Денислав Коцев: "Не знам на какво се дължи това"

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Денислав Коцев: "Не знам на какво се дължи това"

Мнениеот rodman » 20 апр 2014 13:54

След три поредни загуби и старт на плейофите с убито самочувствие, "треньорът" на "Черно море Порт Варна" избива за пореден път с реплики от рода на "Не можахме да си разкрием отново потенциала", "Не знам на какво се дължи това"... И кой да знае, ние от трибуните ли? Клубът е на път да пропилее всичко хубаво, натрупано от началото на сезона. Най-важното от което е химията между играчи и публика - в трети пореден мач момчетата са изпратени с аплодисменти след загуби!!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Re: Денислав Коцев: "Не знам на какво се дължи това"

Мнениеот rodman » 22 апр 2014 06:56

Аз ли не съм у ред или... Що ми се струва, че по темата имаше поне още един коментар :o Дългата ръка на Варчев и Док и тук ли стигна? Нищо лично, просто задавам въпросите,които се дочуват все по-често на полувремето в пушалнята... "Защо с петима чужденци сме на път да си повторим класирането от предния и по-предния сезон, когато играха почти изцяло българчета?", "Защо си тръгна Л. Минчев?", "Защо не дойде Г. Младенов?", "Колко дълго още ще седи на пейката президентът Варчев?" и т.н.
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 23 апр 2014 10:13

Моя личен анализ е че започнахме първенството изяло необременени. Без високи цели, без задължителни победи срещу Левски и Лукойл. Тресач, Асен Великов, Пупович и сие просто се забавляваха. 3-ките влизаха, тънките пасове между Асен и Пупович в подкошието оставаха загадка за противника.
Да, но след неочакваните добри резултати и боя над Левски у дома и в София, другите отбори почнаха да ни взимат на сериозно. Разучиха комбинациите ни, внимават за 3-ките с които си вадихме мачовете и лека по лека задачата на Моряците стана доста по трудна. Към това добавяме контузиите на Тресач и Йевджич, а и спадналия дух след загубата на финала за Купата. Според мен на това се дължи спада в играта и натрупаните загуби.
Сега много ме притесняват Ямбол. През сезона се видя, че не можем да покажем добра игра срещу тях. Иска се пределна мобилизация за да ги преодолеем ...
П.с.: Не съм в кухнята на отбора и не знам до колко Варчев пречи на отбора. За мен той е идол, заради него и неговите момчета съм ходил 1 час по рано в залата за да чакам следващия мач. С него мачкахме Георги Младен и Любо Минчев. Никога няма да забравя онази емоция от спечелените с Варчев Купи !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 14 май 2014 20:30

Утре трябва да подкрепим момчета от БК Черно море. :?:

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 15 май 2014 09:57

moreto vn написа:Утре трябва да подкрепим момчета от БК Черно море. :?:

Там съм :)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 15 май 2014 21:42

Слабички бяхме днес.Стрелбата много зле.Съдиите неадекватни. :oops:

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 16 май 2014 10:07

moreto vn написа:Слабички бяхме днес.Стрелбата много зле.Съдиите неадекватни. :oops:

Стрелбата много зле, защитата още повече, така че третото автоматично отпада от коментар. ;)

Върни се в “Черно море”