''Гонзо: На Левски Европа не му трябва''
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
''Гонзо: На Левски Европа не му трябва''
''На Левски Европа не му трябва''!!! Ето това са целите на новия-изцяло провалил се стар техн.директор или каквато и да е формулировка на длъжността му Георги Иванов-Гонзо.И това все още не бях дочакал да чуя.След като при предишния си престой в Левски ''инж''.Иванов бе на крачка да ''успее'' да постигне тази си цел,то още от сега се готви да я направи.Щял да ''гради нов отбор''.Предполагам,че за изграждането му ще се му необходими няколко етапа.Според намеренията му трябва да очакваме те да са: Година първа - цел:оставане в ''А'' група.Година втора - цел: Първо място във втората половина на таблицата.Година трета - цел: Първата половина на таблицата.Година четвърта - цел: Участие в Европейските клубни турнири.Година пета - цел: Евентуално атакуване на шампионската титла.Да ама това е Левски!!! Целите и задачите на този клуб са винаги максимално високи.Стига с експериментите! На Левски му трябва човек - знаещ и можещ! Доказаният малоумен некадърник Гонзо няма място в Левски!Левски не е килийно училище за треньори и ръководители!
Re: ''Гонзо: На Левски Европа не му трябва''
Аз пък мога да ти кажа, че на ЛЕВСКИ не му трябват такива "умни" (наблегни на кавичките) феонове като теб, които започват да плюят предварително и по презумция!
Само времето ще покаже какво ще направи Гонзо, но поне това е човек, който НИКОГА не се е обръщал срещу Левски, дори когато Левски се обърна срещу него!
Само времето ще покаже какво ще направи Гонзо, но поне това е човек, който НИКОГА не се е обръщал срещу Левски, дори когато Левски се обърна срещу него!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
Виждам, че си се регистрирал току- що. Явно с едничката цел да пуснеш тази тема. Защо ли?
Много левскари споделят изразеното от Гонзо мнение. Да, аз също мисля, че е по- добре да не играем в евротурнирите, когато нямаме отбор, можещ да се представи достойно. Освен това забравяш факта, че в момента не от Г. Иванов зависи класирането ни за Лига Европа; уверявам те, че ако това стане, в качеството си на изпълнителен директор през новия сезон той ще направи всичко по силите си "Левски" да играе максимален брой мачове там.

Много левскари споделят изразеното от Гонзо мнение. Да, аз също мисля, че е по- добре да не играем в евротурнирите, когато нямаме отбор, можещ да се представи достойно. Освен това забравяш факта, че в момента не от Г. Иванов зависи класирането ни за Лига Европа; уверявам те, че ако това стане, в качеството си на изпълнителен директор през новия сезон той ще направи всичко по силите си "Левски" да играе максимален брой мачове там.
За мен по-правилно е
НА ЛЕВСКИ ГОНЗО НЕ МУ ТРЯБВА
Не мога да разбера това малоумие да се връщат хора, които явно доказаха, че не стават за ръководители. Или просто така е по-лесно за БАтков да си прави далаверите?
НА ЛЕВСКИ ГОНЗО НЕ МУ ТРЯБВА
Не мога да разбера това малоумие да се връщат хора, които явно доказаха, че не стават за ръководители. Или просто така е по-лесно за БАтков да си прави далаверите?
Интериорни врати - Врати хармоника
Левски ще се добере до Европа,но после Гонзо ще бере срам там.
Подкрепям Гонзо. Показва, че разбира играта и е реалист стъпил здраво на земята... Негативните коментари бих оправдал единствено и само с тинейджърската възраст и просташка фенщина... Милан също няма да играе в Европа и какво от това... Неуспехите в Европа допълнително биха нажежили атмосферата в съблекалнята и провалили опитите сбора от играчи, да стане ОТБОР, а Левски СЕГА има нужда само от това... Времето изкарано във Варна е било много положително за него...ас постигнатото там не може да се срамува...
Георги Иванов: Вече съм мислил за треньора на Левски"". За кои ли става въпрос?
- modor
- Контакти:
Да на Левски не му трябва на участва в еуропата. Но на Батков му трябва. Като продаде още 2 мача и грубия строеж е готов!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Автора си личи че е много далече от футбола.
Аз съм ЦСКАр, но няма как да не се съглася с Георги Иванов в случая.
Първо едно участие в Европа означава доста по-ранно започване на подготовката, по-голямо натоварване за играчите и психологическо( от очакванията) и физическо.
Всичко това ще попречи на Г.Иванов в изграждането на отбора, нещо за което е необходимо най-вече спокойствие.
Оставете хората, които разбират от футбол да взимат решенията.
Аз съм ЦСКАр, но няма как да не се съглася с Георги Иванов в случая.
Първо едно участие в Европа означава доста по-ранно започване на подготовката, по-голямо натоварване за играчите и психологическо( от очакванията) и физическо.
Всичко това ще попречи на Г.Иванов в изграждането на отбора, нещо за което е необходимо най-вече спокойствие.
Оставете хората, които разбират от футбол да взимат решенията.
- Unforgiven_M
- Контакти:
hd-fen написа:Доказаният малоумен некадърник Гонзо няма място в Левски!Левски не е килийно училище за треньори и ръководители!
Гонзо е дал на Левски много повече, отколкото ТИ си дал, даваш или ще дадеш. Не можеш да му стъпиш на малкия пръст. Не си достоен да му лъскаш обувките дори. Това, че не е професор, не значи, че не разбира играта. Може и като футболист да не беше най-големият играч, но винаги оставяше сърцето си на терена. Може би в Левски "ръководителите" нямат властта да ръководят и за това се провалят. Вижда се че в Черно море, с оглед на играчите, които разполагат се представя повече от достойно.
С идването му сега в Левски няма да помогне на отбора да играе по-добре, всички знаем за какво Батков го връща, но да плюете човека, дето половината му живот е минал в работа за Левски на терена и извън нея, без вие самите да сте направили и една милионна част от това - не приемам.
А иначе за Европата е напълно прав - този отбор с тази игра по-добре да не се излага в Европа. Защото ако се класираме, не вярвам да направим селекция, с която качествено да подобрим играта си. Батков не е от този тип собственици... за съжаление.