Най-вероятно билетите за мача ще бъдат по 10 лв. , както бяха и за нас толкова в Коматево.
Локомотив остана единствения тим да брани честта на София в турнира и се надявам на победа !
В състава би трябвало всички да са на линия и да няма вече контузени и наказани.Според мен Васев трбва да рискува на 100 % и да излезем
по възможно най-офанзивния начин в атака. По крилата Гаел и Джиби заедно с Илиев и Маркиньос напред.Успеем ли да превземем центъра мисля че имаме своите шансове.Това не би трябвало да изключи възможността да излезем с трима защитници - Бранеков,Хаджиев и Ранджелович, демек нещо от сорта на 3-5-2.Досега играехме все с двама нападатели Илиев и Маркиньос малко по-назад.Сега обаче ни трябват голове и дано момчетата направят мача на живота си !
ЛОКО НАПРЕД, НИЕ СМЕ С ТЕБ !
КБ 1/2финал:Локо(Сф)-Ботев(Пд),23.04,16:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
- Контакти:
КБ 1/2финал:Локо(Сф)-Ботев(Пд),23.04,16:00ч.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Re: КБ 1/2финал:Локо(Сф)-Ботев(Пд),23.04,16:00ч.
Ботев влиза като фаворит в мача. Ще ни е изключително трудно да отстраним канарчетата , но все пак имаме своите шансове.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Ето, че достигнахме и до този мач - мачът, който ще спаси и осмисли сезона. Мачът, който ще спаси и осмисли сезона на "П"ФК* Локомотив. Мачът, който при благоприятно развитие за нас (да кажем, победа с 2:0) ще "циментира" Георги Марков на поста Изпълнителен директор, защото при отбор с играчи, събрани като свободни агенти от кол и въже, отбор, който за поредна година се спасява на магия (или с много магии) от изпадане в по-долна група, въпреки тоталната липса на тренировъчна база, при съсипан официален терен и един полу-стадион, ще е успял да класира този отбор до Евротурнири (макар и в Ловеч). Никой няма да може да каже копче на Георги Марков по линията "провален сезон" (поне в главите на Ръководството).
Но какво ще стане, ако "П"ФК Локомотив не успее да вземе мача с "Ботев" с нужния резултат? Какво ще стане, ако сезонът се провали? Какво ще стане, ако "успехът" на "П"ФК Локомотив за поредна година е оставане в групата? Ще изпълни ли Георги Марков обещанието си да "поеме отговорността" за провала? Отговорност, с нещо повече от едно признание "Ми аз съм виновен, поемам отговорността, извинявайте". За мен, а и за още мнозина, пореден сезон с играчи, събрани от кол и въже като свободни агенти, отбор, който за поредна година се спасява на магия (или с много магии) от изпадане в по-долна група, клуб без тренировъчна база и със съсипан официален терен, клуб с полу-стадион, без ясна визия за бъдещето и очевидно без даже да се работи за такава визия, е съсипан сезон. Защото лятото пак бяхме много големи на приказки, но резултатите са същите, както преди - нада, нищо, зеро, зилч.
Цената на билета за мача (освен ако не притежавате Сезонна карта или сте под 18 г.) ще е 10 лв.
* Сами си отговорете на въпроса защо "П" за "Професионален" навсякъде е изписано в кавички.
Цялата статия на lokosf.info

-
Ако вкараме гол мисля, че ще продължим.
1:1
1:1
Да подкрепим момчетата на стадиона
Ботев вече имат загуба този сезон в Надежда. Не сме фаворити, но това е Купата.

ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
2:2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
1-99% за мое съжаление съм реалист 1-3
САМО САМО ЛОКО
Трудна е мисията,но не и невъзможна.Традиционно полуфинал за Локомотив е трудно препятствие.Ако съм преброил правилно от 22 полуфинала(общо купа на България и купа на СА) едва 7 са успешни.За сметка на това пък на финал успеваемостта ни е доста по- голяма от 7-4 купи
Дано този път и късмета ни покрие и влезем в мача с ранен гол ,а "после каквото сабя покаже"

Дано този път и късмета ни покрие и влезем в мача с ранен гол ,а "после каквото сабя покаже"
Шансове имаме - Ботев този сезон не веднъж показаха че са неубедителни извън Пловдив.
Разчитаме на някой корнер или пряк свободен удар или дузпа. Да се надиграваме с Ботев е ъпсурд.
Разчитаме на някой корнер или пряк свободен удар или дузпа. Да се надиграваме с Ботев е ъпсурд.
Това е най-важния мач за нас през тази пролет дано се събереме и повече хора(Обикновенно за купата ,а и в приятелски срещи сме с пъти повече отколкото в шампионата), многомилионната селекция на противника най-вероятно ще подцени мача и това е единственият ни коз, дано Митко Васев успее да го използва.