стане. До там го докарахме да се молим на фенове да не правят глупости, а на полицията да си свърши работа. В други държави го имаха този проблем и го решиха. Как го направиха, на всички е ясно. Ако я караме на апели и молби, стадионът в Коматево(който очевидно не става за подобен мач) много скоро ще може да побира феновете от всички мачове на 2-3 кръга от родната А група.

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 25 апр 2014 16:02

за щастие секторът за гости е на достатъчно разстояние,което може да се определи и като безопасно. в последните 3 години не съм бил само на мачовете, в които сме били наказани. с ръка на сърцето заявявам, че по-отвратителни от подуенци не съм видял. не слагам всичките им фенове под общ знаменател,но тези,които гостуват определено си заслужават животинските квалификации. първата им работа като влязат в сектора е да проверят здравината на оградата, да напсуват ботев и жАлтити, да поблъскат по едно елтабло и чак тогава, ако остане време почват да си викат за отбора. всеки сам да си преценява как да гледа на техните действия
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 25 апр 2014 16:06

И как разбра аз за какво ходя на мач? Бил си се с мен ли, що ли та пишеш глупости? Май ти си от тези които се опитват да всяват напрежение, пък после мале какво стана. Айде малко по-внимателно с квалификациите!
Иначе по темата-идиоти има навсякъде и апелите няма да ги спрат. Трябват закони и хора които да ги прилагат. Само тогава стадионите ще станат по-безопасни и боклуците няма да имат място там.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 апр 2014 16:26

Ти голям разбирач ще ми дойдеш при положение , че нямаш стъпено на стадион у нас !

Върни се в “Футбол - България”