Отборът на Локомотив (Пловдив) ще изиграе останалите си домакински мачове без публика на своя стадион в парк „Лаута“, съобщава ТВ7 .
Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз трябва да обяви решенията си за прекратения мач между Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) днес.
Главният съдия Георги Кабаков прекрати двубоя в 41-ата минута заради многобройните хвърлени по терена камъни и бомби от страна на агитката на „черно-белите“.
Очаква се Спортно-техническата комисия към БФС да присъди служебна победа 3:0 за Ботев, а Дисциплинарната да лиши публиката на Локомотив да посещава домакинските мачове на тима до края на сезона.
Така още утре тимът на Александър Станков ще приеме Лудогорец в реванша за Купата на България пред празни трибуни на „Лаута“. Освен това домакинските срещи на тима срещу Черно море и Литекс от 11-ия и 13-ия плейофен кръг също ще се играят без публика.
Локомотив ще играе без публика в домакинските си мачове
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- vinagi~s~vas
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Локомотив ще играе без публика в домакинските си мачове
Кви служебни победи, кви пет лева? Този мач трябва да се пре или доиграе.
Кировец написа:Кви служебни победи, кви пет лева? Този мач трябва да се пре или доиграе.
Би ли посочил подходяща за целта дата до официалния край на шампионата?
El_Brujo написа:Кировец написа:Кви служебни победи, кви пет лева? Този мач трябва да се пре или доиграе.
И защо аз да посочвам

Добра логика - дата няма, затова дайте 3 точки на Цецо Василев.

- plovdivram
- Контакти:
El_Brujo написа:Кировец написа:Кви служебни победи, кви пет лева? Този мач трябва да се пре или доиграе.
Подходяща дата може и да няма, но мисля, че (по принцип) има достатъчно основание за това да се случи... Може и да бъркам, но аз лично не видях главния съдия да е СВИРИЛ КРАЯ НА МАЧА, което мисля (без да съм сигурен в това) е едно от нещата, което трябва по правило да се случи!!!

plovdivram написа:El_Brujo написа:Кировец написа:Кви служебни победи, кви пет лева? Този мач трябва да се пре или доиграе.
Подходяща дата може и да няма, но мисля, че (по принцип) има достатъчно основание за това да се случи... Може и да бъркам, но аз лично не видях главния съдия да е СВИРИЛ КРАЯ НА МАЧА, което мисля (без да съм сигурен в това) е едно от нещата, което трябва по правило да се случи!!!
22 май е идеален за дерби и завършек на сезона за футболен Пловдив.
Кировец написа:El_Brujo написа:Кировец написа:Кви служебни победи, кви пет лева? Този мач трябва да се пре или доиграе.
И защо аз да посочвам![]()
Опитай да използваш главата за мислене. Мачовете докрая са през 3-4 дни, всичко е пълно. Да са мислили тия, които са прекратили мача. Дата си имаше съвсем ясна и точна. Ние си излезнахме като пичове, но те се уплашиха да не паднат и го спряха. Вина нямаме, проблема си е техен.
-
- Контакти:
Какво преиграване? Ще се създаде прецедент.
El_Brujo написа:Кировец написа:El_Brujo написа:Кировец написа:Кви служебни победи, кви пет лева? Този мач трябва да се пре или доиграе.
И защо аз да посочвам![]()
Опитай да използваш главата за мислене. Мачовете докрая са през 3-4 дни, всичко е пълно. Да са мислили тия, които са прекратили мача. Дата си имаше съвсем ясна и точна. Ние си излезнахме като пичове, но те се уплашиха да не паднат и го спряха. Вина нямаме, проблема си е техен.
Ей чак се оплашили да не паднат и затова го прекратиха хахахахахаха haaaaaaaahahaha