Бившият наставник на Левски и Литекс Люпко Петрович се забърка в супер скандал в Босна.
Специалистът бе принуден да напусне ФК Сараево, само два дни след като пое отбора. Причината е доста чувствителна за босненския народ - снимка с военнопрестъпника Желко Ражнатович - Аркан. На фотоса Аракан учи Люпко как да стреля с автомат, което предизвика вълна от недоволство в босненския народ.
Крайни националисти дори са заплашили Петрович с убийство, което веднага го е накарало да си тръгне от ФК Сараево.
„Исках да работя в истински клуб, роден съм в Босна, но в такава обстановка не съм подготвен да работя", заяви на довиждане Петрович.
http://topsport.ibox.bg/news/id_1847271426
Снимка на Люпко Петрович с Аркан го изгони от Босна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bojo0o0o94
- Контакти:
Re: Снимка на Люпко Петрович с Аркан го изгони от Босна
Пак като не са го съблекли е добре 

Люпко е истински патриот 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
За някои сърби Аркан е престъпник, за други герой. По-време на война човек трудно си избира приятелите, а гледа да е със силните. Не виждам, какво общо има футбола с някакви събития отпреди двадесет години. Не излекуват ли раните, нищо добро не чака и двете държави. Заради тази измислена война и последвалата в Косово още повече намразих американците и европейските им слуги. Заради тях сега радикалното мюсулманство надига глава в цяла Европа. И то не само на Балканите, а в демократичните държави Холандия, Франция и Англия.
Йешич па има снимка с Гриша Ганчев

Стресът ебава майката на прогреса...
vas_yoo написа:Йешич па има снимка с Гриша Ганчев![]()
![]()

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Правилно
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
angelofdeath написа:За някои сърби Аркан е престъпник, за други герой. По-време на война човек трудно си избира приятелите, а гледа да е със силните. Не виждам, какво общо има футбола с някакви събития отпреди двадесет години. Не излекуват ли раните, нищо добро не чака и двете държави. Заради тази измислена война и последвалата в Косово още повече намразих американците и европейските им слуги. Заради тях сега радикалното мюсулманство надига глава в цяла Европа. И то не само на Балканите, а в демократичните държави Холандия, Франция и Англия.
еми, ако някой е застрелял майка ти, ще разбереш... иначе трудно : )
А Босна е една доста уредена държава, която си няма нищо общо с фанатизъм и тн

[center]
[/center]

vas_yoo написа:Йешич па има снимка с Гриша Ганчев![]()
![]()
Да, по отношение на геноцида си над говедата е по-лош дори от Аркан!

CTAHKO написа:Люпко е истински патриот
.... абсолютно си прав .... патриоте славен ... и мисля , че няма нещо по патриотично от това , ако тази година Байерн Мюнхен вземат , че пак спечелят шампионската лига да се снимат на гроба на шефа на СС ..ще бъде достоен патриотичен жест от тяхна страна .... по твоята желязна логика ... само дето след това не знам следващата година в коя лига ще играят .... вероятно в евразийската ...хахаххахах ..само дето не е смешно ...