Скоро спорих с един приятел дали това е възможно.
Няма да има проблем да се намери инвеститор, възвръщаемост със сигурност ще има.
Въпросът е, агитките биха ли възприели такъв стадион?
Аз бих се прежалил за каузата!
Съвместен стадион на Левски и ЦСКА - възможно ли е?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- danielzarev
- Контакти:
Последна промяна от Dust на 15 апр 2014 14:07, променено общо 2 пъти.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Re: Съвместен стадион на Левски и ЦСКА - възможно ли е?
Какво значение има мнението на агитките в случая?
Ако искаме да станем нормална държава и клубовете да се издържат с продукта си а не да се използват за препиране на кинти, е нужна промяна.
Засилване на семейното посещение на мач (биричка, сок, чипс, хот-дог) при нормални условия и без някой да ти плюе семки във врата или дрогиран "фен" да те замеря с камъни.
Щом в Англия си вкараха изродите в пътя и сега клубовете си пълнят касите, защо да не стане и тук?
За мен е напълно нормална идея - справка Милано
Ако искаме да станем нормална държава и клубовете да се издържат с продукта си а не да се използват за препиране на кинти, е нужна промяна.
Засилване на семейното посещение на мач (биричка, сок, чипс, хот-дог) при нормални условия и без някой да ти плюе семки във врата или дрогиран "фен" да те замеря с камъни.
Щом в Англия си вкараха изродите в пътя и сега клубовете си пълнят касите, защо да не стане и тук?

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
- Контакти:
Когато агитките спрат да вземат решенията,тогава футболът ни може и да тръгне нагоре
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.
-1914- написа:Скоро спорих с един приятел дали това е възможно.
Няма да има проблем да се намери инвеститор, възвръщаемост със сигурност ще има.
Въпросът е, агитките биха ли възприели такъв стадион?
Аз бих се прежалил за каузата!
1. Koй те излъга за това? Я си направи сметка колко изкарват от билети

2. Ние си имаме стадион. Няма нужда да го делим с никой. По хубаво да играем на някоя поляна, но не и на общ стадион с панчаревци.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Red_Neck написа:Какво значение има мнението на агитките в случая?
По-добре трудно може да се каже. Споделям на 100%!
айде нема нужда...
-1914- написа:Red_Neck написа:Какво значение има мнението на агитките в случая?
По-добре трудно може да се каже. Споделям на 100%!
Само да не са чипсове и хот-дози, а пържоли.

[center]Съединението прави силата![/center]
Офтопик:
като неутрален фен отдавна съм казвал,че Цска и Левски са едно и също нещо,толкова близко идеологически и исторически както никои други 2 отбора,така че не само общ стадион,а направо общ синьо-червен отбор