Дело за обявяване в несъстоятелност е заведено срещу „Локо" (Сф), научи „24 часа". Жалбата срещу столичния клуб е от фирмата, която преди го снабдяваше с екипировка - „Пума". Представителят на германския концерн за България си търси неполучени суми по договора за нея.
Търговското дело в Софийския градски съд е образувано на 18 ноември миналата година. До момента то е минало през няколко заседания, като последното - на 18 март, е отложено и ще се проведе на 1-3 март.
Така този проблем не влияе на издаването на лиценз на „Локо" за следващия сезон. В „Надежда" имат намерение да почнат да си плащат дължимите суми и да стигнат до споразумение с „Пума".
До края на април от „Локо" ще трябва да разрешат няколко други проблема, за да вземат лиценз за сезон 2014/ 2015. Те са свързани с пари, които имат да вземат бивши футболисти на „железничарите".
Босненският нападател Мирза Мешич има да взема 17 000 евро, като вече е установена връзка с него и се работи по разрешаване на случая. Същото важи и за работещия в ръководството на „Берое" хърватин Ваня Дзаферович, на когото се дължат около 20 000 лева. Останалите двама футболисти
http://lokosf.info/%D0%B0%D1%80%D1%85%D ... 0%B8%D0%B2
Искат обявяване в несъстоятелност на ПФК Локомотив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Искат обявяване в несъстоятелност на ПФК Локомотив
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Re: Искат обявяване в несъстоятелност на ПФК Локомотив
Май няма да има Локота в А група скоро 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:Май няма да има Локота в А група скоро
Стефка мрази Локо щот и .... на .....

ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
Нищо няма да стане.Сега прочетох и поредните малоумия на Г. Марков.(относно декларацията)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Закриваййййййй, само в уговорки участвате. На никой няма да липсвате
Локо сф ще го има в "А" група и хайде спрете да пишете глупости.Тая стефка май е Санди.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
N3-BUL написа:Закриваййййййй, само в уговорки участвате. На никой няма да липсвате
Че кой не участва? Ние имахме доблестта да си признаем!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Ясно е че феновете на локо нямат вина, но мача със Славия.....ебати футбола
N3-BUL написа:Ясно е че феновете на локо нямат вина, но мача със Славия.....ебати футбола
За там не ми се говори,реве ми се!

-
- Контакти:
Добре де за какво се мъчим в тая А група, аз не мога да разбера?!
Да се маха Гигов и да почваме от А окръжна.
Няма да гледам негри.
Няма да плащамне по 10 лв. за мач с Нефтохимик.
Няма да се налага да духаме за алкохол преди мач.
Няма да има глоби за пиротехника и вкарването на пръчки за знамена.
Няма да е пълно с полиция, която да се чуди как да арестува повече хора за щяло и нещяло.
Ми извинявайте, ама на мен като фен повече ми допада варианта А окръжна.
С юноши, с един нормален спонсор до 50/60 000 лв. годишно ще сме си супер.
Стадион, отворен, целия без някакви очертания и ареали.
Тамън можеш да си постегнеш къщичката, помощните игрища, а самото изгонване на Гигов,Чаво и Ренде няма как а не отпуши и да излее тлаката,
която се е насъбрала.
Да се маха Гигов и да почваме от А окръжна.
Няма да гледам негри.
Няма да плащамне по 10 лв. за мач с Нефтохимик.
Няма да се налага да духаме за алкохол преди мач.
Няма да има глоби за пиротехника и вкарването на пръчки за знамена.
Няма да е пълно с полиция, която да се чуди как да арестува повече хора за щяло и нещяло.
Ми извинявайте, ама на мен като фен повече ми допада варианта А окръжна.
С юноши, с един нормален спонсор до 50/60 000 лв. годишно ще сме си супер.
Стадион, отворен, целия без някакви очертания и ареали.
Тамън можеш да си постегнеш къщичката, помощните игрища, а самото изгонване на Гигов,Чаво и Ренде няма как а не отпуши и да излее тлаката,
която се е насъбрала.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!