Няма начин, да няма начин- или винаги има начин БФС да глоби Ботев!
Няма начин, да няма начин- или винаги има начин БФС да глоби Ботев. Този път наказанието е от 2 000 лева "за неизпълнение разпореждане на делегата". Репортер на PlovdivNews.bg разбра, че делегатът на срещата е разпоредил на охраната да предупреди феновете след оплакване на треньора на Литекс Миодраг Йешич за обиди към него. Според делегата охраната не е взела нужните мерки, а феновете продължили да викат.
ПО ДОКЛАД ("А"ФГ)
За неизпълнение разпореждане на делегата,на основание чл.37, ал.1, т.12 - предложение 2, ДК налага на ПФК "Ботев" /гр.Пловдив/ имуществена санкция в размер на 2000 лева.
Няма начин, да няма начин- или винаги има начин БФС да глоби
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Няма начин, да няма начин- или винаги има начин БФС да глоби
Имаш пари, давай, давай
Точно така се получава, имате пари - бомбят ви

Леевски, оле

- Captain Stottlemeyer
И какъв е проблемът?... 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:И какъв е проблемът?...
Перуци обира парите от глобите и си прави чики-рики, докато праща Ристосков на поредния наряд

Леевски, оле

- child in time
- Контакти:
Кво стана тоя път бе майна ? Дишахте много шумно ли?
Тия от БФС с кеф да им ( празно място за развихряне на въображението)!

Последна промяна от child in time на 08 апр 2014 17:02, променено общо 1 път.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Kак по точно иска делегата от охраната да забрани на хората да викат на йешо ,че е менте и не е никакъв генерал,това е някакъв парадокс в световния футбол
- Captain Stottlemeyer
boabbb написа:Captain Stottlemeyer написа:И какъв е проблемът?...
Перуци обира парите от глобите и си прави чики-рики, докато праща Ристосков на поредния нарядЕ , това е проблема
Ти да нямаш някое Айше от родата - чистачка в Сметната палата, та си така добре запознат, къде отиват парите от глобите?

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:boabbb написа:Captain Stottlemeyer написа:И какъв е проблемът?...
Перуци обира парите от глобите и си прави чики-рики, докато праща Ристосков на поредния нарядЕ , това е проблема
Ти да нямаш някое Айше от родата - чистачка в Сметната палата, та си така добре запознат, къде отиват парите от глобите?Иначе (поне аз така мисля) е хубаво да се четат нормативните бумаги на БФС - има ги публикувани на техния сайт, раздел "Библиотека", преди да се пускат подобни теми...
Капитане и ти си един палячо, и нищо не разбираш от "нормативни бомаги", но важно е да плямпаш.
2 бона глоба понеже някой напсувал тоя сръбски цървул... Следващият път очаквам и лишаване от домакинство за това "провинение".
- El Commandante
El_Brujo написа:2 бона глоба понеже някой напсувал тоя сръбски цървул... Следващият път очаквам и лишаване от домакинство за това "провинение".
Аз ако съм на Василев, ще изпратя официално писмо: Така и така,във връзка с еди коя си глоба,искаме да заявим: КУР ПАРИ ЗА ВАС!
Или нещо в тоя смисъл...

Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?